mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
11 lipca 2010 o 13:05
Zgłoś do moderacji
jak zamkną tak kasuję konto i do jak elvisa się zapisuję , bo ten portal powoli schodzi na psy
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
11 lipca 2010 o 13:05
Zgłoś do moderacji
mati8899 pisze:
jak zamkną tak kasuję konto i do jak elvisa się zapisuję , bo ten portal powoli schodzi na psy
też bym się tam zapisał, ale niestety żeby nagrywać trzeba mieć kamerkę
😕
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
11 lipca 2010 o 13:06
Zgłoś do moderacji
Może nie portal, a to ludzie coś się spsuli? ;>
This is something more.
Zgłoś do moderacji
Aby właściwie oddać swój cenny głos trzeba,pozbyć się własnych obaw.
Czyż nie jest tak,że nie oddajemy głosu na świetnie wykonanie bo osoba,która je zaśpiewała nie należy do kręgu naszych znajomych?No właśnie,bo co oni powiedzą?!
Nie postawię oceny,bo może moje wykonanie zdobędzie więcej głosów i ja będę naj!
Niech policzę.Nie nie złamię się.Podoba mi się to wykonanie,ale nie zostawię tu swojego śladu.
Już od dawna obserwuję takie zachowania.Kalkulacja.To jest to co zabija ten portal.
Zadajcie sobie pytanie co was cieszy?Kiedy ktoś wpadnie na wasze wykonanie,zostawi ocenkę i biegnie dalej,
aby w ciągu jednej minuty "odsłuchać" kilka pozostałych osób?Tolerujecie to,bo zależy wam na ocenie.Czysta hipokryzja.
To właściwie po co śpiewać?
A wystarczyłaby zwykła uczciwość wobec siebie.
Co do wysyłanych wiadomości.Ignorowanie jak widać nie przynosi skutku.Trzeba je zacząć wyciągać na światło dzienne.
Ktoś zachęca cię do głosowania?Wejdź na piosenkę i tam napisz:nie,nie będę na ciebie głosować!Nie wysyłaj mi więcej takich wiadomości!Proste,ale skuteczne.Wystarczy odrobina odwagi a proceder na pewno się ukróci.
Nie narzekajcie,tylko zróbcie rachunek sumienia i do roboty!
mlodykb mężczyzna, 34
Nagrań: 14, Postów: 214
Zgłoś do moderacji
Dla sam portal ising stracił trochę swój potencjał, a to wszystko przez samych użytkowników. Kiedyś tutaj ludzi łączyła pasja do muzyki. Dziś to niezdrowa rywalizacja o głosy do rankingu, nie wspominając o osobach, które żyją w przekonaniu, że są świetne i żadna krytyka do nich nie dociera.
Taką osobą jest bez wątpienia Damian. Po tym gdy wystawiłem mu komentarz zgodny z moim przekonaniem, po prostu mnie dodał na czarną listę, ot tak od razu. Dziecinne zachowanie.
Zgadzam się, że ranking powinien nosić nazwę zaproponowaną przez użytkownika zaba. Była by bardziej trafiona niż obecna. Nagranie dnia Damiana jest bardzo bardzo przeciętne i tym samym krzywdzi innych, którzy na nie zasługiwali.
Edytowano 11 lipca 2010 o 13:09.
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
11 lipca 2010 o 13:08
Zgłoś do moderacji
mati8899 pisze:
Art. 191 § 1. kto stosuje przemoc (szantaż) wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaska2609 kobieta, 35
Grudziądz
Nagrań: 6, Postów: 23
11 lipca 2010 o 13:10
Zgłoś do moderacji
mnie Damian też usunął ze znajomych po moim szczerym komentarzu napisałam, że śpiewa nie w tonacji, po tym dostałam wiadomość od jego koleżanki żeby usunąć tą 2, bo Damian chce przez nią usunąć konto na ising, kurde ludzie ising jest po to, żeby oceniać szczerze a nie słodzić każdemu bez względu na to czy śpiewa dobrze czy kompletnie nie potrafi, ja po prostu byłam szczera i mam słuch w odróżnieniu od tych którzy na to nagranie głosowali, na nagranie dnia trzeba sobie zasłużyć, moim zdaniem nagranie dnia tak jak wyróżnienia powinna przyznawać ekipa ising
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
11 lipca 2010 o 13:11
Zgłoś do moderacji
Dokładnie. Tworzy się jakaś chora rywalizacja. To nie portal schodzi na psy, tylko coś jest nie tak z nami, użytkownikami (nie mówię tu oczywiście o każdym). Może warto zastanowić się choć trochę nad sobą? Bo mur, którym się otaczamy, aby nie dostać krytyki, albo, żeby dojść na sam szczyt nie zważając na to czy ma się talent czy nie, nie wróży nic dobrego.
This is something more.
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
Nagrań: 200, Postów: 239
11 lipca 2010 o 13:12
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Zamkną, gdyż jest chyba podobny temat 🙂
http://ising.pl/forum/temat/1852/czym_zastapic_ranking_dnia_co_proponujecie?page=1
Tamten wątek jest o rankingach i sensie ich istnienia a ten o tym byśmy w końcu zaczęli szanować swoje głosy. Rankingi są potrzebne, choćby po to by prowadzenie portalu było opłacalne. A i rywalizacja sprzyja lepszej zabawie. Ale pod warunkiem ze jest to ZDROWA rywalizacja
🙂
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
11 lipca 2010 o 13:14
Zgłoś do moderacji
Na koniec powiem tak, każdy coś chce od ekipy iSing, ale nikt w tym im nie pomaga
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
boldon177 mężczyzna, 32
Resko (zachodniopomorskie)
Nagrań: 18, Postów: 119
11 lipca 2010 o 13:15
Zgłoś do moderacji
Moim zdaniem ten ranking dnia nie jest wcale potrzebny
🙂)
Każdy tu śpiewa dla siebie
🙂))
Każdy przełamuje soje słabości
🙂)))
Ale nie wiem dlaczego zależy ludziom na ocenie
🙂))
Lepiej niech się dowiedzą co muszą ćwiczyć
🙂))))
A jak nie chcą ocen złych to niech po prostu blokują komentowanie
🙂)))))
Najważniejsze aby dobrze się bawić
🙂))
Pozdrawiam
🙂)))
Krzysiek
kaska2609 kobieta, 35
Grudziądz
Nagrań: 6, Postów: 23
11 lipca 2010 o 13:15
Zgłoś do moderacji
"OJ kurna ale on chce zrezygnowac z isngu usuń mu tą 2 błagaam ! BO JAK nie to bd do działu technicznego musiała bisać usuńiesz ?"
dostałam taką wiadomość, kurde chyba mam prawo do własnej opinii prawda?? co ma do tego dział techniczny?
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
11 lipca 2010 o 13:16
Zgłoś do moderacji
kaska2609 pisze:
"OJ kurna ale on chce zrezygnowac z isngu usuń mu tą 2 błagaam ! BO JAK nie to bd do działu technicznego musiała bisać usuńiesz ?"
dostałam taką wiadomość, kurde chyba mam prawo do własnej opinii prawda?? co ma do tego dział techniczny?
żal.pl ;]