xkamila18x kobieta, 28
Głogów
Nagrań: 0, Postów: 55
9 października 2010 o 12:19
Zgłoś do moderacji
a tego to ja nie wiem ; D
a teraz za późno .
A jestem w 1 gim. ; D
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
9 października 2010 o 12:20
Zgłoś do moderacji
A kiedy masz następną lekcję muzyki???
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
xkamila18x kobieta, 28
Głogów
xkamila18x kobieta, 28
Głogów
9 października 2010 o 12:25
Zgłoś do moderacji
mam w poniedziałek i środę a w pon. mam poprowadzić lekcje bo w środę mamy występ więc muzyki nie ma ; /
robertas19 mężczyzna, 35
9 października 2010 o 12:27
Zgłoś do moderacji
Zapytaj się na głównym forum na N-K, czy Twoja szkoła posiada takowe sprzęty, a jeśli uzyskasz pozytywną odpowiedź, to w poniedziałek na rano idź do Twojej Pani i powiedz, ażeby wzięła chociaż jeden, a jak nie to zapytaj się swoich znajomych czy nie mają czasami w domu
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
xkamila18x kobieta, 28
Głogów
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
9 października 2010 o 12:31
Zgłoś do moderacji
yyy... spoko... Nie wiem, może to jakieś zboczenie zawodowe, ale z tego, co mi wiadomo to trzeba realizować konkretny materiał, a nie robić karaoke
😃 Od czegoś jest program i podstawa programowa.
Powodzenia. Myślę, że Ci się przyda
😉
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
robertas19 mężczyzna, 35
9 października 2010 o 12:33
Zgłoś do moderacji
Agato, jeśli sam dyrektor tejże szkoły daje na tą lekcję nauczycielkę, która się na muzyce nie zna, to gdzie tutaj w ogóle mowa o realizowaniu materiału?
😃
agata222 kobieta, 35
9 października 2010 o 12:38
Zgłoś do moderacji
Wiesz co to jest podstawa programowa i program? Jak nie to proponuję się zapoznać z tymi pojęciami
🙂 To nie ma nic wspólnego z tym, kto ten materiał realizuje.
Mam to wałkowane na studiach od ponad dwóch lat i dodatkowo na praktykach, więc wiem, co mówię
🙂
Nauczyciel nie realizuje materiału według swojego "widzimisię". On nie ma tego w głowie i nie decyduje sam o tym, co teraz będzie wprowadzane. Wiesz, co by było gdyby każdy nauczyciel tak robił? Jeden wielki chaos.
robertas19 mężczyzna, 35
9 października 2010 o 12:43
Zgłoś do moderacji
Wiem co oznaczają te oba pojęcia, ale wiesz moją klasę w technikum uczyła pewna nauczycielka od reklamy informatyki w zastępstwie przez pół roku i jechała tak jak program mówi, a gdy zadaliśmy jej pytanie czy wyłączyć komputer czy go tylko zresetować i wiesz co Nam odpowiedziała: "
a co to za różnica, więc ja dziękuję za takie nauczanie, nie mając pojęcia o danym zagadnieniu bądź przedmiocie
😉
agata222 kobieta, 35
9 października 2010 o 12:45
Zgłoś do moderacji
To wszyscy nauczyciele mają prowadzić zajęcia tak, jak chcą tylko dlatego, że Twoja nauczycielka w technikum nie widziała różnicy pomiędzy "zresetować", a "wyłączyć"? ;> Słaby argument
😉
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 265, Postów: 1881
9 października 2010 o 12:46
Zgłoś do moderacji
Tak, Agatka ma rację, każda lekcja jest z góry zaplanowana. Nauczyciel musi wywiązać się z podstawy.....to znaczy że uczeń musi zdobyć umiejętności, które zawiera podstawa........jeżeli nauczyciel podpisuje się pod dokumentem to znaczy że zobowiązuje się do nauczenia ucznia tego pod czym się podpisał i każdy może go skontrolować czy z owego zobowiązania się wywiązał
🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 265, Postów: 1881
9 października 2010 o 12:48
Zgłoś do moderacji
to znaczy jeszcze to że jeżeli nauczyciel robi coś co nie jest w programie i coś się stanie uczniowi to będzie nie fajnie
🙁
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
robertas19 mężczyzna, 35
9 października 2010 o 12:49
Zgłoś do moderacji
Wiesz, ja jednak jestem wrogiem dyrektorów, którzy pchają nauczycieli do przedmiotów, do których nie mają predyspozycji, bo nauczanie nie polega tylko na tym, ażeby jechać z programu cały czas, bo te programy tez są nie raz takie jakieś do czterech liter
😉
xkamila18x kobieta, 28
Głogów
9 października 2010 o 12:54
Zgłoś do moderacji
ale wiesz moja nauczycielka jest tylko przez parę dni dopóki nie znajdą nauczycielkę lub nauczyciela, ponieważ lekcja musi się odbyć nieważne jak ale musi .
Więc może ktoś mi powie jaki temat mam zrobić itp.
proszę mam mało czasu .