anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
17 sierpnia 2010 o 18:44
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
najpierw zlot, potem sylwester 😛
obstawiałabym za tym
🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
17 sierpnia 2010 o 18:47
Zgłoś do moderacji
a jeżeli byłby to właśnie sam początek października? Piątek-Niedziela......1-3? Sandra? Wtedy jeszcze jako takich zajęć chyba nie będzie? Nie wiem jak to jest na zaocznych.....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
17 sierpnia 2010 o 18:50
Zgłoś do moderacji
Nie wiem, czy ktos sie na mnie obrazi czy nie, ale to nie ma znaczenia.
Trzeba z gory podac termin zlotu, a reszta sie dostosuje, przyjedzie, badz nie. Nie da rady dogodzic kazdemu
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
17 sierpnia 2010 o 18:51
Zgłoś do moderacji
nie no...... na razie dyskutujemy i musimy mieć chociaż "jakąś" orientację.......
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
17 sierpnia 2010 o 18:51
Zgłoś do moderacji
Ale nigdy nie będzie tak,ze kazdy będzie miał wolne.Licz się z tym,ze rzucisz inny termin i wiele osób tez nie będzie mogło dotrzeć...
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
neste kobieta
woj. łódzkie
Nagrań: 85, Postów: 343
17 sierpnia 2010 o 18:53
Zgłoś do moderacji
każdemu nie dogodzisz niestety a isingowiczów jest mnóstwo....
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
17 sierpnia 2010 o 18:54
Zgłoś do moderacji
W tygodniu nie bedzie pasowac osobom pracujacym, w weekendy studentom zaocznym. Ja i pracuje i studiuje, moze dam rade moze nie. Kazdy podejmie decyzje za siebie. Juz wczesniej pytalem o terminy i caly pazdziernik w zasadzie odpadl bo w kazdy weekend ktos nie mogl. Wiec albo listopad, albo z gory narzucony termin i basta. Oczywiscie i w listopadzie znajdzie sie ktos komu nie bedzie pasowalo
😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
astrea kobieta, 36
Toruń
17 sierpnia 2010 o 18:55
Zgłoś do moderacji
Ja sie dostosuję,a przynajmniej się postaram,jak nie będę mogła przyjechac to trudno,nie będę walić smutów,nie jestem tu sama
😉 I tak pewnie będzie świetna impreza, a ja obejrzę sobie wasze zdjecia po zlocie, o
🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
vigor mężczyzna, 32
Toruń
Nagrań: 2, Postów: 32
17 sierpnia 2010 o 18:55
Zgłoś do moderacji
Trzeba znaleźć termin aby było nas jak najwięcej 😃
Profesional League of Legends player
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
17 sierpnia 2010 o 18:56
Zgłoś do moderacji
nie no ja to rozumiem
🙂
przede wszystkim trzeba znaleźć kogoś kto się weźmie za organizację bo ja się w tej roli nie widzę bo.........jestem za mało.....ogarnięta......jestem na miejscu (jeżeli wybierzemy Gdańsk) to mogę pojeździć, popytać, zobaczyć czy w tym pensjonacie da się mieszkać itp...
astrea kobieta, 36
Toruń
17 sierpnia 2010 o 19:11
Zgłoś do moderacji
Rzuciłaś temat i pomysł z pensjonatem to teraz będziesz organizatorką
😛 Nie ma bata
😛
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
17 sierpnia 2010 o 19:13
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Rzuciłaś temat i pomysł z pensjonatem to teraz będziesz organizatorką😛 Nie ma bata 😛
Wiesz Sandra to nie chodzi o to czy chce czy nie chce tylko czy podołam? A sama to na pewno nie:/