alberto13 mężczyzna, 32
Nagrań: 11, Postów: 89
12 lipca 2010 o 00:55
Zgłoś do moderacji
ale ja nie zamirzam milczec w tej sprawie, niech on sie troche zastanowi... ;]
alberto13 mężczyzna, 32
Nagrań: 11, Postów: 89
12 lipca 2010 o 00:59
Zgłoś do moderacji
u wszystkich doszukujesz sie tylko tego, ze zapewne dzialaja w swojej sprawie i dla wlasnych korzysci? ...
Konto usunięte
...
12 lipca 2010 o 01:23
Zgłoś do moderacji
i widzisz. sytuacja jest o tyle paradoksalna że twoja uwaga o nieomylność jest jak nabardziej prostą rzeczą do odbicia.
Jak widać twoje zdanie jest równie mocno zakorzenione w twardej postawie i pewnej reprezentacji świata, co także świadczy o twoim moałym skrytym cichym załozeniu o własnej nieomylności....
Problem jest nastepujacy: Zasady moralne (kto zasluguje a kto nie ) vs. rzeczywistość (jak wybierani są i dlaczego).
albo trzeba zaakceptować pewne minusy systemu demokratycznego oddawania głosów, albo znalexć inne, lepsze rozwiazanie zadowalające wszystkich zainteresowanych, albo dalej tworzyć utopijne wizje świata, albo mozna krzyczeć, tupać, płakać, wymagać itd...
myname mężczyzna
Nagrań: 1, Postów: 13
12 lipca 2010 o 01:32
Zgłoś do moderacji
My juz dawno stworzylismy klub slyszacych inaczej.Inaczej niz towarzystwa wzajemnej adoracji na iSingu.dlatego w 100% zgadzam sie z zaba.I apeluje do wszystkich:GLOSUJCIE NA NAGRANIE,KTORE SIE WAM PODOBA a nie na nagranie kolegi.I nie bojcie sie wyrazac swojego zdania bo sie zemszcza.I niech sie mszcza.Chca spiewac niech spiewaja,chca sie wyglupiac niech sie wyglupiaja ale przynajmniej jeden element tego portalu niech zostanie profesjonalny na ile to mozliwe.
Ja nie mam zamiaru wspierac malolatow,ktorym mamusie wmawiaja,ze maja talent,lub co gorsza wypizdrzonych panienek,ktore nadrabiaja zebujaca wizja i iloscia makijazu na twarzy.Albo cos jest dobre albo nie i basta.
Konto usunięte
12 lipca 2010 o 01:43
Zgłoś do moderacji
Dajcie spokój, każdy ma prawo robić co chce i jak chce;P
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
12 lipca 2010 o 11:45
Zgłoś do moderacji
A czy ktoś tu przerabia głos programami? Nagrywanie w programie dla lepszej jakości czy dogrywanie drugiego głosu, a przerabianie to dwie zupełnie różne sprawy. Widzę, że do kogoś pijesz, zastanawia mnie tylko do kogo.
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
boldon177 mężczyzna, 32
Resko (zachodniopomorskie)
Nagrań: 18, Postów: 119
12 lipca 2010 o 11:49
Zgłoś do moderacji
Nie tylko moim zdaniem nie upiększa się
🙂))
Bo ten co ma talent to tego nie potrzebuje
🙂
Ale ja do nikogo nie mam pretensji tylko tak rzuciłem temat
🙂)
Pozdrawiam
🙂
Krzysiek
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
12 lipca 2010 o 11:57
Zgłoś do moderacji
boldon177 pisze:
Nie tylko moim zdaniem nie upiększa się 🙂))
Bo ten co ma talent to tego nie potrzebuje🙂
Ale ja do nikogo nie mam pretensji tylko tak rzuciłem temat🙂)
Pozdrawiam🙂
Dlaczego usunąłeś swój poprzedni post? Rozmyśliłeś się?
Jeśli Ty nie lubisz śpiewania na głosy to tego nie rób, inni chcą się wykazać kreatywnością, pokazać swój pomysł, więc nagrywają, tak jak chcą. Proste
🙂 I nie jest to jednoznaczne z tym, co napisałeś wcześniej, ale usunąłeś (nie wiem dlaczego), nie jest to przerabianie swojego głosu. Zarzucasz wszystkim tym, którzy nagrywają w programach, że nie potrafią śpiewać. Robisz to bezpodstawnie.
Pozdrawiam.
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"