adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
31 grudnia 2010 o 17:06
Zgłoś do moderacji
No ja mam w tym niestety, poza tym musze na studia iść, bo dziś bez zawodu zostać nie mogę. Poza tym sądze że może jeszcze za wcześnie jest. Nie chciałbym słyszeć "młody gówniarz itp itd". Poza tym dla przykładu Adam Lambert poszedł do Idola jak miał 27 lat, Matt Cardle, ten zwycięzca z teraz 7 sezonu też ma 27 lat
31 grudnia 2010 o 17:07
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
No ja mam w tym niestety, poza tym musze na studia iść, bo dziś bez zawodu zostać nie mogę. Poza tym sądze że może jeszcze za wcześnie jest. Nie chciałbym słyszeć "młody gówniarz itp itd". Poza tym dla przykładu Adam Lambert poszedł do Idola jak miał 27 lat, Matt Cardle, ten zwycięzca z teraz 7 sezonu też ma 27 lat
Ile masz lat ? 17 ?
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
adamo007 mężczyzna

adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 17:18
Zgłoś do moderacji
No 3 maturalna. Na biol chemie. Ale zrobiłem błąd bo mogłem iść do technikum, ale cóż... mądry polak po szkodzie.
klakiereq kobieta, 35
Sosnowiec

Nagrań: 7, Postów: 26
31 grudnia 2010 o 17:25
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich, dopiero co założyłam tu konto i nie ukrywam, że ze względu na ten wątek 😉
Ja z kolei zastanawiam się, jak dużo czasu trzeba będzie poświęcić na ewentualne uczestnictwo w programie...
Studiuję na 2 roku dość wymagającego kierunku i mam pytanie do osób, które oglądały wersję brytyjską X-factor, bądź uczestniczyły w podobnych przedsięwzięciach, ile czasu absorbuje taki program? Ciekawi mnie, jak długo uczestnicy muszą mieszkać w "domu jurorów"...? Czy w trakcie castingów na poszczególnych etapach wystarczy się pojawić od czasu do czasu w studiu? W moim przypadku nie ma mowy, bym np. nie pojawiła się na uczelni przez miesiąc i została dopuszczona do sesji... 🙁
Zastanawiam się nad castingiem w Zabrzu, ale wolałabym wiedzieć cokolwiek na w/w temat zanim podpiszę jakikolwiek papier, że się na coś zgadzam...
A tak poza tym, to też się waham nad repertuarem 🙂 I życzę wszystkim, którzy się zdecydują powodzenia 😉
adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 17:25
Zgłoś do moderacji
No Ty masz językową, to o tyle dobrze. Ja przez święta siedziałem nad angielskim bo postanowiłem że musze coś z tym zrobić jeśli chce kiedyś jechać do USA i siedziałem i się uczyłem. Chcę mieć co najmniej 4. Kurcze strasznie mnie denerwuje że nie można nagrać swojego głosu na fona bo strasznie głos zniekształca. No kurcze
31 grudnia 2010 o 17:27
Zgłoś do moderacji
Wogle Co mnie najbardziej interesuje jeśli chodzi o casting własciwy pytanie do X-FACTOR <-
Czy po pre castingu ..gdy ktoś dostanie się na casting właściwy śpiewa te same piosenki co na precastingu? Jak to będzie wyglądało? Chciałabym wiedzieć,bo jesli to samo to zastanowie sie nad repertuarem bardziej..
-Anette-
adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 17:27
Zgłoś do moderacji
No z tego co ja wiem to jest dom w którym się mieszka jak trwa program. W miarę jakbyś sobie radziła (trzeba liczyć 5,6 tygodni) byś zostawała. No jeśli masz dobry głos no to trzeba liczyć że finał jest w 8 tygodniu u nas chyba. Jak zadzwonie to zapytam i powiem co się dowiedziałem.
adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 17:31
Zgłoś do moderacji
Oo nie wiedziałem. Wiesz ja do miasta (Boże jak to brzmi) ale do centrum jadę jak potrzebuje. Bo mam lekcję np na 8:55 czy 9:50 a kończe 14:20 czy 15:15 a zanim dojadę do domu to musze liczyć czekanie na przystanku (bo MZK kursuje jak se chce) potem korek w Wapienicy (trzeba liczyć 25-30 min) więc ostatnio do domu jechałem 1,5 godziny
adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 17:36
Zgłoś do moderacji
No życzę powodzenia. A czytałaś to co posłałem pod linkiem o blogu programu? Wydaje mi się że nasi coś tu przekombinują