Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Angelaa
wysy665 pisze:
„Czarny mrok nieudanej miłości zatopiony w niespełnieniu i beznadziei życia, które zresztą z chęcią sobie za chwilę odbiorę tępą łyżką” Kiedy miłość roztapia twoje kości Mdłość przyzwoitości w trzewiach twoich gości Do szczęścia bezczelnie prawo sobie rościsz dopłyń do brzegu albo bądź jak jezus ref. Oj dana dana dana da oj oj oj oj kiedy smutek przytłacza cię do ziemi gdy świat jest pełen frasunku gdy wszyscy bliźni z rodzinami swemi pierdzą ogólnie w twoim kierunku nie patrz na szare barwy nieba nie trzeba oj dna dana nie trzeba w końcu miłość jest jak kwiat – uwierz mi nie wiem dlaczego – ale fajnie brzmi ref. Oj dana dana dana da oj oj oj oj czekasz z utęsknieniem kiedy będzie lepiej lecz wiesz że nie będzie i odczuwasz smutek czujesz się jak ufo na innej planecie a wszyscy do koła mają ciebie w ..... bo miłość jest jak czarna kulka tajemnicza okrągła mroczna i czarna i się toczy a potem spada z biurka a wraz z nią szczęście twe czmycha jak sarna ref. Oj dana dana dana da oj oj oj oj mrok mrok mrok nieudana miłość toczy mnie jak czyrak to już kiedyś było świat świat świat tak mroczny świat kiedy masz swoje szesnaście lat w objęciach nocy łzy wylewasz w kocyk twój ból cię wypala jak wódka pod blokiem nie jestem prorokiem to chyba dlatego tak cię boli serce, albo bardziej w lewo ref. Oj dana dana dana da oj oj oj oj TEKST PRZESADZONY
You know my name but not my story.
sleeper1988 pisze:
Ja pierwszy !!!!! :
"Cisza"
W moim ogrodzie gdzie wszystko zawsze ma sens,
Gdzie myśl o przyrodzie wzrusza kamienie do łez
Wybacz mi,
Kiedyś wszystko wytłumaczę Ci
W moim ogrodzie, gdzie beztrosko upływa czas
W cieniu konarów słońce straciło swój blask
Wybacz mi,
Kiedyś wszystko wytłumaczę Ci
Ty zapomnisz a ja
Wciąż będę stał
I patrzył w odległy raj,
Wsłucham się w jego głos
Otworzę umysł przywołam ten w którym
Odeszłaś dzień
W moim ogrodzie, gdzie Twój dotyk łagodził strach
Niemy krzyk echa rozdrażni rany sprzed lat
Wybacz mi kiedyś wszystko wytłumaczę Ci
)
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
Super DJ 80
wojtasinskiii.
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej