Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Edytowano 12 lipca 2010 o 17:47.
filipzkonopi pisze:
Napewno chodzi o program Kacperski , ona czasami szybciej mówi niż pomyśli
Przynajmniej jest wesoło
![]()
kacpersky26 pisze:
filipzkonopi pisze:Napewno chodzi o program Kacperski , ona czasami szybciej mówi niż pomyśliPrzynajmniej jest wesoło
Piszę się KacperskYYYYYYY
Edytowano 12 lipca 2010 o 18:14.
filipzkonopi pisze:
kacpersky26 pisze:wiktoria1111 pisze:wiesz co, uruchomił mi się program antywirusowy który znalazł wirusa nazywającego się kacperskyMoże wyświetlił Ci się program antywirusowy Kacpersky? Ja go polecam
Napewno chodzi o program Kacperski , ona czasami szybciej mówi niż pomyśli
Przynajmniej jest wesoło
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
rozumiem cię filip. szkodzi i odbija się czkawką.filipzkonopi pisze:
Ja rozumiem, gdyby pod nagraniem było 10 komentarzy i zostalo nagraniem dnia, to inna sprawa;P
Ale gdy sie ma ponad 60 i ktoś ma wole postawienia glosu, to jaki ja mam na to wpływ;>?
Niezrozumiałe sa wiec pretensje, ja nikogo o głos nie prosiłem i prosić nie mam zamiaru , a już napewno nie po to aby samemu świecić na głownej.
Mi ta promocja nie jest potrzebna, a teraz zauważyłem że nawet szkodzi
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
![]()
Nawet najdłuższe spotkanie kończy się rozstaniem .
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej