Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sweet20 pisze:
Chociaż na nowohuckiej jest ten plus że wcześniej wpuszczą uczestników do środka budynku 😉
daniel1989 pisze:
jeśli piosenka jest ładna i ktoś czysto śpiewa moge słuchać nawet 20 minut po 2 razy. Jednakże przykro mi bardzo, ale jednak nie masz słuchu7 muzycznego. Tragedia. A jeśłi chcesz tak bardzo, nagram coś, ale jestem tu od niedawna i przepraszam, że nie ma nic. Nie mam czasu. Studiuję i pracuję. A ty? Siedzisz przy kompie pewnie i piejesz. Maskara dziewczyno i tyle.
westie89 pisze:
Proszę was nie kłóccie się na forum. Przynajmniej nie w tym wątku-jeśli to oczywiście mozliwe.
monia2405 pisze:
ciociagruba pisze:aha i z tego co mowisz nalezy sie dostosowac ok ale idac dalej tym tropem wedlug ciebie jak pracodawca wykorzystuje cie zalozmy do yrabiania nadgodzin tez mowisz ze pracujesz u niego i nalezy sie dostosowac czy idziesz do sadu pracy??? logiczne i co mowisz ze tam bylo fajnie?? chyba nie ... wiec nie czepiaj sie do wypowiedzi tych co byli bo maja do tego pelne prawo
A że tak powiem, co ma piernik do wiatraka? Twój wybór czy idziesz na casting czy nie. Ale jeżeli już wybrałeś/aś tą pierwszą opcję to korzystaj i dostosowuj się do tego co ci oferują. Oni nie robią nic niezgodnie z prawem, więc nie bardzo rozumiem do czego niby ten twój przykład jest.
i P.S. nie czepiam się wypowiedzi innych
filipzkonopi pisze:
ciociagruba pisze:mam nadzieje ze bedziesz mile zaskoczony Filipie 🙂
Ja także mam taką nadzieję🙂
Nie mniej jednak dyskusji wiele a efektów brak🙂 Wiec czekam🙂
filipzkonopi pisze:
westie89 pisze😛roszę was nie kłóccie się na forum. Przynajmniej nie w tym wątku-jeśli to oczywiście mozliwe.
Wątpie aby przestali, ponieważ nie mają uzasadnionych argumentów. Pozatym nie mają tak naprawde włąsnego zdania niektórzy i czekają aż ktoś im da odpowiedz czy mają odnieść sukces czy nie.
ciociagruba pisze:
filipzkonopi pisze:westie89 pisze😛roszę was nie kłóccie się na forum. Przynajmniej nie w tym wątku-jeśli to oczywiście mozliwe.
Wątpie aby przestali, ponieważ nie mają uzasadnionych argumentów. Pozatym nie mają tak naprawde włąsnego zdania niektórzy i czekają aż ktoś im da odpowiedz czy mają odnieść sukces czy nie.
jesli o mnie chodzi to sie z nikim nie kloce 🙂 raczej dyskutuje 🙂 hihih fiiliiip jakby ktos mogl odniesc sukces to raczej by sie nie pytal 🙂
ciociagruba pisze:
uwierz ze gdybym miala mozliwosc to byloby tu juz kilka nagran jednakze musze wyczekac na moment gdzie bede miec warunki czyli dostane sie do pokoju z mikrofonem bez przeszkadzaczy mysle ze jutro okolo poludnia powinno sie udac 🙂 pozdrawiam i nie rozumiem uwazasz ze dyskusje sa zle?? chyba po to jest forum 🙂
mikado pisze:
Jednym słowem, już na pierwszym etapie nie było łatwo. Castingi - m.in. w Warszawie, Gdańsku i Poznaniu - okazały się być wyczerpującym maratonem. Adela pojechała do Warszawy. I było tak... Bez dużej pupy- Na miejsce przyjechaliśmy o czwartej nad ranem i już przed wejściem stało około stu osób - opowiada Adela. - Do środka, czyli do kina Luna, zaczęto wpuszczać nas około godziny dziewiątej i to był horror. To był horror, ponieważ tłumy przed wejściem kłębiły się już tak ogromne...
pawelzbydgoszczy pisze:
martynashy pisze:dziękuję wszystkim za opinie na temat mojego wokalu. bardzo mi pomogą w dalszej pracy nad moim wokalem. Prosze o więcej. http://www.youtube.com/watch?v=_8YlVdCKJuwWidać numerek, więc byłaś pewnie na castingu w Gdańsku. Przeszłaś dalej? Kto Cię przesłuchiwał przy preselekcji? Bardzo ładnie zaśpiewane
Edytowano 9 kwietnia 2010 o 21:50 przez moderatora.
http://www.youtube.com/user/Solistka1711
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!