Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
007chris007 pisze:
bajano pisze:znafcy muzykiBieber jest jaki jest ale śpiewać umie, trudno na ising znalezc chlopaka lepiej spiewajacego
tak niestety jest
Człowieku na ising ?! To tak jakbyś w supermarkecie chciał kupić dobrego kompa...ja się chyba także odłączam,bo to przechodzi ludzkie granice...19letni fan Bieber'a,przynosisz wstyd nam Polakom...
Jakbyś miał sprzęt warty dziesiątki tysięcy $ to by na pewno znalazł się lepszy.
bajano pisze:
007chris007 pisze:bajano pisze:znafcy muzykiBieber jest jaki jest ale śpiewać umie, trudno na ising znalezc chlopaka lepiej spiewajacego
tak niestety jest
Człowieku na ising ?! To tak jakbyś w supermarkecie chciał kupić dobrego kompa...ja się chyba także odłączam,bo to przechodzi ludzkie granice...19letni fan Bieber'a,przynosisz wstyd nam Polakom...Jakbyś miał sprzęt warty dziesiątki tysięcy $ to by na pewno znalazł się lepszy.Chyba się nie rozumiemy, NIE ZNOSZE BIEBERA,brzmi jak ciota,ale umie spiewać, potrafię to przyznać,a wy widocznie nie
mam słuch muzyczny i wiem kto umie a kto nie umie spiewać, Polacy to taki naród
zdeptać bo śpiewa jak dziewczyna
adamo007 pisze:
A co powiesz o Timberlaku? Ja uwielbiam jego pare nut, bo są świetne i marze by z nim cokolwiek kiedyś nagrać. Ale nie wiem czy się to kiedyś uda, bo biorąc pod uwagę że od 2006 nie wydał nowej płyty
<<''Break Me, Shake Me''>>
mat9030 pisze:
heh no no banjo , co jeszcze masz oprócz słuchu?? wielkie Ego??
osobiście nie mam nic do facetów śpiewających "jak dziewczyny" ale to nie zmienia faktu że Biber to Biber i śpiewać nie umie no ale co człowiek to opinia
<<''Break Me, Shake Me''>>
adamo007 pisze:
Tyle tylko mat że opinia że on wyje, a nie śpiewa utrzymywana jest przez tyle ludu że ho ho ho i jeszcze więcej. Na yt wystarczy luknąć. Co z tego że wyświetleń ileś tam milionów. Jak połowa z tego jest spowodowana tym że się wchodzi by nacisnąć na minus? Tak jak moja koleżanka mi powiedziała, może nawet to znajde, jego fanki to podstawówka, gimnazjum i w szerokich porywach gimnazjum
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej