Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:Jak by co to jestem z tobąHaha dzięki xDMam nadzieje że dlatego że popierasz moje zdanie
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:Jak by co to jestem z tobąHaha dzięki xDMam nadzieje że dlatego że popierasz moje zdanie
No mam nadzieje ze piszesz tak samo jak myśle bo nie czytałem
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
westie89 pisze:
Podobnie było w Gdańsku tylko, że mieliśmy oddzielne sale do precastingow. Przeszkadzało echo niosące się niemiłosiernie. Ale i tak mieliśmy widzę lepiej niż Wy. Popieram Twoja wypowiedź ~taktaktak
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:Jak by co to jestem z tobąHaha dzięki xDMam nadzieje że dlatego że popierasz moje zdanie
No mam nadzieje ze piszesz tak samo jak myśle bo nie czytałem
No wiesz
Zaraz sie pogniewam xD Najpierw przeczytaj moze!
taktaktak pisze:
Dzięki (PS> Z skądś Cię kojarzę xD)
Edytowano 9 marca 2010 o 22:27.
westie89 pisze:
taktaktak pisze:
Dzięki (PS> Z skądś Cię kojarzę xD)
Też jestem aktualnie z wioski nad morzemI prosze Was-nie off-topujcie w tym wątku
klimekona pisze:
po pierwsze ten koles z irokezem był celowo wybrany na scene... pod publike, tak działają media, jesli wszyscy ładnie spiewali by program by się znudził, to jest specyfika telewizji, chodzi tez o danie pewnego rodzaju show dla telewidzów.
I nie twierdze, że nie było więcej niz 5 talentów. Ale do programu moga dostac sie tylko 5, więc ich wybrali a w reszte wstawili tych co nie umieja spiewać (przeciez ten co fałszuje a zachowuje sie normalnie- w oczach widza równiez jest wariatem, gdyz nie potrzebnie tam poszedł) Program wtedy jest sprzedajny i wszystko się kręci. Wiem, że to jest nie fair, ale ja nie zaczęłam pisac postu od tematu, że tvp jest extra itd. tylko wstawiłam się za ludzi którzy mieli ten zaszcyt sie tam dostać..... Bo oni nie są niczemu winni i obelgi w ich strone są rzucane... I ja nie patrzę subiektywnie tylko OBIEKTYWNIE- Postawcie się w ich sytuacji, kiedy byście się dostali a tu na forum takie brednie o was wypisuja a wy Bogu winni........
![]()
westie89 pisze:
Ja rozumiem jakimi prawami rządzi się telewizja. Tylko zabieranie miejsc utalentowanym ludziom przez wpychanie multum osob nie potrafiacych spiewac? Hello?
Edytowano 9 marca 2010 o 22:35.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie energetyczny hymn Męskiego Grania w wykonaniu Igora Herbuta, Zalii i Vito Bambino, nastrojową odsłonę Maty, emocjonalny singiel IGO, wakacyjną propozycję zespołu MODELKI oraz ponadczasowy hit Coldplay.
Zobacz więcej