Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
halamadrid pisze:
astrea pisze:Chyba spadającą
Weź. Dla mnie mnie naprawdę jesteś gwiazdą czy Ci się to podoba czy nie. Wyglądasz ślicznie, śpiewasz super i nie robisz z siebie idiotki jak wielu wokalistów na tych castingach.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Nemo est casu bonus
Paulina Szymańska
astrea pisze:
Jak było? Super przygoda,to na pewnoMam zupelnie inne odczucia niz większosc z Was co do "szopki" przed wejściem-mi się podobało
![]()
![]()
Chociaz coś się działo
Pod drzwiami w ścisku stałam tylko godzinę, przed 13 byłam już po.Nie pozwolono mi nawet dośpiewać do refrenu,jak z resztą całej grupie z którą byłam. Widocznie jestem za mało telewizyjna.Generalnie jak ktoś nie został poproszony do pójścia do sali C niech zapomni o telefonie
Wystarczył różowy lateks i bicz,wokal nieistotny
(Pozdrawiam tego pana w tymże stroju,którego zmacałam!)
Oni nie szukają świetnych wokalistów,tylko ludzi,którzy przyciągną tłumy przed tv.
Paulina Szymańska
shea30 pisze:
poczekamy zobaczymy
szczerze za x factor dziękuję ale do must be the music chętnie był poszła...)))
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
adamo007 pisze:
Tylko że 21 jest pierwszy casting z jurorami.
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej