daniel1989 mężczyzna, 35
Giżycko/Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 71
4 marca 2010 o 21:56
Zgłoś do moderacji
Pracuję w Cinema City i od niedawna KFC. Oczywiście nie jest to mój życiowy zawód, gdyż studiuję resocjalizację. Niestety nie mogłem iść do innej, lepiej płatnej pracy, gdyż moje godziny mi na to nie pozwoliły
🙂 Wdniu castingu pracuję od 7:30 do 16 w KFC, a od17 do 22 w Cinema City, dlatego też doliczając koszty biletu i jedzenia, naprawdę bym był sporo stratny
🙂
Konto usunięte
4 marca 2010 o 22:52
Zgłoś do moderacji
daniel1989- to nie jest odpowiednia strona do publikowania moich umiejętności wokalno-aktorskich
😉jeżeli jesteś bardzo ciekaw mojego talentu, to przyjedź 13 marca do Krakowa, to mnie usłyszysz. A może będziesz miał okazję zobaczyć mnie w TV?
😉 kto wie... życie składa się z wielu niespodzianek - czasem dobrych, a czasem złych
😉 nie pamiętam, kto wypowiedział te słowa, ale są bardzo mądre
😃
Edytowano 4 marca 2010 o 22:53.
5 marca 2010 o 09:25
Zgłoś do moderacji
Witam opowiem wam jak było naprawde ha ha ha
Przyjechałem na 10 przed kinem Luna wielki tłum jakas dziewczyna trzymała w reku kartke na ktorej trzeba było sie wpisac na liste wiec tak zrobiłem.po kilku minutach słychac ze zespoły bez kolejki ok ,kazdy ze stojacych przed kinem strasznie sie pcha zeby wejsc do srodka, wpuszczali co dziesiec osob w koncu dostałem sie trzeba wypisac liste okazac dowod i dostajesz numerek do naklejenia po czym od razu stajesz w kolejce do przesłuchania w 5 budkach w ktorych sa osoby ktore przesłuc***. Tak naprawde wyglada to tak jak idzie sie do spowiedzi. Odnosnie przesłuchania i tych ktorzy przesłuc*** Ci ludzie niestety nie maja pojecia o spiewaniu , prosto z dworu wchodzi sie na przesłuchanie spiewasz jaka piosenke sobie przygotowałes a cappella na korytarzu gdzie jest głosno pan czy pani dziekuje i zaprasza na sale A lub B czekajac az skonczy sie przesłuchanie wszystkich ludzi( Komentarz Pani Prońko był kłamstwem ze przesłuchała ponad 400 osob, pani Prońko nikogo nie przesłuchała) siedzac 3 czy 4 godziny na tej sali ktos powiedział ze mamy wyjsc na korytarz poniewaz bedzie ogłoszenie wynikow na chura wszyscy wyszli (I nastepne kłamstwo TVP nie miała statystow wiec postanowiłą zatrudnic nas spiewajacych bysmy mogli dla Tvp przywitac kilka krotnie (SZANOWNE JURY) i po nastepnej probie nie dowiedzielismy sie kto przeszedł.Po nastepnej godzinie na sali A zaczeło sie nagranie do programu (Wyszedł na scene scenarzysta i powiedział ze jeszcze chwilka i dowiemy sie kto przeszedł (juz po raz ktorys) ale najpierw musimy nagrac czołowke w ktorej byl Pan Orzech i Pan Żmijewski mieli napisany na kartkach scenariusz i niby komentowali tych siewajacych (jeszcze nikt nie spiewał ha ha ha) i tak kilka dubli po czy man scenarzysta czy rezyser powiedział ze jeszcze raz bo nie podoba mu sie pani za panem O.i Ż bo zle wyglada i ma sie przesiąsc.
I zaczęło sie nagrywanie uczestnikow do programu od razu nie powiedzieli kto przeszedł tylko wywoływali numerkami pojedynczo na scene uczestnik zaspiewał podziekowali i nastepny , tak ze trzeba było siedziec do samego konca.
Zespoły były wszystkie przesłuchiwane przed komisja głowna tylko ze na koncu.
Kazdy uczestnik ktory wszedł na scene wybierał sobie sam piosenke ktora chciał spiewac zaspiewał jesli sie spodobał to podawał tytuł nastepnej ktora spiewał. Na scenie miał podkład do ktorego spiewał w tonacji orginalnej.
Tak naprawde mieli wybrac 50 osob a wybrali moze 23 , Na scenie pojawili sie ludzie ktorzy albo nie potrafili spiewac tylko sie przebrali tak jak pan z nr.1 drugi w kapeluszu ktory z tyłu jakos jeszcze wygladał (zenada) spiewanie było do bani , albo tacy co mieli ojca operatora kamery. 20;15 skonczyło sie przesłuchiwanie wokalistow i miały byc zespoły ale ludzie po całym dniu czekania bez jedzenia chyba zadowoleni ze sie skonczyło bo cos zjedza zaczynaja sie ubierac ale Pani Prońko chciała zatrzymac statystow czyli uczestnikow (i tutaj znowu kłamstwo) zostancie bo moze jeszcze kogos przesłuchamy ale i tak wszyscy wiedzieli ze to podpucha i wyszli .
Jesli chodzi o program to podrobka IDOLA połączona z Mam Talent. TVP niestety nie ma pieniedzy do robienia takich programow jak i doswiadczenia.
Pierwszy raz sie spotkałem z takim chamstwem.....
artalice kobieta, 45
Olsztyn / Pfalzgrafenweiler
Nagrań: 63, Postów: 253
5 marca 2010 o 11:08
Zgłoś do moderacji
Heloł
masakra jak tak czytam to wszystko ... Ale coz, czlowiek zwierzyna naiwna i wierzy ze A noz widelec, inaczej bedzie w jego przypadku. Ja wierze ze Demony Ciemnosci zajasnieją Anielskim Blaskiem i nastanie DOBROC dla NARODU ...
🙂
Wiara czyni cuda
🙂
Wiadomo ze chocby nie wiem jak i ile pisano negatywnych rzeczy na temat tego castingu to i tak kazdy sam czuje co powinien zrobic
🙂
JADE NA CASTING DO GDAŃSKA
😃 !!!
Kto jedzie ??? spotkajmy sie i trzymajmy sie razem (o ile to bedzie mozliwe).
MAM PYTANIE DO UCZESTNIKOW Warszwskeigo CASTINGU ..............................................?
Ciekawi mnie, po co dziela uczestnikow po Iszym etapie przesluchan (w tych boksach) ? Co znajduje sie w sali A a co jest w sali B bo piszecie o tych salach a jakos nie znalazlam o tym informacji.
Po co robia taki podzial skoro i tak wszyscy siedza na publicznosci w sali A gdzie nagrywany jest program ... ?
<alice>
http://aliceart.pl.tl/
http://www.youtube.com/user/alamaxa
ninapiano kobieta, 29
Gdynia
Nagrań: 38, Postów: 9
5 marca 2010 o 11:54
Zgłoś do moderacji
Ej , ale trzeba mieć swój podkład czy oni mają do tych wszystkich piosenek ?
najna