15 stycznia 2011 o 16:38
Zgłoś do moderacji
na wideo z wroclawia jedna dziewczyna swietnei spiewa, ta co jej powiedzieli ze wszyscy na nia patrzyli jak spiewala - sam wtedy to widzialem i naprawde ma power
BUNT * HORROR * GOLIZNA
15 stycznia 2011 o 16:40
Zgłoś do moderacji
wiem która,spiewa dobrze,ale trohe mało techniki,to raz,a dwa sztuczne wibrato i zmienia barwe.
15 stycznia 2011 o 16:42
Zgłoś do moderacji
ja ozekuje od tego programu czegos zjawiskowego,dlatego ,ze jak wygra nastepna taka janosz,albo płaczka dziewczynka-ni doniej nie mam to dajcie spokoj ten cały x factor to nie powinny by przelewki,zadnych kosmitów,tylko sami dobrzy ludzie,ale tak nie bedzie bo nie bedzie ogladalnosci przeciez🙂))
15 stycznia 2011 o 16:45
Zgłoś do moderacji
dla mnie taka blondynka w krótkih włosach bardzo dobrze spiewała technicznie i głos fajny,male nie na estrade,ale ona mi sie jeszz epodobała
15 stycznia 2011 o 16:46
Zgłoś do moderacji
http://www.youtube.com/watch?v=5v6jwmpOSdk ona tu jest tak delikatnie spiewa
15 stycznia 2011 o 16:49
Zgłoś do moderacji
ja np nie bylam nigdy na zadnym astingu i jak tam pojehałam,to spodziewałam sie,ze to bedzie masakra,ray ludzie zdolni,o jaa, zawsze sie tak slyszy,po to tam nie jest i powiem wam,ze moze dlatego mam takie nastawienie,bo inazej sobie to wyobrazałam,myslalam,ze z kazdej strony bede slyszala super utalentowanego wokaliste a tu tak naprawde lipa
15 stycznia 2011 o 16:55
Zgłoś do moderacji
ja wlasnie wolalbym by wygral ktos z ogromna charyzma a nie z dziesiecioletnim stazem nauki spiewu. techniki mozna sie nauczyc - osobowosci NIE!!!
BUNT * HORROR * GOLIZNA
15 stycznia 2011 o 16:57
Zgłoś do moderacji
angelika890 pisze:
007chris007 a Ty gdzies byl na astingu?
Wybacz ale razi mnie to,że piszesz jeden post pod drugim

Możesz tego nie robić ?
Malle racja.
Cóż zrobić,nie mamy na to wpływu

Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
15 stycznia 2011 o 16:58
Zgłoś do moderacji
tak,ja nie jestem własnie za tym,ze technika,technika i juz,nie nie ale po prostu dla mnie osoba musi mie wszystko charyzma,latanie po senie robienie show to wszystko
15 stycznia 2011 o 16:59
Zgłoś do moderacji
ok,sorki tak jak pisałam wczesniej,jestem podeksytowana tym wszystkim🙂
15 stycznia 2011 o 17:00
Zgłoś do moderacji
i najlepiej żey fajnie interpretowała,jakies swoje wstawki os...