kuba mężczyzna, 39
Stargard
Nagrań: 0, Postów: 207
12 lipca 2010 o 00:29
Zgłoś do moderacji
Sandra, wyróżnienie nie zostało nikomu zabrane, ono od początku było cały czas aktualne. Chodzi tylko i wyłącznie o to, że nagranie "dla znajomych" nie mogło być widoczne jako nagranie dnia. Ta sama zasada obowiązuje w pozostałych wyróżnieniach.
ising.pl
kacpersky551 mężczyzna, 33
Dolny Śląsk :)
Nagrań: 2, Postów: 5540
12 lipca 2010 o 00:31
Zgłoś do moderacji
Jaka szybka wypowiedź administracji Ising.pl
😃
Aż się zdziwiłem
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
alberto13 mężczyzna, 32
Nagrań: 11, Postów: 89
12 lipca 2010 o 00:33
Zgłoś do moderacji
Astrea, uczciwie i sprawiedliwie postapilas, tym bardziej, ze nieswiadoma niczego... jednakze... Daminaek to podstepna osoba manipulujaca ludzmi i grajaca na ich uczuciach... i bede sie przy tym upierac!
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
12 lipca 2010 o 00:36
Zgłoś do moderacji
Źle to ujęłam.Ale jednak nagranie zniknęło a Wy przestawiliście je na prywatne-tak samo jakby złamał regulamin. Wiem,ze to przez to,że nie mógłby sobie ciągle przestawiać statusu bo co chwile by znikało ze strony głównj-tak jak juz o tym rozmawialismy-moze wtedy niech rzeczywiscie nagranie znika ze strony głównej na stałe-tak,zeby zmiana statusu nie miała juz zadnego wpływu,a wyróżnienie widnieje w Osiagnieciach-bo takie "zniknięcie" jest troszke niesprawiedliwe
😉
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea kobieta, 36
Toruń
12 lipca 2010 o 00:41
Zgłoś do moderacji
Nie miała na to wpływu jedna osoba- to ludzie go wybrali- nikomu przecież nie groził,że jak nie zagłosuje na niego to ich pozabija.Więc wybrał go tłum-nie mówcie więc,że nie słusznie. Jeśli uważacie,że nagrania nie da się słuchać,to po prostu omińcie jego profil-takie postępowanie jest moim zdaniem lepsze i z klasą. Jutro będzie inne nagranie, o nim zapomnimy, a on jako osoba,która nie ma świetnego głosu-będzie się bardzo cieszył ze w jego profilu pojawiło się osiągnięcie. A następnym razem-tak jak mówi zaba-szanujcie głosy i głosujcie na tego,kto Wam się podoba.
Amen.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
alberto13 mężczyzna, 32
12 lipca 2010 o 00:45
Zgłoś do moderacji
ale co to wybor przez tlum... skoro on pisze ludziom, zeby na niego glosowali itp? ma swoja "mafie", a jak dostanie niska ocene to sie msci i nasla innych? jeszcze znakomicie udajac niewiniatko...
astrea kobieta, 36
Toruń
12 lipca 2010 o 00:49
Zgłoś do moderacji
Pisze ludziom,zeby głosowali? A to jakiś ich obowiązek?Mysle,ze kazdy ma swój rozum.Raz mu się udało,niech się cieszy,młody jeszcze jest bardzo.Ja zawsze głosuję na tego,kto mi się podoba. A na prośby nie reaguję.
Konto usunięte
12 lipca 2010 o 00:50
Zgłoś do moderacji
A ja myśle ze trzeba zlikwidować nagranie dnia.
alberto13 mężczyzna, 32
12 lipca 2010 o 00:50
Zgłoś do moderacji
ale chodzi o sam fakt, ze sie prosi o glosy... owszem ludzie zrobia jak uwazaja... wystarczy jego klub damiankowego uwielbienia, ktory zaglosuje i juz ma nagraniednia ;]
12 lipca 2010 o 00:53
Zgłoś do moderacji
Sandra masz zupełną rację... popieram Cię całkowicie...A jeżeli alberto13 ma jakieś "porachunki" z Damianem, to niech to załatwia prywatnie, a nie robi z forum "pole walki", bo to zaczyna być "niesmaczne" .......pozdrawiam