adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
16 stycznia 2011 o 16:13
Zgłoś do moderacji
Czyjej frustracji? Chyba nie mojej. Wystarczy popatrzeć na jurora. Czesław Mozil. Sądze że 75% młodych ludzi nie ma pojęcia kto to jest. Więc sory. Mam Talent też poza tym były odpały, bo naprawdę jak ktoś był dobry to mu dziękowali, a jakieś badziewia przechodziły dalej.
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
16 stycznia 2011 o 16:23
Zgłoś do moderacji
Czesław Śpiewa w jury X-Factor? czy mnie wzrok myli?
🙂
<<''Break Me, Shake Me''>>
adamo007 mężczyzna

16 stycznia 2011 o 16:26
Zgłoś do moderacji
Niestety Cie wzrok nie myli. To że on dostał platynową płyte nie znaczy że płyty kupuje młodzież. A program głównie się skupia na ludziach do 30 lat, więc dobrze by było aby wiedzieli kto ich będzie uczył. Poza tym z tego jak słyszałem nie mówi dość wyraźnie, więc jak ktoś taki ma oceniać dykcję innych ludzi?
adamo007 mężczyzna

16 stycznia 2011 o 16:27
Zgłoś do moderacji
A co do Mam talent to mnie chodziło o to że np takie dziewczyny tańczące z czymś śmiesznym i dziwnym na głowach przeszły, ale np innych, którzy byli o wiele lepsi nie przepuszczali. Poza tym to jest moje zdanie, mogę je chyba mieć prawda?
mortygirl kobieta, 43
MARS

16 stycznia 2011 o 16:30
Zgłoś do moderacji
Czesław Śpiewa jest artystą bym napisała undergroundowym. Choć wiem, iż jego ostatni krążek trafił do mas i ma grono swoich wiernych słuchaczy jak Gaba Kulka czy Maria Peszek. Faktycznie Czesław ma problem z dykcją i to nawet słychać w jego piosenkach. Ale z drugiej strony jest muzykiem i być może zaskoczy nas jako juror. Ja go chętnie zobaczę/usłyszę. Ocenę wydam po obejrzeniu pierwszego odcinka programu
🙂 A wiadomo kto jeszcze będzie w jury???
adamo007 mężczyzna

16 stycznia 2011 o 16:33
Zgłoś do moderacji
Wojewódzki na pewno, bo potwierdzili. A Wojewódzki będzie i nie kiedyś był bardziej chamski. Poza tym ja nie zauważyłem żeby mówił nie wyraźnie,a jak słuchałem Mozila w Dzieńdobry TVN to niektórych kwestii musiałem się domyślać bo nie rozumiałem co mówi. Poza tym w programie potrzebny jest ktoś ostry-odpowiednik Simona Cowella. A Wojewódzki ma doświadczenie w muzyce.
mortygirl kobieta, 43
MARS

16 stycznia 2011 o 16:37
Zgłoś do moderacji
No to pewniaki to Mozil i Wojewódzki? jestem za
🙂 Brakuje jeszcze kogoś trenującego wokalistów w stylu Zapendowskiej, wg mnie
🙂 Metz też byłby dobrym typem, bo facet ma cięty języczek...
mat9030 mężczyzna, 35
Białystok

Nagrań: 0, Postów: 71
16 stycznia 2011 o 16:39
Zgłoś do moderacji
adam możesz miec swoje zdanie oczywiscie i masz wiele racji co do tego Mozila tez uważam że nie powinno go tam wogóle byc , a co jest nabardziej wkurzające że oprócz programów zawsze kopjujemy tez i ludzkie zachowania Wojewódzki -Simon Cowel
przykład z mam talent Foremniak istna kopia Sheryle Cole i Amandy holden w jednym
Z tego co słyszałem od koleżanki która była w Zabrzu poważnie , bardzo powaznie myśla nad Sablewską
Edytowano 16 stycznia 2011 o 16:40.