Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
daga302 pisze:
no wiem ale chyba lepszy dojazd z tego co wiem to pociągów już chyba nie ma ale z Krakowa można autobusem jechać😉)) noclegi tez nie są tam takie drogie
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
noman pisze:
Proponuję Szczecinek .. świetny lokal Karaoke wspaniała i tania baza noclegowa szczególnie po za sezonem Bezpośrednie
połączenie kolejowe ze Śląska To piękny kurort jeszcze mało znany ,chociaż 15-17 sierpnia odbyły się mistrzostwa Europy w jeździe na nartach wodnych Zobaczcie w internecie.... A ja tu mieszkam więc bym zorganizował co nieco🙂))
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
astrea pisze:
Cała prawda o Gumisiu jest taka,że nażarł sie za dużo jagoduf...
filipzkonopi pisze:
astrea pisze:Cała prawda o Gumisiu jest taka,że nażarł sie za dużo jagoduf...
Czy Gumiś już widział tę przemianę?
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Profesional League of Legends player
Ludzie którzy pija są dla niczym...niczym bracia.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej