Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
adamo007 pisze:
No to fajnie się masz. To jest moje marzenie, no ale cóż.
Nemo est casu bonus
Nemo est casu bonus
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
angelika890 pisze:
littlexdeath pisze:a był ktoś wg stad kto będzie w gdańsku? wydaje mi sie ze terazj jest taki moment przejściowy.. tzn juz koncza dzwonic do zabrza-wrocławiam, tzn uwazam ze wczoraj byla ostatnia szansa, a teraz zaczna dzwonic do gdanska i warszawy.. od jutra pewnie juz..
Nie moge patrze na to o piszecie,ludzie!!!ja akurat wiem,ze nie obejrzeli nawet nagrań z wrocławia i do nikogo jeszcze nie dzwonili,a jak niby do kogos dzwonili,to to taka plotka,ze masakra,po prostu zaprosili ih sami ,a teraz te panny mowia,ze do nich dzwonili
Edytowano 16 stycznia 2011 o 21:36.
Edytowano 16 stycznia 2011 o 21:37.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej