Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mk1818 pisze:
okrążyłaś wszystkie wioski a ich stolicy nie wymieniłaś😃 Dolne Miasto koleżanko Dolne Miasto🙂 chociaż też jakoś wielce nie uważam za niebezpieczne ale kilka lat temu był ranking w jakiejś gazecie na najniebezpieczniejsze miejsce w Polsce to uplasowaliśmy jakoś w pierwszej piątce😃
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
aaaa no masz.....wypadło mi z głowy.....tak szczerze patrząc to okazuje się że w ogóle Gdańsk jest nie za ciekawy 😜
tylko dajcie czasowi czas...
agata222 pisze:
mk1818 pisze:okrążyłaś wszystkie wioski a ich stolicy nie wymieniłaś😃 Dolne Miasto koleżanko Dolne Miasto🙂 chociaż też jakoś wielce nie uważam za niebezpieczne ale kilka lat temu był ranking w jakiejś gazecie na najniebezpieczniejsze miejsce w Polsce to uplasowaliśmy jakoś w pierwszej piątce😃
Nie powiem, bo masz się czym chwalić hehe 😃
Ja spadam na mecz upolować jakiegoś piłkarza 😃
Bye ;]
tylko dajcie czasowi czas...
<-- a to co za niby skrót ma być?kacpersky26 pisze:
Nie pomożecie, c`nie?
This is something more.
monia2405 pisze:
kacpersky26 pisze:Nie pomożecie, c`nie?
<-- a to co za niby skrót ma być?
kacpersky26 pisze:
monia2405 pisze:kacpersky26 pisze:Nie pomożecie, c`nie?
<-- a to co za niby skrót ma być?
C`nie? = Co nie?
This is something more.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej