Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
.
anilorak2 pisze:
astrea pisze:Rzuciłaś temat i pomysł z pensjonatem to teraz będziesz organizatorką😛 Nie ma bata 😛
Wiesz Sandra to nie chodzi o to czy chce czy nie chce tylko czy podołam? A sama to na pewno nie:/
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
whisper pisze:
anilorak2 pisze:astrea pisze:Rzuciłaś temat i pomysł z pensjonatem to teraz będziesz organizatorką😛 Nie ma bata 😛
Wiesz Sandra to nie chodzi o to czy chce czy nie chce tylko czy podołam? A sama to na pewno nie:/
Karolcia, gdybyś potrzebowała pomocy to wal śmiało 😉
Postaram Ci się pomóc 😉
w końcu aż tak daleko nie mam 😜
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
whisper pisze:
nie ma sprawy 😉
ja bajere mam to moze jakie znizki zalatwie xD
kaspo pisze:
no to na dniach widze linka "III nieoficjalny zlot ising" 😛
anilorak2 pisze:
whisper pisze:nie ma sprawy 😉
wiesz ogólnie ten pensjonat nie jest drogi aleeeee wiesz nawet 5 zł robi swoje.....będzie na tanie wino;P
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
anilorak2 pisze:whisper pisze:nie ma sprawy 😉
wiesz ogólnie ten pensjonat nie jest drogi aleeeee wiesz nawet 5 zł robi swoje.....będzie na tanie wino;P
jak sie bierze kilka osob, jak odpalisz aplikacje "przelicz na browara" to kazda zlotowka bedzie na wage zlota xD
a kto wie, moze cos sie zalatwi wiecej i lepiej 😜
anilorak2 pisze:
kaspo pisze:no to na dniach widze linka "III nieoficjalny zlot ising" 😛
Kasper możesz przyjechać i wypróbować pensjonat;P
anilorak2 pisze:
heheh grupom zorganizowanym należą się jakieś upusty;P
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!