16 stycznia 2011 o 21:54
Zgłoś do moderacji
[cytat=astrea]Nie powiedziałam żadnej z rzeczy,które wymieniłaś 😉 Wiadomo,że samych oszołomów nie wezmą. Ale naprawdę były osoby które śpiewały tak,że spadały portki a niestety po zwrotce im podziękowali.To jest loteria,albo się spodobasz jako całokształt albo nie.[/cytat]
rozumiem
mat9030 mężczyzna, 35
Białystok

Nagrań: 0, Postów: 71
16 stycznia 2011 o 21:55
Zgłoś do moderacji
nie no astrea do boskości to mu troche daleko hehe,
Niepokonany jak widac ja też jestem inny bo ja też TEGO nie chce hehe ale tak to czysta loteria jest wiele osób które zasługują faktycznie na przejscie a zamiast tego biora jakichś oszołomów sado maso
16 stycznia 2011 o 21:56
Zgłoś do moderacji
[cytat=angelika890]astrea pisze:Nie powiedziałam żadnej z rzeczy,które wymieniłaś 😉 Wiadomo,że samych oszołomów nie wezmą. Ale naprawdę były osoby które śpiewały tak,że spadały portki a niestety po zwrotce im podziękowali.To jest loteria,albo się spodobasz jako całokształt albo nie.
rozumiem[/cytat]
a powiedz mi jeszze dlazego jedna dziewzyna ,która jest przesliczna,mma zajebisty glos,maaterial na gwiazde i do niej tez jeszze nie dzwonili,mowie kolezane teraz az sama sie dziwie
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
16 stycznia 2011 o 21:57
Zgłoś do moderacji
No tak... ale mówię o tym,że jak ktoś genialnie śpiewa ale np: jest nieśmiały, nie jest urodziwy to też go nie wezmą... Ktoś musi wejść i oczarować.Nie tylko głosem.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Konto usunięte

16 stycznia 2011 o 21:58
Zgłoś do moderacji
http://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,rozspiewany-wroclaw-na-castingu-do-x-factor,wia5-3266-5406.html
Konto usunięte

16 stycznia 2011 o 21:59
Zgłoś do moderacji
[cytat=astrea]No tak... ale mówię o tym,że jak ktoś genialnie śpiewa ale np: jest nieśmiały, nie jest urodziwy to też go nie wezmą... Ktoś musi wejść i oczarować.Nie tylko głosem.[/cytat]
ona razej nie jest niesmiala,ma ciezki glos ze skala ,jest sliczna,nawet z nimi zartowała i o?jeszze nie zadzwonili tak jak i do mnie,ja bylam pewna ze ona przejdzie
astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 23:31
Zgłoś do moderacji
A tak w ogóle to krzyczałam ISING ISING ale cisza
😃
Ale jednak mała grupka isingowa była
😉
Od lewej:marcind1, anilorak2, astrea
😃
Pozdrawiamy
😃 ISING FOREVER
😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 23:58
Zgłoś do moderacji
Chyba spadającą
😃
kacpersky551 mężczyzna, 34
Dolny Śląsk :)

Nagrań: 2, Postów: 5540
17 stycznia 2011 o 00:02
Zgłoś do moderacji
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®