astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
17 sierpnia 2010 o 18:04
Zgłoś do moderacji
Ja tez jestem za północą,Gdańsk jest podobno pięknym miastem z pięknym rynkiem-tak samo jak Kraków. Ale moze najpierw ochłońmy po zlocie w Krakowie, teraz ciezko bedzie zebrać od razu ekipę, konczą sie wakacje, urlopy...
Neste-ja sie ucze własnie w weekendy
😛
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

Nagrań: 278, Postów: 1881
17 sierpnia 2010 o 18:05
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Ja tez jestem za północą,Gdańsk jest podobno pięknym miastem z pięknym rynkiem-tak samo jak Kraków. Ale moze najpierw ochłońmy po zlocie w Krakowie, teraz ciezko bedzie zebrać od razu ekipę, konczą sie wakacje, urlopy...
Neste-ja sie ucze własnie w weekendy
😛
ja słyszałam że była mowa o październiku?
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

17 sierpnia 2010 o 18:09
Zgłoś do moderacji
więc..........myślicie że to za wcześnie?
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

17 sierpnia 2010 o 18:11
Zgłoś do moderacji
nie no racja....musimy najpierw ustalić termin.....
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

17 sierpnia 2010 o 18:11
Zgłoś do moderacji
tak żeby te 30 minimum osób zebrać..
vigor mężczyzna, 33
Toruń

Nagrań: 2, Postów: 32
17 sierpnia 2010 o 18:15
Zgłoś do moderacji
Myślę, że nie ma sensu robić za często tak pięknych zlotów. Jeżeli będą odbywały się zbyt często, to nie będzie to samo za każdym razem. Nie róbmy z tak miło spędzonych chwil częstych spotkań bo zloty nam się znudzą. Niech to będzie piękna chwila dla każdego, kto znajdzie wolne i trochę kaski na wyjazd, aby zloty nie zamieniły się w piątkowy wypad do miasta.
ps. i tak bym pojechał jeżeli będę miał kasę 😃
TĘSKNIĘ ZA KAŻDYM KOGO POZNAŁEM 😘
Profesional League of Legends player
astrea kobieta, 37
Toruń

17 sierpnia 2010 o 18:15
Zgłoś do moderacji
Ale zaczynam teraz specjalność,to wolałabym być na początku
😛 Dlatego tez jestem za listopadem
🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

17 sierpnia 2010 o 18:17
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Ale zaczynam teraz specjalność,to wolałabym być na początku
😛 Dlatego tez jestem za listopadem
🙂
w takim razie...niech będzie listopad
🙂
trzeba puścić pomysł szerzej
🙂
neste kobieta
woj. łódzkie

Nagrań: 85, Postów: 343
17 sierpnia 2010 o 18:20
Zgłoś do moderacji
dla mnie też lepiej listopad bo mam wesela w pażdzierniku i mogłoby mnie nie byc...
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

17 sierpnia 2010 o 18:22
Zgłoś do moderacji
Kochani wszystko zależy od Nas i wybierzemy dogodną datę zlotu możliwie dla większości zainteresowanych
🙂
astrea kobieta, 37
Toruń

17 sierpnia 2010 o 18:23
Zgłoś do moderacji
Więc Gdańsk-Listopad. Teraz niech ktoś się dowie o koszt wynajęcia w tym pensjonacie
😛
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

17 sierpnia 2010 o 18:25
Zgłoś do moderacji
już się dowiedziałam
🙂