Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
tylko dajcie czasowi czas...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
mk1818 pisze:
ja jestem za robertasem🙂 w pełni się zgadzam. Czasami trzeba trochę zboczyć z programu i urozmaicić lekcje🙂 zawsze miałem wymiany zdań na ten temat z nauczycielką aż w końcu kazała mi zostać po lekcji i przyznała mi racje tyle że nie mogła tego powiedzieć na forum klasy🙂
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
mk1818 pisze:
hehe no akurat miałem od wf nauczycieli u których nie było odmowy🙂 mieliśmy boks zapasy salta nie salta i jak ktoś tego nie zrobił to marny był jego los🙂 a chodziłem do gimnazjum nie cieszącym się miłą opinią jeśli chodziło o uczniów. No ale przez to facet umiał sobie poradzić z nimi a pomimo tego był najbardziej lubiany w całej szkole🙂 nie można się sztywno trzymać programu a już na pewno jeśli chodzi o dziewczynkę która ma jednorazowo poprowadzić lekcje...
agata222 pisze:
mk1818 pisze:ja jestem za robertasem🙂 w pełni się zgadzam. Czasami trzeba trochę zboczyć z programu i urozmaicić lekcje🙂 zawsze miałem wymiany zdań na ten temat z nauczycielką aż w końcu kazała mi zostać po lekcji i przyznała mi racje tyle że nie mogła tego powiedzieć na forum klasy🙂
Nie jest przecież powiedziane, że nauczyciel musi się ściśle trzymać programu. Przeciwnie - musi być elastyczny, ale nie "zbaczać z kursu". Jeśli uczeń zada pytanie, którego nie ma w programie, a w podstawie odpowiedź na nie nie jest zaznaczona jako wiedza, którą musi posiąść po ukończeniu konkretnej klasy to nauczyciel i tak jest zobowiązany na nie odpowiedzieć. Elastyczność! 😉
anilorak2 pisze:
mk1818 pisze:hehe no akurat miałem od wf nauczycieli u których nie było odmowy🙂 mieliśmy boks zapasy salta nie salta i jak ktoś tego nie zrobił to marny był jego los🙂 a chodziłem do gimnazjum nie cieszącym się miłą opinią jeśli chodziło o uczniów. No ale przez to facet umiał sobie poradzić z nimi a pomimo tego był najbardziej lubiany w całej szkole🙂 nie można się sztywno trzymać programu a już na pewno jeśli chodzi o dziewczynkę która ma jednorazowo poprowadzić lekcje...
w takim razie Twoi nauczyciele mieli bardzo dużo szczęścia.......ja w ogóle nie czaję co to znaczy że "ona ma poprowadzić lekcję"......przecież nikt jej tam samej z klasą nie zostawi, na pewno będzie nauczycielka więc ja problemu w ogóle nie widzę.....puści im piosenkę z kasety wydrukuje teksty i każe im śpiewać......bo niby co może zrobić dziewczynka?
jakaś posrana ta szkoła
xkamila18x pisze:
he, he ; DD
a więc powiedzcie mi co mogła bym zrobić na lekcji muzyki plisss.
This is something more.
monia2405 pisze:
xkamila18x pisze:he, he ; DD
a więc powiedzcie mi co mogła bym zrobić na lekcji muzyki plisss.
Skoro grasz na instrumentach to może wprowadź im nuty? 😛
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej