Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mk1818 pisze:
agata222 pisze:mk1818 pisze:monia2405 pisze:A tak swoją drogą Agato to fajnie Ci 😛 Będziesz z dzieciakami pracować 🙂
oj te dzieciaczki są coraz gorsze....
Eeeetam nie są takie złe 🙂 Zależy od klasy. Jak na razie same fajne mi się trafiały 🙂
zapraszam do mnie na dzielnice🙂 poznasz małych zabijaków😃 pani anilorak może coś o tym wie bo z gdańska ale nie wiem jakiego regionu🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
monia2405 pisze:
A Ty tak bardziej na przedszkola się nastawiasz czy na I-III? 🙂
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
agata222 pisze:
monia2405 pisze:A Ty tak bardziej na przedszkola się nastawiasz czy na I-III? 🙂
I-III. Chociaż w przedszkolu po tej szkole też mogę uczyć. No ale zobaczymy. Za niecały rok będę szukać pracy 😃
tylko dajcie czasowi czas...
agata222 pisze:
monia2405 pisze:A Ty tak bardziej na przedszkola się nastawiasz czy na I-III? 🙂
I-III. Chociaż w przedszkolu po tej szkole też mogę uczyć. No ale zobaczymy. Za niecały rok będę szukać pracy 😃
This is something more.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
mówiąc o Morzu ma pan na myśli tą śmierdzącą i brudną zatokę?😜
skoro mówi pan również o małych zabijakach to zgaduję iz mieszka pan albo na Oruni albo w Nowym Porcie albo na Żabiance........
mk1818 pisze:
oczywiście może a nie morze bo pani agatka na pewno wyłapie zaraz błąd🙂
monia2405 pisze:
agata222 pisze:monia2405 pisze:A Ty tak bardziej na przedszkola się nastawiasz czy na I-III? 🙂
Hehe ja tam wolę te mniejsze dzieciaki 😃
agata222 pisze:
mk1818 pisze:oczywiście może a nie morze bo pani agatka na pewno wyłapie zaraz błąd🙂
Wyłapałam też to, że moje imię napisałeś z małej litery, a tego już Ci nie wybaczę i chyba Cię usunę ze znajomych 🙁 😜
mk1818 pisze:
anilorak2 pisze:mówiąc o Morzu ma pan na myśli tą śmierdzącą i brudną zatokę?😜
skoro mówi pan również o małych zabijakach to zgaduję iz mieszka pan albo na Oruni albo w Nowym Porcie albo na Żabiance........
no morze to może nie jest piękne ale plaże nie najgorsze uważam. Nie zgadłaś🙂 mówią że jest jeszcze gorsza dzielnica🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej