Konto usunięte
12 lipca 2010 o 17:46
Zgłoś do moderacji
Prawdą jest to że ten ranking to chora rywalizacja !
-mnie on teraz ani nie grzeje,ani nie ziębi
Filipie zasłużyłes na nagranie Dnia-masz talent i wymiatasz na gitarce extra,takie moje zdanie
🙂
Edytowano 12 lipca 2010 o 17:47.
Konto usunięte
12 lipca 2010 o 21:37
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
kacpersky26 pisze:wiktoria1111 pisze:wiesz co, uruchomił mi się program antywirusowy który znalazł wirusa nazywającego się kacperskyMoże wyświetlił Ci się program antywirusowy Kacpersky? Ja go polecam 😉
Napewno chodzi o program Kacperski , ona czasami szybciej mówi niż pomyśli😛
Przynajmniej jest wesoło😛
Nie. To jest program
KACPERSKY!
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
gabina22 kobieta, 44
Rodowo- Przemków, bytowo- Wa-
Nagrań: 121, Postów: 107
12 lipca 2010 o 21:38
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
Ja rozumiem, gdyby pod nagraniem było 10 komentarzy i zostalo nagraniem dnia, to inna sprawa;P
Ale gdy sie ma ponad 60 i ktoś ma wole postawienia glosu, to jaki ja mam na to wpływ;>?
Niezrozumiałe sa wiec pretensje, ja nikogo o głos nie prosiłem i prosić nie mam zamiaru , a już napewno nie po to aby samemu świecić na głownej.
Mi ta promocja nie jest potrzebna, a teraz zauważyłem że nawet szkodzi😛
rozumiem cię filip. szkodzi i odbija się czkawką.
Ja po otrzymania tego wyróżnienia odebrałam lawinę privów z prośba o posłuchanie nagrania, komentarz i dodanie do rankingu. Każdemu odpisałam ,że nie podoba mi się ich sposób promocji a w odpowiedzi przeczytałam, że świnia ze mnie i powinnam się teraz odwdzięczyć za postawiony na mnie głos...
A ja się pytam...czy kogoś zmuszałam?
Czasem tak jak u "astrea" pojawiały się wiadomości że z pewnością oszukuję i nagrania nie są prawdziwe, albo wręcz odwrotnie. "Jak tak profesjonalnie śpiewasz to czego szukasz na tym portalu? zajmujesz tylko miejsce tym co sie starają"
Przez chwilę myślałam nawet o zmianie wszystkich nagrań na " dla znajomych" ale mam przyjaciół i rodzinę niezalogowanych, którzy lubi sobie mnie posłuchać, ot tak bez zbędnego oceniania
🙂.
paulina234 kobieta, 32
Starogard Gdański
Nagrań: 559, Postów: 482
20 kwietnia 2011 o 07:50
Zgłoś do moderacji
Nie mam pojecia jakie nagranie glowne bylo wtedy ale now wlasnie to ale.
Czy ludzie nie moga glosowac na to co oni chca?
Mowicie ze tamto nagranie bylo do niczego tak?
Ale moze tym co glosowali sie podobalo.
Moim zdaniem ludzie powinni glosowac na to co chca
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
Konto usunięte
20 kwietnia 2011 o 11:17
Zgłoś do moderacji
Zjawisko pt. " Nagranie dnia " należałoby poddać dogłębnej analizie przy udziale socjologa i psychologa społecznego.
Często są to produkcje przeciętne , będące rezultatem wyjątkowej " towarzyskości " w postaci intensywnych pielgrzymek po profilach użytkowników " po prośbie " ( " dam Ci ładnego komcia a Ty podbij mnie w rankingu " ) tudzież posiadania profesjonalnych urządzeń elektroakustycznych ; co w konfrontacji z badziewiem za dwie dychy ; na którym śpiewa tutaj wiele uzdolnionych osób ; nie mają oni żadnych szans na jakiekolwiek wychynięcie z isingowego niebytu .
O wzajem lansujących się klikach i koteriach już nie pomnę .....
Nawet najdłuższe spotkanie kończy się rozstaniem .
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
Nagrań: 862, Postów: 277
20 kwietnia 2011 o 15:17
Zgłoś do moderacji
Od dawna wiadomo aby tam trafioc i wygrac trzeba latac po calym portalu i lizac kazdemu tylek, pomijam wiadomosci od roznych osob pt podbij jego/ jej nagranie prosze itp a juz manipulacje przy tym rankingu to sa nie z tej ziemi