Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
007chris007 pisze:
bajano pisze:znafcy muzyki😜 Bieber jest jaki jest ale śpiewać umie, trudno na ising znalezc chlopaka lepiej spiewajacego
😜 tak niestety jest
😜
Człowieku na ising ?! To tak jakbyś w supermarkecie chciał kupić dobrego kompa...ja się chyba także odłączam,bo to przechodzi ludzkie granice...19letni fan Bieber'a,przynosisz wstyd nam Polakom...
Jakbyś miał sprzęt warty dziesiątki tysięcy $ to by na pewno znalazł się lepszy.
bajano pisze:
007chris007 pisze:bajano pisze:znafcy muzyki😜 Bieber jest jaki jest ale śpiewać umie, trudno na ising znalezc chlopaka lepiej spiewajacego
😜 tak niestety jest
😜Człowieku na ising ?! To tak jakbyś w supermarkecie chciał kupić dobrego kompa...ja się chyba także odłączam,bo to przechodzi ludzkie granice...19letni fan Bieber'a,przynosisz wstyd nam Polakom...Jakbyś miał sprzęt warty dziesiątki tysięcy $ to by na pewno znalazł się lepszy.Chyba się nie rozumiemy, NIE ZNOSZE BIEBERA,brzmi jak ciota,ale umie spiewać, potrafię to przyznać,a wy widocznie nie
😜 mam słuch muzyczny i wiem kto umie a kto nie umie spiewać, Polacy to taki naród
😜 zdeptać bo śpiewa jak dziewczyna
😜
adamo007 pisze:
A co powiesz o Timberlaku? Ja uwielbiam jego pare nut, bo są świetne i marze by z nim cokolwiek kiedyś nagrać. Ale nie wiem czy się to kiedyś uda, bo biorąc pod uwagę że od 2006 nie wydał nowej płyty
<<''Break Me, Shake Me''>>
mat9030 pisze:
heh no no banjo , co jeszcze masz oprócz słuchu?? wielkie Ego??
osobiście nie mam nic do facetów śpiewających "jak dziewczyny" ale to nie zmienia faktu że Biber to Biber i śpiewać nie umie no ale co człowiek to opinia
<<''Break Me, Shake Me''>>
adamo007 pisze:
Tyle tylko mat że opinia że on wyje, a nie śpiewa utrzymywana jest przez tyle ludu że ho ho ho i jeszcze więcej. Na yt wystarczy luknąć. Co z tego że wyświetleń ileś tam milionów. Jak połowa z tego jest spowodowana tym że się wchodzi by nacisnąć na minus? Tak jak moja koleżanka mi powiedziała, może nawet to znajde, jego fanki to podstawówka, gimnazjum i w szerokich porywach gimnazjum
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej