Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
Cos zeby zrobic karaoke. Najlepszy bylby projektor i laptop + glosniki i naturalnie mikrofon 😛
sza
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Profesional League of Legends player
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Profesional League of Legends player
sza pisze:
kaspo pisze:Cos zeby zrobic karaoke. Najlepszy bylby projektor i laptop + glosniki i naturalnie mikrofon 😛
i bezwarunkowy zakaz wycia dla 'sza' 😉
... ale tak na serio, serio... cokolwiek uzgodnicie... wiedźmy stawią się w komplecie 🙂)
... czasu jest sporo... myślę, że odpowiedno wcześniej wiedząc o terminie, będziemy mogli starać się dostosować do niego 🙂)
kaspo pisze:
ktos, kto przyjdzie zapewne samochodem, bo nie wydaje mi sie zeby wszyscy jezdzili kochanym pkp 😛
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
zaba pisze:
kaspo pisze:ktos, kto przyjdzie zapewne samochodem, bo nie wydaje mi sie zeby wszyscy jezdzili kochanym pkp 😛
Do Bukowiny chyba PKP nie dojeżdża 🙂
Pociągiem można dojechać do Szaflar a dalej to albo pieszo 10km albo kombinować z busem i autobusem.
Jeśli chodzi o czas dojazdu to trzeba uwzględnić czas dojazdu do Krakowa a do tego dodać sobie jeszcze 3 godzinki do Szaflar no i jeszcze coś na te ostatnie 10km.
Co do miejsca zlotu to może mniej skupiajmy się na malowniczości i atrakcjach w okolicy a więcej na czasie dotarcia do celu i powrotu do domu. Bo najpierw każdy będzie chciał jechać w piękne okolice ale jak zobaczy że przyjdzie mu spędzić ponad dobę w pociągu (jak w moim przypadku) do zapał może nieco ostygnąć i zjedzie się nas raptem 10-20 osób. Z doświadczenia wiem ze na 1-2 dniowych wyjazdach i tak po górach się nie połazi. Poszukajmy więc może miejsca z jakimś fajnym lokalem do karaoke. Przykładowo w Ester było bosko a w Loch Ness karaokowa kicha 😉
Pewnie chodzicie na karaoke w swoich miastach to i macie "wymacane" fajne lokale.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
neste pisze:
żaba ma racje, polać mu😃😃😃😃😃😃😃
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!