robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
1 stycznia 2011 o 00:30
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Reklamują ten program na polsacie- 100 tys nagrody i występ na Top Trendy. Robią konkurencję też 8 i 9 są castingi tylko 8 w Gdańsku a 9 w Warszawie. A jaki tekst: "Tylko my umiemy z Ciebie zrobić gwiazdę" hahaha aha no i mogą brać udział wszyscy. Nawet grający na instrumentach. Ale wątpie czy się to przyjmie. Jak w Wielkiej Brytanii to odpadło...
Polska to nie Anglia, a że robią sobie telewizje konkurencje, to no cóż mają do tego prawo, a przynajmniej będą sie starać, aby wyszło wszystko jak najlepiej i każda ze stacji będzie chciała być tą wyróżniającą się
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
1 stycznia 2011 o 10:04
Zgłoś do moderacji
Zauważ że Polska jest mniejsza niż Anglia, więc jak tam się to nie przyjęło bo X Factor puścili o tej samej godzinie to wiesz. Znalazłem info że finałowy odcinek tego Must coś tam oglądało 370 tys ludzi. To u nas Moda na sukces ma większą oglądalność
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
1 stycznia 2011 o 10:20
Zgłoś do moderacji
Poczekamy i zobaczymy czy sie przyjmie czy nie
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
adamo007 mężczyzna

1 stycznia 2011 o 16:05
Zgłoś do moderacji
No tak patrzę teraz i obecnie emitują go w: Mołdawia (Moldova to chyba to samo), Arab World,East Africa (Uganda, Tanzania itp), możliwe że Francja,Portugalia, Rosja i Hiszpania (8 sezon będzie-Rosja planowana była na 09r, a Hiszpania ma podane w jednym źródle) i West Africa, Kanada planowana 4 edycja (ale data jest 09r). Na temat naszej edycji wieści o oglądalności nie znalazłem.A w USA odwołano w 2006r. Ogólnie X Factor króluje z takich większych show.
kacpersky551 mężczyzna, 34
Dolny Śląsk :)

Nagrań: 2, Postów: 5540
1 stycznia 2011 o 17:00
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Poczekamy i zobaczymy czy sie przyjmie czy nie
🙂
TVN tak rozreklamuję że się przyjmie
😃
W końcu ma dobrych specjalistów od pi jaru (czyt. PR)
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
adamo007 mężczyzna

1 stycznia 2011 o 17:33
Zgłoś do moderacji
Tylko to była mowa chyba o tym programie na Polsacie, bo X Factor wiadomo że sukces odniesie. A co do Mam Talent, to nie rozumiem, czemu idzie na dół? Ma oglądalność prawie 5,5 mln
kacpersky551 mężczyzna, 34
Dolny Śląsk :)

Nagrań: 2, Postów: 5540
1 stycznia 2011 o 17:41
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Tylko to była mowa chyba o tym programie na Polsacie, bo X Factor wiadomo że sukces odniesie. A co do Mam Talent, to nie rozumiem, czemu idzie na dół? Ma oglądalność prawie 5,5 mln
"X-factor" ma zastąpić "TzG"
😃
A czy "MT" będzie tego nie wie nikt
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
xbluesx kobieta, 31
Opole

Nagrań: 0, Postów: 91
1 stycznia 2011 o 17:45
Zgłoś do moderacji
Kurcze.. Ludzie 😉
Mam pytanko odnosnie tego x factor.. jak to jest z duuzymi castingami? Ludziska koczuja tam już od rana? Czy to jest tak, ze jeśli i msie znudzi to juz nie biorą ludzi? 😛 Wyberam się do Wrocka i nie wiem jak sobie to zaplanować, pomóżcie, pls! 😉
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
adamo007 mężczyzna

1 stycznia 2011 o 18:01
Zgłoś do moderacji
No jak to na castingach. Każdy chce iść. A MT wiadomo że będzie tyle tylko że na jesień 2011
1 stycznia 2011 o 18:05
Zgłoś do moderacji
To mam pytanko. Jakby mnie główka zabolała i chciałabym jechać na casting to czy ktoś jedzie z Poznania?
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)