Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 25 lipca 2010 o 17:54 przez moderatora.
ragazzo occhi cielo.
piotrekkk pisze:
To ja drugi"To koniec"To koniec, proszę przestań jużZa dużo ran uczyniłeś mi, cóżNie proszę o zbyt wielePozwól tylko wolnym byćDlaczego bijesz i "przystawiasz mi nóż"?Błagam, powiedz, że to tylko zły senA kłopoty znikną, gdy obudzę wreszcie sięTo koniec - zaklinam CięNie próbuj już więcej zranić mnieTwe serce jak kamieńI niezapomniana twarzBoże, błagam sprawuj nade mną strażMam dosyć Ciebie - odejdź jużTy tylko zaśmiecasz me serce i mózgGdy znikniesz z mego życia, wszystko zmieni sięPoczuję ulgę i znów narodzę sięTy jesteś jak burza, co niszczy cały światMe życie to piekło, Boże zamień je w rajTo koniec - zaklinam CięNie próbuj już więcej zranić mnieTwe serce jak kamieńI niezapomniana twarzBoże, błagam sprawuj nade mną strażTo koniec - zaklinam CięNie próbuj już więcej zranić mnieTwe serce jak kamieńI niezapomniana twarzBoże, błagam sprawuj nade mną strażZastrzeżony(chociaż chciałbym usłyszeć jak inni go wykonują)
"...na świecie jest więcej kopii niż oryginałów..."
Kup mi tęczę na patyku
Rejson
rejson pisze:
http://www.megatotal.pl/megatotal_player.php?zm1=1&zm2=0&zm3=16402
A oto moj utwor zarowno slowa jaki muzyka jest mojego autorstwa
pozdrawiam Rejson
nic nie trwa wiecznie wiec ciesz się chwila i korzystaj z życia ;)
nic nie trwa wiecznie wiec ciesz się chwila i korzystaj z życia ;)
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszą piosenkę Sylwii Grzeszczak oraz emocjonalny kawałek Darii Zawiałow.
Zobacz więcej