taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
9 marca 2010 o 22:23
Zgłoś do moderacji
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
9 marca 2010 o 22:24
Zgłoś do moderacji
westie89 pisze:
Podobnie było w Gdańsku tylko, że mieliśmy oddzielne sale do precastingow. Przeszkadzało echo niosące się niemiłosiernie. Ale i tak mieliśmy widzę lepiej niż Wy. Popieram Twoja wypowiedź ~taktaktak
Dzięki (PS> Z skądś Cię kojarzę xD)
klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
9 marca 2010 o 22:26
Zgłoś do moderacji
po pierwsze ten koles z irokezem był celowo wybrany na scene... pod publike, tak działają media, jesli wszyscy ładnie spiewali by program by się znudził, to jest specyfika telewizji, chodzi tez o danie pewnego rodzaju show dla telewidzów.
I nie twierdze, że nie było więcej niz 5 talentów. Ale do programu moga dostac sie tylko 5, więc ich wybrali a w reszte wstawili tych co nie umieja spiewać (przeciez ten co fałszuje a zachowuje sie normalnie- w oczach widza równiez jest wariatem, gdyz nie potrzebnie tam poszedł) Program wtedy jest sprzedajny i wszystko się kręci. Wiem, że to jest nie fair, ale ja nie zaczęłam pisac postu od tematu, że tvp jest extra itd. tylko wstawiłam się za ludzi którzy mieli ten zaszcyt sie tam dostać..... Bo oni nie są niczemu winni i obelgi w ich strone są rzucane... I ja nie patrzę subiektywnie tylko OBIEKTYWNIE- Postawcie się w ich sytuacji, kiedy byście się dostali a tu na forum takie brednie o was wypisuja a wy Bogu winni........
westie89 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 53, Postów: 242
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
Też jestem aktualnie z wioski nad morzem
🙂 I prosze Was-nie off-topujcie w tym wątku
Edytowano 9 marca 2010 o 22:27.
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Zgłoś do moderacji
To jest obrona swojego stanowiska a nie walka
🙂)
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
9 marca 2010 o 22:27
Zgłoś do moderacji
westie89 pisze:
taktaktak pisze:
Też jestem aktualnie z wioski nad morzem 🙂 I prosze Was-nie off-topujcie w tym wątku 🙂
No tak wiem wiem xD I na polibudę chodzisz, ja też się chyba moze wybieram xD
Dobra koniec mojego offtopa
Konto usunięte
9 marca 2010 o 22:32
Zgłoś do moderacji
westie89 pisze:
Ja rozumiem jakimi prawami rządzi się telewizja. Tylko zabieranie miejsc utalentowanym ludziom przez wpychanie multum osob nie potrafiacych spiewac? Hello?
To nie dokońca tak, telewizja lubi ludzi przyciągających widownie. Ci zabardzo zdolni beda slawni przez kilka minut, kazdy sie pozachwyca i koniec. Jak wezmą nieprzewidywalnych to zrobią show, przez co zgarna wieksza widownie bo bedą zagadką dla widza. Typowe komercyjne myślenie.
Edytowano 9 marca 2010 o 22:35.
klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
9 marca 2010 o 22:33
Zgłoś do moderacji
Ja zaczełam pisanie postu od czegoś innego a Wy mnie atakujecie...
dobranoc
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
9 marca 2010 o 22:39
Zgłoś do moderacji
klimekona -> to show jak to nazywasz może i tym było ale w telewizji był to tak krótki urywek że się nawet człowiek nie miał czasu zacząć śmiać. Więc równie dobrze wolałabym pooglądac kogoś z wielkim talentem i patrzeć jak wryta w telewizor niż patrzeć z takim "o co kaman" w oczach. Tam każde miejsce się liczyło. Ten typ z irokezem niech idzie do "mam talent" tam może i go pokażą i nikomu to nie bedzie przeszkadzało bo i tak się nie dostanie a zostanie zauważony. Natomiast tutaj nie ma szansy wystąpić każdy, a puszczają pajaca który mysli że jest fajny. Poza tym uważam że nie wszyscy tam śpiewali czysto, co w ogóle jest absurdem żeby z 500 osób nie potrafić wybrać tych 20 czysto śpiewających na wysokim poziomie. Nagrodą jest Opole a nie występ z zespołem Pieśni i Tańca.
Poza tym jury - nudne i monotonne bez wyrazu
Scenografia i nagłośnienie (w Warszawie) PORAŻKA, a Gdansku z tego co wiem trochę lepiej, ale WYSOKI POZIOM to jeszcze na pewno nie był.
Wiem o co Ci chodzi. Tylko że ja nie mówię źle o tych co przeszli wymieniając konkrety (oprócz pana z irokezem) więc raczej im nie będzie przykro z tego powodu, bo jeżeli przeszli to na pewno mają parcie na szkło (takich wybierają zazwyczaj) a "wariat" się opinią nie przejmuje. I nie uważam osoby nieutalentowane albo fałszujące za "wariatów".
Osoby które wystąpiły w Warszawie podzieliłabym na 3 kategorie:
- uzdolnieni
- przeciętni (jak na program który ma wyłonić debiutanta w Opolu) choć ładnie śpiewający ale nic więcej.
- fałszujący i "wariaci"
I nikogo z osobna nie klasyfikuję do żadnej grupy . Amen. Ide spać.
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
9 marca 2010 o 22:44
Zgłoś do moderacji
Nie no ja tylko dyskutuję z Tobą, a nie kłócę się. Zaczęłaś od zazdrości tych którzy sie nie dostali, dodając że każda z osób tam spiewających ma talent (jestem innego zdania więc podjęłam dyskusję), podkreśliłaś "bardzo wysoki poziom" programu (też jestem innego zdania) i uświadomiłam Ci czemu nie bedę wysyłać smsów.