Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
marcin1979 pisze:
mammamija pisze😛roszę o opinię : http://zespolaviator.wrzuta.pl/audio/5xRE3PSgEK5/zespolaviator_i_will_always_love_you
Jeśli chciałaś podrobić WHitney to średnio...
Niestety od samego początku wiedziałem że nic nie zmienisz w utworze i czekałem aż się wykopyrtniesz...
Dlatego proponowałbym wziąć nagrać ten utwór z samym pianinem i zupełnie przerobić...
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
dmwpl pisze:
bylem na castingu./
bartosz jagielski?
slyszalem piosenki na twojej stronie. powiem tak
POSLUCHALEM.
JESTES PRZEKONANY O SWOJEJ WIELKOSCI WOKALNEJ.
KOLEGO,MASZ PREDYSPOZYCJE ALE NIESTETY ONE SAME NIE WYSTARCZAJA DO PRZEKAZANIA EMOCJI W MUZYCE A TE.. MIMO ZE SA.. SA SZTUCZNE W TWOIM PRZYPADKU. JESTES NIEZLYM AKTOREM W ROLI SPIEWAKA.
TROCHE SKROMNOSCI I OTWARCIA NA ROZWOJ .. MNIEJ ZAPATRZENIA W SIEBIE I TALENT.
daniel1989 pisze:
Nawiązując do wypowiedzi jamboree:Kchasz śpiewać? Bardzo źle, bo to tylko pogłębi Twoje rozczarowanie tym programem, no chyba że się coś zmieni w co wątpię. Piszesz o samej przyjemności zaśpiewania na scenie, a ja pytam o jaką scenę Ci chodzi. Przez chyba 20 stron tego forum wszyscy pisaliśmy o tym, że na scenie wystąpiło zaledwie 20 osób (w moim mniemaniu nawet mniej). Reszta niestety. Skąd te założenie, że zaśpiewasz na scenie? 🙂Sweet20 z kolei pisze o oryginalności: uwierz mi, że w precastingu brało udział wiele osób z piękną barwą głosu, oryginalnych itp itd. Niestety na tej scenie wystąpili przeciętniacy i tacy, którzy bóg wie jak tam się znaleźli. Po drugie piszesz, że ,,jeśli życie było by sprawiedliwe, to było by sprawiedliwe, gdybyśmy się nie dostali ..." W tym sęk że SIĘ NIE DOSTALIŚMY. Czy życie jest sprawiedliwe rzeczywiście idąc tym tokiem rozumowania? 🙂Pisałem już chyba wielokrotnie o tym, że nie zależało mi bardzo na tym, aby znaleźć się w tej piątce. Ja tylko chciałem wystąpić przed Prońko i usłyszeć od niej co ma o mnie do powiedzenia. Niestety się nie udało - nie tylko mi. Gorycz by była o wiele mniejsza lub w ogóle by jej nie było, gdyby na scenie wystąpiło 20 osób, które naprawdę powinny tam się znaleźć (takie jak ta dziewczyna co śpiewała jako 1.). Wtedy na prawdę nie czuł bym takiego żalu, gdybym nie wystąpił na scenie. Nawet bym nie pisał na tym forum.Pozdrawiam wszystkich i życzę Wam powodzenie w Gdańsku. Oby Wasze doświadczenia były troszkę lepsze od moich i wielu innych.
bartoszjagielski pisze:
dmwpl pisze:bylem na castingu./bartosz jagielski?slyszalem piosenki na twojej stronie. powiem takPOSLUCHALEM.JESTES PRZEKONANY O SWOJEJ WIELKOSCI WOKALNEJ.KOLEGO,MASZ PREDYSPOZYCJE ALE NIESTETY ONE SAME NIE WYSTARCZAJA DO PRZEKAZANIA EMOCJI W MUZYCE A TE.. MIMO ZE SA.. SA SZTUCZNE W TWOIM PRZYPADKU. JESTES NIEZLYM AKTOREM W ROLI SPIEWAKA.TROCHE SKROMNOSCI I OTWARCIA NA ROZWOJ .. MNIEJ ZAPATRZENIA W SIEBIE I TALENT.Jesli potrafisz lepiej zaśpiewać- pokaż bo narazie jesteś zwykłym cwaniakiem podpisującym się nickiem a nie imieniem i nazwiskiem- strach?.Do kilku z tych piosenek napisałem własny tekst po stracie bliskiej osoby wiec nie pisz mi tych głupot że jest bez emocji i że niby jestem aktorem...spójrz w lustro kim jesteś? i już masz odp
Edytowano 4 marca 2010 o 14:43.
bartoszjagielski pisze:
dmwpl pisze:
bylem na castingu./
bartosz jagielski?
slyszalem piosenki na twojej stronie. powiem tak
POSLUCHALEM.
JESTES PRZEKONANY O SWOJEJ WIELKOSCI WOKALNEJ.
KOLEGO,MASZ PREDYSPOZYCJE ALE NIESTETY ONE SAME NIE WYSTARCZAJA DO PRZEKAZANIA EMOCJI W MUZYCE A TE.. MIMO ZE SA.. SA SZTUCZNE W TWOIM PRZYPADKU. JESTES NIEZLYM AKTOREM W ROLI SPIEWAKA.
TROCHE SKROMNOSCI I OTWARCIA NA ROZWOJ .. MNIEJ ZAPATRZENIA W SIEBIE I TALENT.
Jesli potrafisz lepiej zaśpiewać- pokaż bo narazie jesteś zwykłym cwaniakiem podpisującym się nickiem a nie imieniem i nazwiskiem- strach?.
Do kilku z tych piosenek napisałem własny tekst po stracie bliskiej osoby wiec nie pisz mi tych głupot że jest bez emocji i że niby jestem aktorem...
spójrz w lustro kim jesteś? i już masz odp
Wszystkich uczestników potraktowali jak śmiecie, darmową glupia publike ktora mieli głęboko gdzieś i to jest dla mnie obużające bo nie uslyszalem słowa PRZEPRASZAM i zapewne nikt z WAS.
sweet20 pisze:
mam takie pytanie- na You Tube jest piosenka pana Eugeniusza Bodo "Sex appeal" - i tam śpiewa KTOŚ w czarnej sukni... To jest kobieta, czy mężczyzna przebrany za kobietę? Bo zaczynam się gubić - po głosie wydaje mi się, że mężczyzna, ale wyglądem przypomina kobietę- nieco potężną, ale kobietę
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Jako odskocznię od świątecznego klimatu w nowościach do zaśpiewania prezentujemy nową wersję jednego z największych hitów Maryli Rodowicz, energetyczny duet ROSE i Bruno Marsa oraz wielki hit grupy The Kolors.
Zobacz więcej