Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
artalice pisze:
martynashy pisze😛awelzbydgoszczy pisze:martynashy pisze:dziękuję wszystkim za opinie na temat mojego wokalu. bardzo mi pomogą w dalszej pracy nad moim wokalem. Prosze o więcej. http://www.youtube.com/watch?v=_8YlVdCKJuwWidać numerek, więc byłaś pewnie na castingu w Gdańsku. Przeszłaś dalej? Kto Cię przesłuchiwał przy preselekcji? Bardzo ładnie zaśpiewane
tak byłam jednak poniosłam klęskę. Przesłuchiwał mnie pan Grzegorz ten pianista co podgrywał uczestnikom. na przesłuchaniu kazał wybrać sobie dwie piosenki z tych pięciu i zaspiewac kilka fraz. wyszlam po minucie.
HELLO Martyna! Ja mialam NUMER 614 Alicja Wiśniewska ===> mialam BIAŁĄ BLUZKĘ Z RĘKAWAMI PLISOWANYMI
z wejdz na moj profil mam tam zdjecie z castingu (mam cie na zdjeciu). Pozdrawiam Cie🙂
artalice pisze:
ups! piosenka ma 6:32 min wytrzymasz tyle daniel1989 ?
daniel1989 pisze:
ciociagruba pisze:wlasciwie jesli jestes osoba dosc pospolita i tylko ladnie spiewasz to nawet nie jedz sa lepsze programy nawet szkoda czasu i kasy na to tak naprawde wszyscy placac za benzyne czy bilety pociagowe "zasponsowalismy" im statysow ... i nei mowie tego z zawisci zazdrosci czy zalu ze mi sie nie powiodlo bo jak nie tu to gdzie indziej pisze to dlatego ze zaluje ze nikt inny nie napisal tego po castingu w warszawie nawet bym sobie glowy tym gdanskiem nie zawracala jak wiele innych osob .... wogole wie ktos kim sa ci ludzie z przedkomisji bo jak dla mnie to slabo im idzie wylanianie tych superwokali ....
??????? Nikt tego nie napisał? Pialiśmy o tym od strony 16, a to że nie chciało Ci się czytać poprzednich postów - nia nasza sprawa.
ciociagruba pisze:
daniel1989 pisze:ciociagruba pisze:wlasciwie jesli jestes osoba dosc pospolita i tylko ladnie spiewasz to nawet nie jedz sa lepsze programy nawet szkoda czasu i kasy na to tak naprawde wszyscy placac za benzyne czy bilety pociagowe "zasponsowalismy" im statysow ... i nei mowie tego z zawisci zazdrosci czy zalu ze mi sie nie powiodlo bo jak nie tu to gdzie indziej pisze to dlatego ze zaluje ze nikt inny nie napisal tego po castingu w warszawie nawet bym sobie glowy tym gdanskiem nie zawracala jak wiele innych osob .... wogole wie ktos kim sa ci ludzie z przedkomisji bo jak dla mnie to slabo im idzie wylanianie tych superwokali ....
??????? Nikt tego nie napisał? Pialiśmy o tym od strony 16, a to że nie chciało Ci się czytać poprzednich postów - nia nasza sprawa.
ej halo kolego chyba sie troche zapedziles nie znalazlam tego forum wiec nie wiem o czym tam sobie piales i kultury troche a nie wjezdzasz od razu na ludzi malolacie bez krzty pokory mam nadzieje ze zycie cie nauczy szacunku do innych bo z tego co widze to starasz sie tylko
jakis szum wywolac.... alicji najpierw piszesz ze bylo super a pozniej ze katastrofa to sie zdecyduj bo wyglada ze gadasz zeby gadac ...
i nie "nie nasza wina" bo nie sadze zeby inni uczestnicy forum zgadzali sie z tym zebys sie wypowiadal w ich imieniu
ciociagruba pisze:
daniel1989 czlowieku zejdz na ziemie ja normalnie nie moge czytac tego co ty piszesz odnosze wrazenie ze jestes bardzo zarozumialym malolatem i czekam z niecierpliwoscia az znajdziesz czas w tym wszystkim czym sie zajmujesz (bo przeciez tylko ty ciezko pracujesz i nie wiadomo co tam sobie jeszcze robisz) i zaprezentujesz nam swoj powalajacy wokal doczekac sie nie moge 🙂))) napewno jestes powalajacym wokalista skoro stac cie na taka doze krytyki na temat kazdego
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej