Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
alberto13 pisze:
ostrzegam tez, ze jesli ocenicie mu nagranie na 1 to chroncie swoje... wejdzie na wasze konto i da 1 przy kazdym 😉
alberto13 pisze:
ostrzegam tez, ze jesli ocenicie mu nagranie na 1 to chroncie swoje... wejdzie na wasze konto i da 1 przy kazdym 😉
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
zaba pisze:
alberto13 pisze:ostrzegam tez, ze jesli ocenicie mu nagranie na 1 to chroncie swoje... wejdzie na wasze konto i da 1 przy kazdym 😉
Ja bym mu dał 4 za zapał. Śpiewa rytmiczni i z uczuciem wiec jedynka byłaby w tym przypadku niesprawiedliwa.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
alberto13 pisze:
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
adrikwol pisze:
zaba mam prosbe do ciebie wlasnie znajoma tego damiana dodala mi do wszystkich nagran 1 i napisala ze to za damiana przedstawisz to adminowi ?
mati8899 pisze:
damian mnie zablokował nie wiem czemu dałem mu dobre oceny............... dałem mu 2 a on prosil bym to sksowal nie zrobilem tego i mnie zablokowal niech sobie zrobi prywatne nagranie jak nie chce złych ocen, albo niech usuwa konto żaba ma świętą rację
This is something more.
monia2405 pisze:
adrikwol pisze:zaba mam prosbe do ciebie wlasnie znajoma tego damiana dodala mi do wszystkich nagran 1 i napisala ze to za damiana przedstawisz to adminowi ?
Właśnie widziałam co ponawypisywała u Ciebie. Jeju, niby duzi, a gorzej dzieci się zachowują 😕
mati8899 pisze:damian mnie zablokował nie wiem czemu dałem mu dobre oceny............... dałem mu 2 a on prosil bym to sksowal nie zrobilem tego i mnie zablokowal niech sobie zrobi prywatne nagranie jak nie chce złych ocen, albo niech usuwa konto żaba ma świętą rację
Prosił Cię, żebyś skasował? Buahahahahahahaha, nie no szczyt wszystkiego xD
adrikwol pisze:
zaba mam prosbe do ciebie wlasnie znajoma tego damiana dodala mi do wszystkich nagran 1 i napisala ze to za damiana przedstawisz to adminowi ?
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
zaba pisze:
adrikwol pisze:zaba mam prosbe do ciebie wlasnie znajoma tego damiana dodala mi do wszystkich nagran 1 i napisala ze to za damiana przedstawisz to adminowi ?
Nie napisała że to za damianka. Uzasadniła swoje oceny. Nie ma się czego czepić. Też chciałbym być tak oceniony. Lubię jak ktoś znajduje słabsze strony moich nagrań. Dzięki temu można czasem coś poprawić, na co wcześniej nie zwracało się uwagi.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej