Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
![]()
angelika890 pisze:
astrea pisze:No tak... ale mówię o tym,że jak ktoś genialnie śpiewa ale np: jest nieśmiały, nie jest urodziwy to też go nie wezmą... Ktoś musi wejść i oczarować.Nie tylko głosem.
ona razej nie jest niesmiala,ma ciezki glos ze skala ,jest sliczna,nawet z nimi zartowała i o?jeszze nie zadzwonili tak jak i do mnie,ja bylam pewna ze ona przejdzie
![]()
gwiazdeczka81 pisze:
Dziś rano dowiedziałam się,że osoba z minuty 1:46 oraz chłopak śpiewający na tym filmiku za nim,ponoć dostały się...
Ech...:-(

Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
Ou Yeah. Sandruś...no no noBosko wyglądasz. Mrr
Jeśli nasz duet dojdzie do skutku to ja chyba już nie będę miał po co żyć, bo z gwiazdą już śpiewałem
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
astrea pisze:
Chyba spadającą
Nemo est casu bonus
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej