Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
halamadrid pisze:
astrea pisze:Chyba spadającą😃
Weź. Dla mnie mnie naprawdę jesteś gwiazdą czy Ci się to podoba czy nie. Wyglądasz ślicznie, śpiewasz super i nie robisz z siebie idiotki jak wielu wokalistów na tych castingach.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Nemo est casu bonus
Paulina Szymańska
astrea pisze:
Jak było? Super przygoda,to na pewno🙂 Mam zupelnie inne odczucia niz większosc z Was co do "szopki" przed wejściem-mi się podobało
😃
😃
😃 Chociaz coś się działo
😃 Pod drzwiami w ścisku stałam tylko godzinę, przed 13 byłam już po.Nie pozwolono mi nawet dośpiewać do refrenu,jak z resztą całej grupie z którą byłam. Widocznie jestem za mało telewizyjna.Generalnie jak ktoś nie został poproszony do pójścia do sali C niech zapomni o telefonie
😉 Wystarczył różowy lateks i bicz,wokal nieistotny
😃 (Pozdrawiam tego pana w tymże stroju,którego zmacałam!)
😃 Oni nie szukają świetnych wokalistów,tylko ludzi,którzy przyciągną tłumy przed tv.
Paulina Szymańska
shea30 pisze:
😉 poczekamy zobaczymy
😉
szczerze za x factor dziękuję ale do must be the music chętnie był poszła...😉)))
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
adamo007 pisze:
Tylko że 21 jest pierwszy casting z jurorami.
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej