Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
tylko dajcie czasowi czas...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
mk1818 pisze:
ja jestem za robertasemw pełni się zgadzam. Czasami trzeba trochę zboczyć z programu i urozmaicić lekcje
zawsze miałem wymiany zdań na ten temat z nauczycielką aż w końcu kazała mi zostać po lekcji i przyznała mi racje tyle że nie mogła tego powiedzieć na forum klasy
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
mk1818 pisze:
hehe no akurat miałem od wf nauczycieli u których nie było odmowymieliśmy boks zapasy salta nie salta i jak ktoś tego nie zrobił to marny był jego los
a chodziłem do gimnazjum nie cieszącym się miłą opinią jeśli chodziło o uczniów. No ale przez to facet umiał sobie poradzić z nimi a pomimo tego był najbardziej lubiany w całej szkole
nie można się sztywno trzymać programu a już na pewno jeśli chodzi o dziewczynkę która ma jednorazowo poprowadzić lekcje...
agata222 pisze:
mk1818 pisze:ja jestem za robertasemw pełni się zgadzam. Czasami trzeba trochę zboczyć z programu i urozmaicić lekcje
zawsze miałem wymiany zdań na ten temat z nauczycielką aż w końcu kazała mi zostać po lekcji i przyznała mi racje tyle że nie mogła tego powiedzieć na forum klasy
Nie jest przecież powiedziane, że nauczyciel musi się ściśle trzymać programu. Przeciwnie - musi być elastyczny, ale nie "zbaczać z kursu". Jeśli uczeń zada pytanie, którego nie ma w programie, a w podstawie odpowiedź na nie nie jest zaznaczona jako wiedza, którą musi posiąść po ukończeniu konkretnej klasy to nauczyciel i tak jest zobowiązany na nie odpowiedzieć. Elastyczność!
anilorak2 pisze:
mk1818 pisze:hehe no akurat miałem od wf nauczycieli u których nie było odmowymieliśmy boks zapasy salta nie salta i jak ktoś tego nie zrobił to marny był jego los
a chodziłem do gimnazjum nie cieszącym się miłą opinią jeśli chodziło o uczniów. No ale przez to facet umiał sobie poradzić z nimi a pomimo tego był najbardziej lubiany w całej szkole
nie można się sztywno trzymać programu a już na pewno jeśli chodzi o dziewczynkę która ma jednorazowo poprowadzić lekcje...
w takim razie Twoi nauczyciele mieli bardzo dużo szczęścia.......ja w ogóle nie czaję co to znaczy że "ona ma poprowadzić lekcję"......przecież nikt jej tam samej z klasą nie zostawi, na pewno będzie nauczycielka więc ja problemu w ogóle nie widzę.....puści im piosenkę z kasety wydrukuje teksty i każe im śpiewać......bo niby co może zrobić dziewczynka?
jakaś posrana ta szkoła
xkamila18x pisze:
he, he ; DD
a więc powiedzcie mi co mogła bym zrobić na lekcji muzyki plisss.
This is something more.
monia2405 pisze:
xkamila18x pisze:he, he ; DD
a więc powiedzcie mi co mogła bym zrobić na lekcji muzyki plisss.
Skoro grasz na instrumentach to może wprowadź im nuty?
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Dodaliśmy kolejne piosenki do katalogu iSing. Wśród nowości znajdziesz eurowizyjną propozycję Alicji, intymne wyznanie Dody, taneczny hit klubowy, viralowy przebój EKIPY, klasykę Lady Pank oraz nową wersję podkładu do ponadczasowego utworu zespołu Łzy. Sprawdź nowe tytuły i nagraj swoją wersję.
Zobacz więcej