nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
11 lipca 2010 o 15:09
Zgłoś do moderacji
night pisze:
Ejj sorry, że zakłócam ...ale ja mam takie dziwne pytanie, które od dawna mnie nurtuje 😃 czy Damian jest synem Ani ? 😃 jestem trochę zacofana w tym co się tu dzieje 😊
nie ;] tylko takim "przyszywanym" - iSingowym ;]
11 lipca 2010 o 15:17
Zgłoś do moderacji
wiem... czy ja coś mówię... już w ogóle się nie odzywam, bo znowu mnie skrzyczą... :-( to pozdrawiam i pa pa.
"Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, trzymają język za zębami."
Oscar Wilde
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
Nagrań: 200, Postów: 239
11 lipca 2010 o 15:18
Zgłoś do moderacji
Zejdźcie proszę z Damianka. Nie o nim tu mowa a o nas i o naszych głosach. Zajmijmy się tym jak głosujemy i jak komentujemy cudze nagrania. To nie Damian oddał na siebie tyle głosów. Co prawda prosił o nie ale każdy decydował sam za siebie czy na niego głosować.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
11 lipca 2010 o 15:28
Zgłoś do moderacji
to już się nudne robi......
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
11 lipca 2010 o 15:30
Zgłoś do moderacji
Prawda
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
11 lipca 2010 o 16:16
Zgłoś do moderacji
No bo Damian dał swoje nagranie jako prywatne, a prywatne nie może być w rankingu
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
alberto13 mężczyzna, 32
Nagrań: 11, Postów: 89
11 lipca 2010 o 17:03
Zgłoś do moderacji
Nie nalezy schodzic z Damianka... bo to niezly cwaniak potrafiacy grac na uczuciach innych i nimi manipulwac... nie dajcie sie zwiesc! ;]
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
gabina22 kobieta, 44
Rodowo- Przemków, bytowo- Wa-
Nagrań: 121, Postów: 107
11 lipca 2010 o 18:20
Zgłoś do moderacji
Mocno mnie zdziwiło dzisiejsze nagranie dnia.
Nie mogłam sie oprzec komentarzowi-zaznaczam,że wcale chłopaka nieobraziłam-po czym dostałam priva z prosbą od niego o usunięcie komentarza bo mu niemiłe
🙂
Ale widzę, że chłopak zrozumiał jednak, że nagranie nie jest na tyle dobre zeby być na głównej.
Co do regulaminu.
Ja wrzuciła bym jedną poprawkę.otóż w takiej sytuacji jaką tu mamy po wycofaniu nagrania przez użytkownika albo z jakichkolwiek innych pobudek, nagraniem dnia powinno zostać nagranie z drugiego miejsca rankingu
nawet jeśli ma to być na kilka minut....taki walkower
🙂
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
12 lipca 2010 o 00:21
Zgłoś do moderacji
Damian napisał do mnie dzisiaj, strasznie zasmucony zainstniałą sytuacją,że zniknęło mu nagranie dnia-spytał mnie czy jest możliwość odzyskania tego wyróżnienia. Jako ze ów człowiek nic mi nie zrobił (dopiero teraz czytam wasze wypowiedzi i się dziwię...) postanowilam mu pomóc... i poprosiłam moderatora o jakieś rozwiązanie.Trochę to trwało,ale w końcu przywrócili mu wyróżnienie do profilu-mimo,ze nagrania na stronie głównej nie było-było ono z poprzedniego dnia.
I paweł ma rację-w kazdej chwili musi być mozliwosc zmiany statusu nagrania-a nawet usunięcie go.To jest "moje nagranie" i moge z nim robic co chce, jesli teraz mam ochotę je usunąc to je usuwam-kazdy musi miec do tego prawo. Jednak Damian nie miał pojęcia,że straci nagranie dnia gdy zmieni status (chociaż wyraźnie napisane jest,że tylko nagrania publiczne biorą udział w konkursach i rankingach) no ale cóż... głupi błąd.
Mysle,ze mimo wszystko postąpiłam uczciwie pisząc do ekipy.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
gabina22 kobieta, 44
Rodowo- Przemków, bytowo- Wa-
Nagrań: 121, Postów: 107
12 lipca 2010 o 00:26
Zgłoś do moderacji
Uczciwie jak najbardziej.
Bo to jak dać dziecku lizaka a potem go odebrać.
Ale to nie zmienia faktu ze nagranie dnia było niezasłużone.