Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
anilorak2 pisze:kaspo pisze:no to na dniach widze linka "III nieoficjalny zlot ising" 😛
Kasper możesz przyjechać i wypróbować pensjonat;P
25 lozek? Samemu bedzie to strasznie meczace 😛
Jesli ten zlot bedzie mial miejsce i z Krakowa ktos mi pomoze, to zapewnie zababowe trunki na caly jeden wieczor.
Oczywiscie bezalkoholowe.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
whisper pisze:
anilorak2 pisze:heheh grupom zorganizowanym należą się jakieś upusty;P
hahah igzakli! xD
wiesz... moj kumpel nazwal nas mafia xD a mnie Matka Chrzestna... to zobowiazuje! xD
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
whisper pisze:anilorak2 pisze:heheh grupom zorganizowanym należą się jakieś upusty;P
hahah igzakli! xD
wiesz... moj kumpel nazwal nas mafia xD a mnie Matka Chrzestna... to zobowiazuje! xD
hahaha raczej Wyjąca Sekta;P
jak ten mój Gdańsk to wytrzyma?😜
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
anilorak2 pisze:whisper pisze:anilorak2 pisze:heheh grupom zorganizowanym należą się jakieś upusty;P
hahah igzakli! xD
hahaha raczej Wyjąca Sekta;P
jak ten mój Gdańsk to wytrzyma?😜
Wawa wytrzymala, Krk wytrzymal, Gdans tez da rade xD
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
pytanie tylko, kto mu za**bie trojzab 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
whisper pisze:
kaspo pisze😛ytanie tylko, kto mu za**bie trojzab 😃
JA! JA! JA! 😆
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo pisze:
mowia, ze to ADHD. Ja wole okreslenie zajob 😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!