16 stycznia 2011 o 21:36
Zgłoś do moderacji
w mam talent robili to samo wyszukali kogos w necie,pozniej kazali im przyjsc na casting a moze i dzwonili,fakt,ale to juz bylo z gory ustalone
mat9030 mężczyzna, 35
Białystok

Nagrań: 0, Postów: 71
16 stycznia 2011 o 21:37
Zgłoś do moderacji
hehe a więc same przyjemności jak widze hehe
16 stycznia 2011 o 21:39
Zgłoś do moderacji
Taka jest prawda...zaloze sie,ze pan z tokio hotel przejdzie xd
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
16 stycznia 2011 o 21:40
Zgłoś do moderacji
No ale co się dziwic... Społeczeństwo chce czegoś przyciągającego... niewielu zna się na śpiewie... oni potrzebują czegoś ekscytującego, tylko coś takiego się sprzeda masowo.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
16 stycznia 2011 o 21:41
Zgłoś do moderacji
masakra xD.To za rok Sandra robimy szopke i tez przejdziemy xD ahhahaahahha..nie no ja nie potrafie byc az taki walniety.. xd
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

Nagrań: 278, Postów: 1881
16 stycznia 2011 o 21:43
Zgłoś do moderacji
potrzebne Wam będą pejcze
🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 21:43
Zgłoś do moderacji
Yeeeah!!!
😃 On został poproszony do sali C!
😃 Nie mogłam nie zmacać jego naoliwkowanego ciała
😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

Nagrań: 278, Postów: 1881
16 stycznia 2011 o 21:44
Zgłoś do moderacji
Sandra.....onieśmieliłaś go;P
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
16 stycznia 2011 o 21:44
Zgłoś do moderacji
<załamka> z calej twojej 10 wzieli tylko jego?! jakaś przesada.. mimo wszystko....
astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 21:48
Zgłoś do moderacji
Ale on był boski
😃 Śpiewał Jesteś Szalona waląc pejczem w podłogę. Własnie TEGO chcą ludzie
😉
16 stycznia 2011 o 21:49
Zgłoś do moderacji
[cytat=astrea]Jak było? Super przygoda,to na pewno 🙂 Mam zupelnie inne odczucia niz większosc z Was co do "szopki" przed wejściem-mi się podobało 😃 😃 😃 Chociaz coś się działo 😃 Pod drzwiami w ścisku stałam tylko godzinę, przed 13 byłam już po.Nie pozwolono mi nawet dośpiewać do refrenu,jak z resztą całej grupie z którą byłam. Widocznie jestem za mało telewizyjna.Generalnie jak ktoś nie został poproszony do pójścia do sali C niech zapomni o telefonie 😉 Wystarczył różowy lateks i bicz,wokal nieistotny 😃 (Pozdrawiam tego pana w tymże stroju,którego zmacałam!) 😃 Oni nie szukają świetnych wokalistów,tylko ludzi,którzy przyciągną tłumy przed tv.[/cytat]
ho ho,nie przesadzajmy,nie wierze,ze wzieliby tylko samych oszolomów,nie wierze tez w to,ze tylko patrza na wyglad,jakas bzdura,szukaja talentów,m,ale moze kazdy z nas tutaj nie jest taki rewelacyjny jak mu sie wydaje
16 stycznia 2011 o 21:49
Zgłoś do moderacji
OMG,umarłem.
ahahahhahahahahhahaahhAH!!!!!!!!!!!
Jak zobaczę to w tv,to raczej to wyłączę,ja tego nie chce;D,moze jestem inny hahah
astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 21:51
Zgłoś do moderacji
Nie powiedziałam żadnej z rzeczy,które wymieniłaś
😉 Wiadomo,że samych oszołomów nie wezmą. Ale naprawdę były osoby które śpiewały tak,że spadały portki a niestety po zwrotce im podziękowali.To jest loteria,albo się spodobasz jako całokształt albo nie.
16 stycznia 2011 o 21:52
Zgłoś do moderacji
[cytat=astrea]Ale on był boski 😃 Śpiewał Jesteś Szalona waląc pejczem w podłogę. Własnie TEGO chcą ludzie 😉[/cytat]
ludzie tego chca,wiadomo,ale nie wierze ,ze wzieliby tylko takich,wezma pewnie z 10 takich czubkow i zostawia jednego,ale nie wszystkich,co wy