Konto usunięte

3 marca 2010 o 10:24
Zgłoś do moderacji
piszecie że dziewczyna z wyższej półki... ale takich tu jest masee...
co do zespołów podobał mi sie ten 1szy który wystapił...a ten 2 troszku nie wiedział co ze sobą zrobić a wokal średni
Ja zapodaje wam ponad 20 piosenek zaśpiewanych przeze mnie
www.bartoszjagielski.muzzo.pl
Konto usunięte

3 marca 2010 o 11:05
Zgłoś do moderacji
Zaczynacie przesadzać... każdy ma jakiś tam talent, a jury szuka czegoś nowego - nie potrzebują kolejnych kopii Dody czy Górniak lub jeszcze kogoś innego. Trzeba być oryginalnym - tylko to się naprawdę liczy. A Ci co się dostali są oryginalni- każdy na swój sposób i wyjątkowi. A co by było gdybyście się wy przypadkiem dostali, a ktoś wypominał Wam na forum, że "byli lepsi od Was" i "dlaczego wybrali akurat Was" i że życie jest niesprawiedliwe.
Ps. Sorry, że to piszę, ale jeśli życie miałoby być naprawdę sprawiedliwe, to sprawiedliwie by było gdybyście się nie dostali, m.in. za te obraźliwe słowa kierowane w stronę tych, co się dostali
Konto usunięte

3 marca 2010 o 15:21
Zgłoś do moderacji
Zdaję sobie również sprawę z waszego rozczarowania, ale pierwsze castingi są zawsze najmniej zorganizowane, zwłaszcza gdy nie odbywają się w budynku telewizji, tylko wynajętym pod casting. W teatrze, kinie czy szkole nie da sie wcześniej przygotować sprzętu, między innymi dlatego, że budynki sa ciągle eksploatowane przez ludzi. Pracuję w SCK więc wiem coś o tym. Sprzęt jest przenoszony dosłownie jeden moment przed rozpoczęciem jakiegoś pokazu, castingu czy innego wydarzenia medialnego. Bo nie ma opcji żeby podczas seansów filmowych, czy wystawianych sztuk przemieszczać się ze sprzętem, bo to nie jest jeden mikrofon czy dwa tylko cała masa kabli, mikrofonów, kolumn, odsłuchów itd itp. poza tym w budynkach kina czy teatru wszystkie pomieszczenia maja swoje konkretne przeznaczenie i z garderoby czy pracowni plastycznej lub krawieckiej nie mogą Wam nagle zrobić pomieszczenia na przesłuchania, między innymi dlatego, że pokoje te nie są przystosowane akustycznie ani przestrzennie.
klaudia01140 kobieta, 33
Sucha Beskidzka

Nagrań: 0, Postów: 9
3 marca 2010 o 18:42
Zgłoś do moderacji
ej ale ja nie rozumiem tego "Uczestnicy zgłaszając się do udziału w Audycji oświadczają w odrębnej umowie zawartej z Producentem wykonawczym, wg wzoru obowiązującego u Producenta wykonawczego pod rygorem wykluczenia Uczestnika z Audycji oraz Konkursu, iż nie nagrały oraz nie wprowadziły do sprzedaży płyty długogrającej wydanej przez firmę fonograficzną zrzeszoną w Związku Producentów Audio Video (ZPAV)" o co to chodzi? . Jak jade na casting nie? to wczesniej musze coś wysłać ? , to oswiadczenie jak ma być napisane bo nie rozumiem tego
😛
klaudia01140 kobieta, 33
Sucha Beskidzka

3 marca 2010 o 19:09
Zgłoś do moderacji
ale ja mam jeszcze 17 i muszę miec oswiadczenie
😕 tak?
3 marca 2010 o 19:53
Zgłoś do moderacji
Co do Tomka: może dykcję miał niechlujną ale to jak zaśpiewał to dla mnie 6+. W swoim indywidualnym stylu, fajnie się na scenie zachowywał. Każdy ma swoich zwolenników. Ja jestem jego zwolennikiem.
klaudia01140 kobieta, 33
Sucha Beskidzka

3 marca 2010 o 21:55
Zgłoś do moderacji
http://zespolaviator.wrzuta.pl/audio/5xRE3PSgEK5/zespolaviator_i_will_always_love_you <--- pięknie śpiewasz , bardzo mi się podoba
🙂 na początku myślałam ,że to Whitney
🙂 Jesteś boooska!!!
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
3 marca 2010 o 23:27
Zgłoś do moderacji
No właśnie, mało kto lubi naśladowanie, bo chyba wszyscy wiedzą o tym, że w śpiewie jednym z elementów jest pokazanie chociaż odrobinę swojego charakteru lub osobowości.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...