robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
11 lipca 2010 o 12:30
Zgłoś do moderacji
Niektórzy to nawet proszą na priva, żeby na ich nagrania oddać głos
😃
Edytowano 11 lipca 2010 o 12:30.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
11 lipca 2010 o 12:30
Zgłoś do moderacji
Aha. Ok. O tym nie pomyślałam
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
11 lipca 2010 o 12:32
Zgłoś do moderacji
Ja jestem przeciw
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
Nagrań: 200, Postów: 239
11 lipca 2010 o 12:33
Zgłoś do moderacji
alberto13 pisze:
sympatyczny chlopak? chyba zartujecie? osoba ktora kazdemu pisze "super, slicznie,pieknie" i w zamian chce to samo... przeciez pisze to tylko z mysla o sobie... to ma byc sympatyczne? ponadto nie dociera do niego zadna krytyka... mysli, ze jest swietny i niepowtarzalny, ludzie mu dupe liza, a prawda jest taka, ze w ogole nie powinien byc wpuszczony na ten portal ;]
Śpiewać każdy może
😃
Zacznijmy tylko cenić swoje głosy a będzie OK
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
11 lipca 2010 o 12:35
Zgłoś do moderacji
Właśnie otrzymałam wiadomość PRIV od Damiana żebym oceniła jego nagranie dnia i że mi się odwdzięczy !
Co za dziwne dziecko !
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
11 lipca 2010 o 12:36
Zgłoś do moderacji
adrikwol pisze:
Właśnie otrzymałam wiadomość PRIV od Damiana żebym oceniła jego nagranie dnia i że mi się odwdzięczy !
Co za dziwne dziecko !
oceń, tylko szczerze
😉
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
11 lipca 2010 o 12:37
Zgłoś do moderacji
No to oceń. Ale szczerze
😃
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
alberto13 mężczyzna, 32
Nagrań: 11, Postów: 89
Zgłoś do moderacji
i widzicie..... zabo... widzisz ? nie badzcie naiwni... prosze !
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
Zgłoś do moderacji
Aro, brachu widzę ze myślimy podobnie
😃DDDD
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
11 lipca 2010 o 12:38
Zgłoś do moderacji
Do wysłuchania dzisiejszego nagrania dnia zachęciły (nie wiem czy to dobre słowo w tym przypadku) mnie Wasze wypowiedzi tutaj. Myślałam, że może trochę przesadzacie, bo aż tak źle być nie może, skoro ktoś jednak na nie głosował. Powiem tylko, że wysłuchałam do końca i jest... bardzo źle (żeby nie powiedzieć jeszcze dosadniej). Wiem, że Damian i jego "przyjaciele" piszą prywatne wiadomości z prośbą o głos. Nie rozumiem po co oszukiwać samego siebie. Cieszy się, że zdobył tytuł nagrania dnia, ale z czego tu się cieszyć? Chyba tylko z tego, że musi mieć niezły dar przekonywania, skoro udało mu się zdobyć tyle głosów na takie nagranie. Ja głosuję na nagrania, które mnie czymś zauroczyły, nawet jeśli "nie mają szans". Mam nadzieję, że z czasem coś się zmieni i użytkowcy zmądrzeją, bo póki co to wprowadzenie tego rankingu wywołuje jedynie niezdrową rywalizację.
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
11 lipca 2010 o 12:41
Zgłoś do moderacji
Wiecie co, prawie 80% użytkowników ma na swoich profilach, że chcą szczere komentarze do nagrań, więc ja takowe pisze, a później co jest, a są 1 do nagrań i obrażanie. Mi to zwisa, ale nie rozumiem takich osób.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...