zaba mężczyzna, 61
3 planeta od słońca

Nagrań: 201, Postów: 239
11 lipca 2010 o 12:10
Zgłoś do moderacji
Ranking nosiłby nazwę "Na najsympatyczniejszego kolegę".
To może nie byłoby takich nieporozumień jak z dzisiejszym nagraniem dnia Kolegi damiana.
Rozumiem ze głosowały na niego osoby z drewnianym uchem. Im nagranie mogło się podobać bo i rytmicznie i z uczuciem. Ale ilość nieczystych dźwięków sprawia że ciężko się tego słucha.
Spytałem jednej osoby, która ma słuch muzyczny a głosowała na to nagranie, DLACZEGO?
"Bo było mi obojętne na kogo głosuję" - usłyszałem w odpowiedzi.
LUDZIE ZACZNIJCIE CENIĆ SWOJE GŁOSY!!!
Wczoraj było wiele nagrań, które bardziej zasługiwały na wyróżnienie. Wiadomo że wszystkie nie wygrają bo zwycięzca jest tylko jeden. Ale przegrać z czymś takim??? Żal, po prostu żal...
Spytałem taj samej osoby na kogo zagłosuje dzisiaj. Powiedziała mi. Tym razem nagranie całkiem znośne, ale ktoś inny moim zdaniem zaśpiewał ten sam utwór o wiele lepiej. Spytałem więc - a dlaczego nie głosujesz na to drugie nagranie?
"Bo on nie masz szans" - usłyszałem w odpowiedzi.
Głosowanie to nie gra w polegająca na trafieniu w tego co wygra. Głosujemy na nagranie, które nam się podoba.
Polacy przez kilkadziesiąt lat zmuszeni byli głosować na jedynie słuszną siłę narodu i przestali cenić swoje głosy. Może czas to zmienić?
Jest pewien polityk, który w rankingach internetowych dostaje po 90% a jak przychodzi do wyborów to nie wychodzi ponad 5%.
"No bo przecież on nie ma szans."
Więc proszę Was.
Edytowano 11 lipca 2010 o 12:20.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
rockann27 kobieta, 44
Goczałkowice- Zdrój

Nagrań: 115, Postów: 591
11 lipca 2010 o 12:14
Zgłoś do moderacji
Mądrze piszesz żabciu, bardzo mądrze... tylko i tak niewielu pewnie Cię posłucha... :]
nauro mężczyzna, 40
Łomża

Nagrań: 333, Postów: 2703
11 lipca 2010 o 12:14
Zgłoś do moderacji
Całkowicie się z Tobą zgadzam, Mariuszu

tak naprawdę tylko kilka było do tej pory nagrań dnia, które na to miano zasługiwały, a to dzisiejsze z pewnością do nich nie należy... to żałosne, że ludzie głosują nie na tych, co naprawdę potrafią śpiewać, a na tych, którzy "mają szanse"... ja osobiście głosuję na nagrania, które moim zdaniem zasługują na wygraną, nawet jeśli osoba, która je wykonuje, "nie ma szans" ;]
alberto13 mężczyzna, 33

Nagrań: 11, Postów: 89
11 lipca 2010 o 12:19
Zgłoś do moderacji
brawo brawo brawo! ja juz od dawna prowadze akcje antydamian11165 ;]
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
Zgłoś do moderacji
Powinno być przynajmniej kilka osób, które mają ten słuch muzyczny i które by wybierały jedną piosenkę spośród, których zostały oddane głosy, acha i te osoby powinny pozostać w ukryciu, gdyż nie będzie wtedy lizusów

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
nauro mężczyzna, 40
Łomża

Nagrań: 333, Postów: 2703
Zgłoś do moderacji
alberto13 pisze:
chętnie się przyłączę ;>
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
11 lipca 2010 o 12:22
Zgłoś do moderacji
co do dzisiejszego nagrania dnia, to musiałem od razu go wyłączyć, bo moje uszy by tego nie przeżyły, a głowa by mnie bardziej zaczęła boleć niż teraz

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
zaba mężczyzna, 61
3 planeta od słońca

11 lipca 2010 o 12:24
Zgłoś do moderacji
alberto13 pisze:
Ja nie jestem za żadną akcję antydamianową. Damian to moim zdaniem sympatyczny chłopak i w rankingu na najsympatyczniejszego isingowicza chętnie oddam na niego głos. Proszę jedynie byśmy szanowali swoje głosy i głosowali na NAGRANIA, które lubimy.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
11 lipca 2010 o 12:25
Zgłoś do moderacji
Ja bym wolała, żeby nie było tego całego płacenia!
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
11 lipca 2010 o 12:26
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się też z zabą
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
zaba mężczyzna, 61
3 planeta od słońca

11 lipca 2010 o 12:26
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Powinno być przynajmniej kilka osób, które mają ten słuch muzyczny i które by wybierały jedną piosenkę spośród, których zostały oddane głosy, acha i te osoby powinny pozostać w ukryciu, gdyż nie będzie wtedy lizusów 
Nie trzeba wprowadzać żadnych zmian (no chyba żeby wprowadzić ten ranking na najsympatyczniejszego isingowicza

)))) ). Wystarczy ze zaczniemy szanować swoje głosy.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
11 lipca 2010 o 12:28
Zgłoś do moderacji
Masz całkowitą rację, jest tyle ładniejszych nagrań
alberto13 mężczyzna, 33

Nagrań: 11, Postów: 89
11 lipca 2010 o 12:29
Zgłoś do moderacji
sympatyczny chlopak? chyba zartujecie? osoba ktora kazdemu pisze "super, slicznie,pieknie" i w zamian chce to samo... przeciez pisze to tylko z mysla o sobie... to ma byc sympatyczne? ponadto nie dociera do niego zadna krytyka... mysli, ze jest swietny i niepowtarzalny, ludzie mu dupe liza, a prawda jest taka, ze w ogole nie powinien byc wpuszczony na ten portal ;]
Zgłoś do moderacji
Powinna powstać taka grupa ludzi którzy będą słuchali nagrań i tylko oni będą mogli dodać do rankingu dnia !
zaba mężczyzna, 61
3 planeta od słońca

Zgłoś do moderacji
wiktoria1111 pisze:
Ja bym wolała, żeby nie było tego całego płacenia!
Płacenie musi być. Przez rok iSing był zupełnie darmowy. Aż się dziwiłem ze ktoś udostępnia takie wspaniałe usługi za zupełna darmochę i niepokoiłem się że właściciele portalu pójdą z torbami. Na szczęście wpadli na pomysł jak zarobić parę groszy, więc jestem spokojny o przyszłość serwisu

Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu