Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
Na koniec powiem tak, każdy coś chce od ekipy iSing, ale nikt w tym im nie pomaga
This is something more.
kaska2609 pisze:
"OJ kurna ale on chce zrezygnowac z isngu usuń mu tą 2 błagaam ! BO JAK nie to bd do działu technicznego musiała bisać usuńiesz ?"
dostałam taką wiadomość, kurde chyba mam prawo do własnej opinii prawda?? co ma do tego dział techniczny?
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
kaska2609 pisze:
"OJ kurna ale on chce zrezygnowac z isngu usuń mu tą 2 błagaam ! BO JAK nie to bd do działu technicznego musiała bisać usuńiesz ?"
dostałam taką wiadomość, kurde chyba mam prawo do własnej opinii prawda?? co ma do tego dział techniczny?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
This is something more.
monia2405 pisze:
robertas19 pisze:Na koniec powiem tak, każdy coś chce od ekipy iSing, ale nikt w tym im nie pomaga
To akurat fakt niezaprzeczalny, mogli by chociażby parę osób wziąć, żeby nadzorowali i uporządkowali forum. Zawsze jeden obowiązek mniej.
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
adrikwol pisze:
No i fajnieAdmin usunął mi te złośliwe ocenki i komentarze
od misinki
Edytowano 11 lipca 2010 o 13:22.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
monia2405 pisze:
robertas19 pisze:Na koniec powiem tak, każdy coś chce od ekipy iSing, ale nikt w tym im nie pomaga
To akurat fakt niezaprzeczalny, mogli by chociażby parę osób wziąć, żeby nadzorowali i uporządkowali forum. Zawsze jeden obowiązek mniej.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
This is something more.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej