Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
adamo007 pisze:
Co do Katy perry-to że jakieś durne portale mają problem bo wykonuje Firework na swój sposób, nie znaczy że nie umie śpiewać.
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl pisze:
adamo007 pisze: Co do Katy perry-to że jakieś durne portale mają problem bo wykonuje Firework na swój sposób, nie znaczy że nie umie śpiewać.
Sorry, ale słyszałam wiele razy jej występy LIVE na yt. Ostatnio oglądałam nawet galę rozdania American Music Awards. Na żywo Katy niestety nie daje rady...taka jest prawda
adamo007 pisze:
Beztalencie możesz nazwać Biebera. A tak w ogóle w ten sposób możemy gadać przez nastepne 100 stron albo i lepiej.
bajano pisze:
znafcy muzyki😜 Bieber jest jaki jest ale śpiewać umie, trudno na ising znalezc chlopaka lepiej spiewajacego
😜 tak niestety jest
😜
bajano pisze:
nie jestem zawistny jak wy Polacy😛
adamo007 pisze:
Przepraszam Cie bardzo, sugerujesz ze jesteśmy zazdrośni? Wszędzie jego ryj, ostatnio jak otwierałem lodówkę się zastanawiałem czy nie zobacze jego ryja. Nie mam mu czego zazdrościć bo przez te wpychanie się ludzie go nie cierpią. Ja zresztą też. To że w CSI zagrał? Też marze o tym,ale w Miami. A on grał w Las Vegas, więc sorry ale nie mam czego zazdrościć. A poza tym źle byłoby mi z taką kasą.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej