linamusic kobieta, 40
Lublin

Nagrań: 11, Postów: 114
15 stycznia 2011 o 19:10
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Ale kobita z Dzieńdobry TVN się ośmieszyła. Powiedziała karierę światową jak Monika Brodka. Inaczej HAHAHAHAHHAHA
hahaha)))))) no to jeżeli Brodka zrobiła karierę światową, to co mamy powiedzieć o Leonie Lewis? że jest gwiazdą Galaktyki?

)
a ja zaśpiewałam w pierwszej sali (gdzie było 10 osób) fragment piosenki "Adagio" (Lara Fabian, po angielsku), a jak poprosili o polską, to "Dziś prawdziwych cyganów..." Marylki. W sali "A" powtórzyłam fragment z Adagio, natomiast jak poprosili o "coś szybkiego po polsku", to zaśpiewałam "Cykady" (ale tylko zwrotkę). I tyle. Powiedzieli tak jak innym osobom: " proszę czekać do 24 stycznia. A jak nie zadzwonimy, to..." - "To ja przyjdę za rok!"

) THE END.
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
15 stycznia 2011 o 19:12
Zgłoś do moderacji
No tak ale Ciebie już pewnie będą brali pod uwagę. Oni nie będą chcieli rozwrzeszczanej nastolatki/latka w wieku 16-19
linamusic kobieta, 40
Lublin

Nagrań: 11, Postów: 114
15 stycznia 2011 o 19:19
Zgłoś do moderacji
halamadrid pisze:
linamusic pisze:A jak nie zadzwonimy, to..." - "To ja przyjdę za rok!"
) THE END. Też do wawki?
no pewnie tak

)
Adamo007, ja na razie po prostu czekam i się na nic nie nastawiam. Już tyle castingów miałam w życiu, i zdarzało się, że się nastawiałam , że przejdę dalej, bo" ktoś z komisji do mnie ładnie się uśmiechnął", bo "poprosili o zaśpiewanie dodatkowej piosenki" i t.p. A później nic)) W tych programach to różnie bywa. A jeszcze Gdańsk przed nami...=)
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
jadwiga kobieta, 41
Łódź

Nagrań: 42, Postów: 175
15 stycznia 2011 o 19:30
Zgłoś do moderacji
Właśnie - to jest jedna wielka loteria... Musimy jednak pamiętać, że tam ludzie oceniają ludzi... Więc nie ma się czego ani kogo bać...
Tak naprawdę oprócz ciężkiej, systematycznej pracy nic nas do przodu nie popchnie... Tyle będziesz miał na ile zapracujesz... Szybka i łatwa kariera - jakkolwiek by ją pojmować - nie daje nic prócz złudnego poczucia sukcesu i braku prawdziwej satysfakcji... Więc jeśli ktoś chce być muzykiem to niech poświęci temu całe swoje życie... Niech śpiewa, komponuje, koncertuje, rozwija swoje umiejętności, poznaje ludzi, nowe brzmienia itd... Jeśli chce być sportowcem to niech jego każdy dzień wypełnia sport i treningi... I analogicznie można sprawę odnieść na inne dziedziny... Z biegiem czasu osiągnie się wymarzoną pozycje, uznanie i wszelkie z tego tytułu płynące korzyści i przyjemności... =)))
http://justynapanfilewicz.pl
adamo007 mężczyzna

15 stycznia 2011 o 19:33
Zgłoś do moderacji
No wiesz ja i tak na razie nie idę. Jak to się mówi są rzeczy ważne i ważniejsze. Ja na pewno chce się związać z muzyką i na pewno jeśli bym szedł do programu to po to by mieć jakieś wysokie miejsce (nie mówię od razu wygrać), ale tak żeby może ktoś się mną zainteresował. A zawsze można maila posłać, albo coś do producenta jak to w Niemczech zrobili i do Timbalanda napisali
adamo007 mężczyzna

15 stycznia 2011 o 19:36
Zgłoś do moderacji
Hahaha nie wiesz, to zaskutkowało Timbo zaczął gadać z tym kolesiem, ale o dziwo on zrezygnował. Ja na razie musze uwierzyć w siebie. Po prostu i nauczyć się jak opanować nerwy. To są dwie podstawy.
yoana kobieta, 103
Śpiewanów

Nagrań: 135, Postów: 51
15 stycznia 2011 o 19:38
Zgłoś do moderacji
wszelkie sposoby są dobre, ważne by coś sobą reprezentować, i będzie okej. szkoda, że ten cały casting trochę szybko przebiegał, większość osób była zdegustowana, zresztą trzea próbować jak Alexandra Burke, ona 3 razy próbowała i po 3 latach się dopiero dostała. I w końcu wygrała.
http://www.facebook.com/explorefashion
adamo007 mężczyzna

15 stycznia 2011 o 19:40
Zgłoś do moderacji
No tak, ale wiesz to zależy na ile ktoś czuje się mocny. Bo np pójdzie raz, pokażą go w tv i powiedzą na nie i wiesz te spojrzenia na ulicy mogą być no nie fajne
15 stycznia 2011 o 20:45
Zgłoś do moderacji
Oooo,to już wiemy kto to był LINAMUSIC!

A mój to był pierwszy casting w życiu i bardzo mi się podobał

...tylko mnie zachęciło,żeby próbować w kolejnych

iforget kobieta, 32
Rawicz

Nagrań: 0, Postów: 23
15 stycznia 2011 o 21:45
Zgłoś do moderacji
[cytat=adamo007]Wiecie co ja oczekuje że ten program będzie inny niż wszystkie dotychczas u nas. Chciałbym w nim zobaczyć ludzi utalentowanych, mających plany związane z muzyką, a nie: "śpiewam bo lubie, ale coś tam..." no sory, ale wg mnie osoba, która ma to wygrać ma wiedzieć czego chce, czy widzi swoje życie w muzyce, a nie- śpiewam, ale będę gdzie indziej pracował. To ma być osoba, z której mamy być zadowoleni, wręcz dumni. A nie jakaś dupa wołowa, która ma pływać w bulionie od biedronki.[/cytat]
Tak zgadzam się z tobą w zupełnośći....A tak z innej beczki, to ja byłam na castingu we Wrocławiu, kurde i też jeszcze nie zadzwonili! Marze o tym aby śpiewać nic innego nie chcę w życiu robić, ten program to może jedyna moja szansa, aby się wybić! A tu taka siara, bo nawet pre-castingu być może nie przejdę😕 Może i nie śpiewam jak Beyone, ale myślę, że ze śpiewem bardzo mi dobrze poszło, byłam zadowolona z siebie. Byłam w sali B, gdzie nagrywali to, śpiewałam 1 min, babka z komisji powiedziała mi, że "jak byłko dobrze to zadzwonią"