anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
18 sierpnia 2010 o 11:17
Zgłoś do moderacji
Sopot też mi odpowiada
🙂 Jak nie Sylwek to może zrobimy po prostu następny zlot np. w listopadzie.....jakby co jestem na miejscu i mogę pomóc w organizacji.....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
vigor mężczyzna, 32
Toruń
Nagrań: 2, Postów: 32
18 sierpnia 2010 o 11:26
Zgłoś do moderacji
Tak, to byłem ja xD Ale nie wiem czy ktoś w ogóle przeczytał 😊
Ale skoro tak bardzo się lubimy i kochamy to niech będzie i co miesiąc xD
ps. forum bez emotów 😲 WTF?!
Edytowano 18 sierpnia 2010 o 11:27.
Profesional League of Legends player
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
18 sierpnia 2010 o 11:27
Zgłoś do moderacji
No może i racja....mi zależy najbardziej na tym ażeby odbył się na północy tym razem
😉
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
18 sierpnia 2010 o 11:34
Zgłoś do moderacji
Jesli chcecie to mam info z Bukowiny Tatrzanskiej, zaraz kolo zakopca. Miejsca na okolo 40 osob.
2 domki od 25-40 pln od osoby w zaleznosci od ilosci osob. Pokoje 2 i 4 osobowe w jednym domu z osobnym lazienkami, w drugim ze wspoldzielonymi. Swietlica, aneksy kuchenne, bez wyzywienia. Styl gorski, czyli cale pokoje w drewnie i dywanach, mialem okazje ogladac osobiscie. Typowe przytulne gorskie chaty
🙂 Domki jakies 500 metrow od centrum miasta
i basenow termalnych. Godzinka busem do Zakopanego.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
vigor mężczyzna, 32
Toruń
18 sierpnia 2010 o 11:43
Zgłoś do moderacji
yyy... Tylko 40?
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
18 sierpnia 2010 o 12:02
Zgłoś do moderacji
Linka nie ma bo, gosc nie ma jeszcze strony. Mam do niego tylko numer telefonu. Na priva moge podeslac jesli ktos chce zadzwonic i zapytac o cos
🙂 Jesli cos to myslalem tylko o weekendzie. Rozmawialem z nim, ze jesli bym sie zdecydowal to bedzie glosno bo to zlot karaoke. Powiedzial, ze nie ma problemu bo "Mazowsze" co jakis czas do niego przyjezdza
😛
MAKSYMALNIE 40 pln. Wujek Kasper lubi negocjowac
😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Konto usunięte
18 sierpnia 2010 o 12:03
Zgłoś do moderacji
hmmmm.........powiem szczerze, kusząca oferta;D
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
18 sierpnia 2010 o 12:08
Zgłoś do moderacji
no kuszaca. A baseny termalne w Bukowinie sa zajebiste bo bylem na nich w niedziele i poniedzialek
😃
Znalazlem tez kilka miejsc w okolicy z naprawde przystepnymi cenami jesli chodzi o posilki
🙂
Konto usunięte
18 sierpnia 2010 o 12:09
Zgłoś do moderacji
to Kasper, nie ma na co czekać, otwieraj III nieoficjalny zlot ising;D
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
18 sierpnia 2010 o 12:11
Zgłoś do moderacji
Kasiu, tylko sprawa sprzetu jest, bo nie ma tam nic jesli chodzi o elektronike. To trzeba zorganizowac. Ja niestety nawet laptopa nie posiadam, jestem wybitnie stacjonarny sprzetowo
😛
vigor mężczyzna, 32
Toruń
18 sierpnia 2010 o 13:12
Zgłoś do moderacji
A jaki laptop(sprzęt) jest potrzebny?
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
18 sierpnia 2010 o 13:22
Zgłoś do moderacji
Cos zeby zrobic karaoke. Najlepszy bylby projektor i laptop + glosniki i naturalnie mikrofon
😛