Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
alberto13 pisze:
osobiscie mam je juz zalatwione, ja tylko chce ostrzec innych, bo takie cos trzeba wytepic ;] jak Ci nie smakuje to nie czytaj🙂
...
![]()
alberto13 pisze:
u wszystkich doszukujesz sie tylko tego, ze zapewne dzialaja w swojej sprawie i dla wlasnych korzysci? ...
...
![]()
alberto13 pisze:
ja tylko ostrzegam i zwracam uwage na problem, jaki sie tu pojawil na tym portalu... juz milkne🙂
...
![]()
astrea pisze:
Nie miała na to wpływu jedna osoba- to ludzie go wybrali- nikomu przecież nie groził,że jak nie zagłosuje na niego to ich pozabija.Więc wybrał go tłum-nie mówcie więc,że nie słusznie. Jeśli uważacie,że nagrania nie da się słuchać,to po prostu omińcie jego profil-takie postępowanie jest moim zdaniem lepsze i z klasą. Jutro będzie inne nagranie, o nim zapomnimy, a on jako osoba,która nie ma świetnego głosu-będzie się bardzo cieszył ze w jego profilu pojawiło się osiągnięcie. A następnym razem-tak jak mówi zaba-szanujcie głosy i głosujcie na tego,kto Wam się podoba.Amen.
![]()
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
Krzysiek
boldon177 pisze:
Nie tylko moim zdaniem nie upiększa się🙂))
Bo ten co ma talent to tego nie potrzebuje🙂
Ale ja do nikogo nie mam pretensji tylko tak rzuciłem temat🙂)
Pozdrawiam🙂
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej