Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mk1818 pisze:
xkamila18x pisze:a ha he he 😃
jak ja lubię takie rozmowy. Czuję się powoli jakbym był w klasie i prowadził konwersacje z nauczycielką🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
agata222 pisze:
monia2405 pisze😃obrze, spokojnie. Jak widać tutaj każdy każdego za słówka łapie. 😛 Może i moja wina, złego słowa użyłam 🙂
Nie łapię Cię za słówka, po prostu tak to zrozumiałam 🙂
This is something more.
anilorak2 pisze:
mk1818 pisze:xkamila18x pisze:a ha he he 😃
jak ja lubię takie rozmowy. Czuję się powoli jakbym był w klasie i prowadził konwersacje z nauczycielką🙂
iiiii tam kaspo by się jeszcze tutaj przydał😜
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
tylko dajcie czasowi czas...
This is something more.
mk1818 pisze:
mam kolejną nową znajomą dzięki temu tematowi😃DDD
monia2405 pisze:
A tak swoją drogą Agato to fajnie Ci 😛 Będziesz z dzieciakami pracować 🙂
agata222 pisze:
mk1818 pisze:mam kolejną nową znajomą dzięki temu tematowi😃DDD
Piszesz na forum tylko po to, żeby mieć nowych znajomych, rozgryzłam Cię 😃
agata222 pisze:
mk1818 pisze:mam kolejną nową znajomą dzięki temu tematowi😃DDD
Piszesz na forum tylko po to, żeby mieć nowych znajomych, rozgryzłam Cię 😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
mk1818 pisze:
monia2405 pisze:A tak swoją drogą Agato to fajnie Ci 😛 Będziesz z dzieciakami pracować 🙂
oj te dzieciaczki są coraz gorsze....
agata222 pisze:
mk1818 pisze:monia2405 pisze:A tak swoją drogą Agato to fajnie Ci 😛 Będziesz z dzieciakami pracować 🙂
Eeeetam nie są takie złe 🙂 Zależy od klasy. Jak na razie same fajne mi się trafiały 🙂
mk1818 pisze:
jeszcze czekam jak pani anilorak mi tu wyślę zaproszenie i urywam temat🙂 dwie nowe znajome na dzień i starczy🙂
This is something more.
agata222 pisze:
mk1818 pisze:monia2405 pisze:A tak swoją drogą Agato to fajnie Ci 😛 Będziesz z dzieciakami pracować 🙂
Eeeetam nie są takie złe 🙂 Zależy od klasy. Jak na razie same fajne mi się trafiały 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej