anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

Nagrań: 277, Postów: 1881
18 sierpnia 2010 o 11:17
Zgłoś do moderacji
Sopot też mi odpowiada

Jak nie Sylwek to może zrobimy po prostu następny zlot np. w listopadzie.....jakby co jestem na miejscu i mogę pomóc w organizacji.....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
vigor mężczyzna, 33
Toruń

Nagrań: 2, Postów: 32
18 sierpnia 2010 o 11:26
Zgłoś do moderacji
Tak, to byłem ja xD Ale nie wiem czy ktoś w ogóle przeczytał 😊
Ale skoro tak bardzo się lubimy i kochamy to niech będzie i co miesiąc xD
ps. forum bez emotów 😲 WTF?!
Edytowano 18 sierpnia 2010 o 11:27.
Profesional League of Legends player
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

Nagrań: 277, Postów: 1881
18 sierpnia 2010 o 11:27
Zgłoś do moderacji
No może i racja....mi zależy najbardziej na tym ażeby odbył się na północy tym razem

....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
18 sierpnia 2010 o 11:34
Zgłoś do moderacji
Jesli chcecie to mam info z Bukowiny Tatrzanskiej, zaraz kolo zakopca. Miejsca na okolo 40 osob.
2 domki od 25-40 pln od osoby w zaleznosci od ilosci osob. Pokoje 2 i 4 osobowe w jednym domu z osobnym lazienkami, w drugim ze wspoldzielonymi. Swietlica, aneksy kuchenne, bez wyzywienia. Styl gorski, czyli cale pokoje w drewnie i dywanach, mialem okazje ogladac osobiscie. Typowe przytulne gorskie chaty

Domki jakies 500 metrow od centrum miasta
i basenow termalnych. Godzinka busem do Zakopanego.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
vigor mężczyzna, 33
Toruń

18 sierpnia 2010 o 11:43
Zgłoś do moderacji
yyy... Tylko 40?
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

18 sierpnia 2010 o 12:02
Zgłoś do moderacji
Linka nie ma bo, gosc nie ma jeszcze strony. Mam do niego tylko numer telefonu. Na priva moge podeslac jesli ktos chce zadzwonic i zapytac o cos

Jesli cos to myslalem tylko o weekendzie. Rozmawialem z nim, ze jesli bym sie zdecydowal to bedzie glosno bo to zlot karaoke. Powiedzial, ze nie ma problemu bo "Mazowsze" co jakis czas do niego przyjezdza
MAKSYMALNIE 40 pln. Wujek Kasper lubi negocjowac

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Konto usunięte

18 sierpnia 2010 o 12:03
Zgłoś do moderacji
hmmmm.........powiem szczerze, kusząca oferta;D
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

18 sierpnia 2010 o 12:08
Zgłoś do moderacji
no kuszaca. A baseny termalne w Bukowinie sa zajebiste bo bylem na nich w niedziele i poniedzialek

Znalazlem tez kilka miejsc w okolicy z naprawde przystepnymi cenami jesli chodzi o posilki

Konto usunięte

18 sierpnia 2010 o 12:09
Zgłoś do moderacji
to Kasper, nie ma na co czekać, otwieraj III nieoficjalny zlot ising;D
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

18 sierpnia 2010 o 12:11
Zgłoś do moderacji
Kasiu, tylko sprawa sprzetu jest, bo nie ma tam nic jesli chodzi o elektronike. To trzeba zorganizowac. Ja niestety nawet laptopa nie posiadam, jestem wybitnie stacjonarny sprzetowo

vigor mężczyzna, 33
Toruń

18 sierpnia 2010 o 13:12
Zgłoś do moderacji
A jaki laptop(sprzęt) jest potrzebny?
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

18 sierpnia 2010 o 13:22
Zgłoś do moderacji
Cos zeby zrobic karaoke. Najlepszy bylby projektor i laptop + glosniki i naturalnie mikrofon