16 stycznia 2011 o 17:11
Zgłoś do moderacji
No właśnie,a mi się nie chce czytać kolejnych stron przekomarzania kto jest dobry/zły.
Więc pogódźmy się z tym,że jest jak jest.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
16 stycznia 2011 o 17:11
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Co do Katy perry-to że jakieś durne portale mają problem bo wykonuje Firework na swój sposób, nie znaczy że nie umie śpiewać.
Sorry, ale słyszałam wiele razy jej występy LIVE na yt. Ostatnio oglądałam nawet galę rozdania American Music Awards. Na żywo Katy niestety nie daje rady...taka jest prawda
<<''Break Me, Shake Me''>>
16 stycznia 2011 o 17:13
Zgłoś do moderacji
mortygirl pisze:
adamo007 pisze: Co do Katy perry-to że jakieś durne portale mają problem bo wykonuje Firework na swój sposób, nie znaczy że nie umie śpiewać.
Sorry, ale słyszałam wiele razy jej występy LIVE na yt. Ostatnio oglądałam nawet galę rozdania American Music Awards. Na żywo Katy niestety nie daje rady...taka jest prawda
Tak to bywa,jak jest się tworem markeitngu itp.,co nie zmienia faktu ze jest sławna.Trzeba było posłuchać Biebera live to dopiero jest masakrejszyn.
Adam ja o Steczkowskiej słyszałem z tej afery z Dodą,tak to wogólę bym nie wiedział że istnieje

adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
16 stycznia 2011 o 17:14
Zgłoś do moderacji
A ja mogę i to robie. Bo jak ostatnio było porównanie chłopaczka co śpiewał Paparazzi i Biebera to po pierwszym stęknięciu Biebera wyłączyłem (i niby jest po mutacji)
adamo007 mężczyzna

16 stycznia 2011 o 17:18
Zgłoś do moderacji
Yyy no chyba ktoś tu przesadził i to grubo. Wyłączam sie.
16 stycznia 2011 o 17:19
Zgłoś do moderacji
Ej serio on mi przypomina dziewczynę xd
Nie wiem czemu,ale ta jego twarz i styl...kto normalny wymachuje krowim dzwonkiem czy łyżką ?
MA fanki owszem,ponieważ te hmmm naiwne dziewczynki myślą że zostanie ich chłopakiem,a tu was rozczaruje ponieważ 99,9% z was nawet z nim nie porozmawia.Takie sa realia.Jak znajdzie sobie dziewczynę straci Ponad połowę fanek.
adamo007 mężczyzna

16 stycznia 2011 o 17:21
Zgłoś do moderacji
Przepraszam Cie bardzo, sugerujesz ze jesteśmy zazdrośni? Wszędzie jego ryj, ostatnio jak otwierałem lodówkę się zastanawiałem czy nie zobacze jego ryja. Nie mam mu czego zazdrościć bo przez te wpychanie się ludzie go nie cierpią. Ja zresztą też. To że w CSI zagrał? Też marze o tym,ale w Miami. A on grał w Las Vegas, więc sorry ale nie mam czego zazdrościć. A poza tym źle byłoby mi z taką kasą.
16 stycznia 2011 o 17:21
Zgłoś do moderacji
bajano pisze:
znafcy muzyki
Bieber jest jaki jest ale śpiewać umie, trudno na ising znalezc chlopaka lepiej spiewajacego
tak niestety jest 
Człowieku na ising ?! To tak jakbyś w supermarkecie chciał kupić dobrego kompa...ja się chyba także odłączam,bo to przechodzi ludzkie granice...19letni fan Bieber'a,przynosisz wstyd nam Polakom...
Jakbyś miał sprzęt warty dziesiątki tysięcy $ to by na pewno znalazł się lepszy.
16 stycznia 2011 o 17:23
Zgłoś do moderacji
bajano pisze:
nie jestem zawistny jak wy Polacy 
Poskarż się do PETA że dręczymy twojego pupilka...