Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
anilorak2 pisze:
Dobra napiszę jeszcze raz bo poczułam się olana;P
Co Wy na zlot w Gdańsku?
Już znalazłam pensjonat co pomieści 60 osób😉
wojtasinskiii.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
wojtasinskiii pisze:
anilorak2 pisze😃obra napiszę jeszcze raz bo poczułam się olana;P
Co Wy na zlot w Gdańsku?
Już znalazłam pensjonat co pomieści 60 osób😉
ja bym przyjechal bo nie bylem w tamtch rejonach nigdy
tylko to zalezy od terminu 😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
O właśnie... Sylwester w Gdańsku na karaoke!!!! To jest swietny pomysł 😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
astrea pisze:
Trzebaby duuuzo wczesniej wpłacic za rezerwację,ale pewnie jest mnóstwo innych miejsc w razie czego.Ale pomysł bardzo trafiony!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!