boldon177 mężczyzna, 32
Resko (zachodniopomorskie)
Nagrań: 18, Postów: 119
12 lipca 2010 o 12:05
Zgłoś do moderacji
Ale ja nic nie oskarżam
🙂)))
Nie przeczytałaś tego uważnie
🙂))))
Pozdrawiam
🙂))
.Tylko mówię że prawdziwy talent nie upiększa
🙂))
Pozdrawiam
🙂)))
Krzysiek
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
12 lipca 2010 o 12:21
Zgłoś do moderacji
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
boldon177 mężczyzna, 32
Resko (zachodniopomorskie)
Nagrań: 18, Postów: 119
12 lipca 2010 o 12:23
Zgłoś do moderacji
Oj nie o to mi chodziło
🙂))
Dobrze koniec tematu
🙂))
Jejku każdy ma swoje zdanie
🙂))
Nic do nikogo nie mam
🙂))
Miłego dnia
🙂)
Krzysiek
agata222 kobieta, 35
12 lipca 2010 o 12:33
Zgłoś do moderacji
agata222 kobieta, 35
12 lipca 2010 o 12:36
Zgłoś do moderacji
cameablue pisze:
Ising to portal dla ludzi lubiących śpiewać ( karaoke online) i myślę, ze to było pierwotnym zamierzeniem ludzi tworzących ten portal ...... nie ważne czy ktoś ma wielki talent, czy też go nie ma ...śpiewać każdy może.... Jezeli chodzi o utwory, które wgrywane są na ising z zewnątrz, to jestem tego samego zdania, co boldon177 ... owszem nie mam jednak nic przeciwko temu, że ktoś chce się pochwalić swoim talentem i możliwościami wokalnymi, ale mam jedno ale i zachowam to dla siebie....bo by mnie tutaj zaraz "zjedli"
Wiec moze zadajmy sobie pytanie czym jest KARAOKE .......... pozdrawiam cieplutko
Czyli nagrywając w Audacity ze względu na lepszą jakość i wgrywanie na iSing jest czymś, czego nie powinno się robić na tym portalu? Oszukuję w ten sposób? Wolę nagrywać w lepszej jakości, jeśli mam ochotę dograć drugi głos to to robię. Chcę pośpiewać na żywo i posłuchać innych to idę do klubu karaoke, chcę coś nagrać - nagrywam tutaj.
agata222 kobieta, 35
12 lipca 2010 o 12:49
Zgłoś do moderacji
cameablue pisze:
Uważam, ze idea karaoke na tym portalu zaczyna zanikać...coraz więcej wgrywa się tutaj utworów już przerobionych poza portalem ... Wiem, ze są one jakosciowo prawie lub całkowicie profesjonalne, ale uwazam, że powinny być poza rankingiem lub powinno się dla nich stworzyć inna formę oceniania .... )))
Przy nich te nagrywane bezpośrednio tracą na wartości oraz na szansach wybicia się w rankingu .... pozdrawiam
Ja tak nie uważam. Jest wiele nagrań "na żywo", które są o wiele ciekawsze, bardziej porywające niż te wgrywane. Wystarczy przejrzeć ranking - tam większość utworów jest nagrywanych bezpośrednio na iSing. Każdy ma możliwość nagrywania chociażby prostym programie Audacity, więc nie jest to "niesprawiedliwe".
Poza tym to ma być zabawa, a nie jakiś konkurs, więc każdy nagrywa tak jak ma ochotę. Nie trzymajmy się tak ściśle tego, że jest to portal karaoke. Chcę dograć drugi głos to nagrywam w Audacity. Zanim powstał Ranking dnia nikt nie miał do nikogo pretensji, że nagrywa w programie, a teraz zrobiła się jakaś niezdrowa rywalizacja. Jeśli chcecie to się ścigajcie to pierwszego miejsca, ja jestem tutaj dla zabawy i niech tak zostanie
🙂
Edytowano 12 lipca 2010 o 12:53.
12 lipca 2010 o 12:56
Zgłoś do moderacji
Pozostawię to bez komentarza.... jedynie napiszę, że ....zrobiła się tutaj "CHORA RYWALIZACJA"....łącznie z tym, ze poddaje sie mocnej krytyce niektórych użytkowników .... i to jest najbardziej przykre .... widać nie każdy umie się bawić............ pozdrawiam
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
12 lipca 2010 o 13:11
Zgłoś do moderacji
I znowu ten sam temat jest roztrzęsiony. Regulamin nie zabrania wgrywania piosenek wcześniej! Wreszcie nic mi się nie przesuwa,nie trzeszczy i tak dalej.I mogę nagrać głosy. To co nagrywamy wczesniej też jest zaśpiewane od poczatku do konca przez nas,wiec jakie to oszukiwanie? Mozna to robic, wiec gadanie "moim zdaniem nie powinno sie tego robic" itp jest zbędne.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
Nagrań: 200, Postów: 239
12 lipca 2010 o 14:13
Zgłoś do moderacji
Astrea - popieram
🙂
Każdy orze jak może. Ciekawe jak byśmy robili duety gdyby nie nagrywanie? Trzeba by do siebie na wzajem jeździć by coś wspólnie nagrać. I mielibyśmy turystykę "duetową"
😃
Ja do swoich nagrań dodawałem echo (ale online) więc byłem chyba beeee. Teraz już echo oferuje sam iSing więc byłbym cacy?
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
12 lipca 2010 o 14:34
Zgłoś do moderacji
Wiecie, co ...róbcie sobie co chcecie... ja jestem tutaj dla zabawy...pozdrawiam i kończę mój udział w tej dyskusji ...pozdrawiam i zyczę miłej zabawy
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
12 lipca 2010 o 14:53
Zgłoś do moderacji
cameablue - ja też tylko i wyłącznie dla zabawy. Zresztą jak większość z nas. I niech każdy się bawi jak lubi, pod warunkiem że nie krzywdzi innych
🙂
Jak kogoś kręcą syntezatory dźwięku - niech się nimi bawi do woli. Kogoś stać na mika za 10 tys - chętnie posłucham jak się brzmi na takim sprzęcie...
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
12 lipca 2010 o 15:01
Zgłoś do moderacji
Ja też poslucham, czemu by nie... przyjemnie się słucha dobrych rzeczy...)))
A tu masz rację - tylko nie krzywdźmi nikogo...i niech na tym się skończy ten temat...a najlepiej niech go wreszcie zamkną i będzie świety spokój ...pozdrawiam
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
12 lipca 2010 o 15:17
Zgłoś do moderacji
przestanmy o tym plecieć bzdury przeciez i tak nic nie zrobimy wielu uzytkownikow i tak nie zrozumie, ze ocenia sie tu talent a nie wyglupy
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
12 lipca 2010 o 16:08
Zgłoś do moderacji
A dlaczego nie wygłupy? Osobowość też się liczy. Przykładowo taki Allan, ten to potrafił zrobić show
🙂)))))
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
Konto usunięte
12 lipca 2010 o 16:22
Zgłoś do moderacji
Jaki to jest żałosny temat to normalnie SZOK !!!
-miał chłopak nagranie Dnia,to niech ma-o co wam chodzi zazdrośnicy ?
-nie śpiewa jakoś cudownie,ale sie stara i jest tu dla zabawy,i to wam nie wystarcza ?
-najlepiej jeżdzić po nim równo-Tak ?
-do autora tego tematu-zaba jakbyś sie czuł jakby to Damian był Twoim synem-i jakbyś czytał te wszystkie negatywne komentarze o nim,po co wogóle zakładałeś taki temat ?
ZAMKNĄĆ -AMEN.