zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
Nagrań: 200, Postów: 239
11 lipca 2010 o 12:10
Zgłoś do moderacji
Ranking nosiłby nazwę "Na najsympatyczniejszego kolegę".
To może nie byłoby takich nieporozumień jak z dzisiejszym nagraniem dnia Kolegi damiana.
Rozumiem ze głosowały na niego osoby z drewnianym uchem. Im nagranie mogło się podobać bo i rytmicznie i z uczuciem. Ale ilość nieczystych dźwięków sprawia że ciężko się tego słucha.
Spytałem jednej osoby, która ma słuch muzyczny a głosowała na to nagranie, DLACZEGO?
"Bo było mi obojętne na kogo głosuję" - usłyszałem w odpowiedzi.
LUDZIE ZACZNIJCIE CENIĆ SWOJE GŁOSY!!!
Wczoraj było wiele nagrań, które bardziej zasługiwały na wyróżnienie. Wiadomo że wszystkie nie wygrają bo zwycięzca jest tylko jeden. Ale przegrać z czymś takim??? Żal, po prostu żal...
Spytałem taj samej osoby na kogo zagłosuje dzisiaj. Powiedziała mi. Tym razem nagranie całkiem znośne, ale ktoś inny moim zdaniem zaśpiewał ten sam utwór o wiele lepiej. Spytałem więc - a dlaczego nie głosujesz na to drugie nagranie?
"Bo on nie masz szans" - usłyszałem w odpowiedzi.
Głosowanie to nie gra w polegająca na trafieniu w tego co wygra. Głosujemy na nagranie, które nam się podoba.
Polacy przez kilkadziesiąt lat zmuszeni byli głosować na jedynie słuszną siłę narodu i przestali cenić swoje głosy. Może czas to zmienić?
Jest pewien polityk, który w rankingach internetowych dostaje po 90% a jak przychodzi do wyborów to nie wychodzi ponad 5%.
"No bo przecież on nie ma szans."
Więc proszę Was.
Edytowano 11 lipca 2010 o 12:20.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
rockann27 kobieta, 42
Goczałkowice- Zdrój
Nagrań: 115, Postów: 591
11 lipca 2010 o 12:14
Zgłoś do moderacji
Mądrze piszesz żabciu, bardzo mądrze... tylko i tak niewielu pewnie Cię posłucha... :]
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
11 lipca 2010 o 12:14
Zgłoś do moderacji
Całkowicie się z Tobą zgadzam, Mariuszu
🙂 tak naprawdę tylko kilka było do tej pory nagrań dnia, które na to miano zasługiwały, a to dzisiejsze z pewnością do nich nie należy... to żałosne, że ludzie głosują nie na tych, co naprawdę potrafią śpiewać, a na tych, którzy "mają szanse"... ja osobiście głosuję na nagrania, które moim zdaniem zasługują na wygraną, nawet jeśli osoba, która je wykonuje, "nie ma szans" ;]
alberto13 mężczyzna, 32
Nagrań: 11, Postów: 89
11 lipca 2010 o 12:19
Zgłoś do moderacji
brawo brawo brawo! ja juz od dawna prowadze akcje antydamian11165 ;]
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
Zgłoś do moderacji
Powinno być przynajmniej kilka osób, które mają ten słuch muzyczny i które by wybierały jedną piosenkę spośród, których zostały oddane głosy, acha i te osoby powinny pozostać w ukryciu, gdyż nie będzie wtedy lizusów
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
Zgłoś do moderacji
alberto13 pisze:
chętnie się przyłączę ;>
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
11 lipca 2010 o 12:22
Zgłoś do moderacji
co do dzisiejszego nagrania dnia, to musiałem od razu go wyłączyć, bo moje uszy by tego nie przeżyły, a głowa by mnie bardziej zaczęła boleć niż teraz
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
11 lipca 2010 o 12:24
Zgłoś do moderacji
alberto13 pisze:
Ja nie jestem za żadną akcję antydamianową. Damian to moim zdaniem sympatyczny chłopak i w rankingu na najsympatyczniejszego isingowicza chętnie oddam na niego głos. Proszę jedynie byśmy szanowali swoje głosy i głosowali na NAGRANIA, które lubimy.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
11 lipca 2010 o 12:25
Zgłoś do moderacji
Ja bym wolała, żeby nie było tego całego płacenia!
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
11 lipca 2010 o 12:26
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się też z zabą
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
11 lipca 2010 o 12:26
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Powinno być przynajmniej kilka osób, które mają ten słuch muzyczny i które by wybierały jedną piosenkę spośród, których zostały oddane głosy, acha i te osoby powinny pozostać w ukryciu, gdyż nie będzie wtedy lizusów 😉
Nie trzeba wprowadzać żadnych zmian (no chyba żeby wprowadzić ten ranking na najsympatyczniejszego isingowicza
🙂)))) ). Wystarczy ze zaczniemy szanować swoje głosy.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
11 lipca 2010 o 12:28
Zgłoś do moderacji
Masz całkowitą rację, jest tyle ładniejszych nagrań
alberto13 mężczyzna, 32
Nagrań: 11, Postów: 89
11 lipca 2010 o 12:29
Zgłoś do moderacji
sympatyczny chlopak? chyba zartujecie? osoba ktora kazdemu pisze "super, slicznie,pieknie" i w zamian chce to samo... przeciez pisze to tylko z mysla o sobie... to ma byc sympatyczne? ponadto nie dociera do niego zadna krytyka... mysli, ze jest swietny i niepowtarzalny, ludzie mu dupe liza, a prawda jest taka, ze w ogole nie powinien byc wpuszczony na ten portal ;]
Zgłoś do moderacji
Powinna powstać taka grupa ludzi którzy będą słuchali nagrań i tylko oni będą mogli dodać do rankingu dnia !
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
Zgłoś do moderacji
wiktoria1111 pisze:
Ja bym wolała, żeby nie było tego całego płacenia!
Płacenie musi być. Przez rok iSing był zupełnie darmowy. Aż się dziwiłem ze ktoś udostępnia takie wspaniałe usługi za zupełna darmochę i niepokoiłem się że właściciele portalu pójdą z torbami. Na szczęście wpadli na pomysł jak zarobić parę groszy, więc jestem spokojny o przyszłość serwisu
🙂
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu