Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
feelthejoy pisze:
Witam wszystkich. 🙂
Już od dłuższego czasu śledzę forum, jednak dopiero teraz zdecydowałam się na zabranie głosu.
Nie ukrywam, że możliwość wzięcia udziału w castingu traktowałam jako swego rodzaju szansę. Nigdy wcześniej nie brałam udziału w tym podobnych przedsięwzięciach, więc nie mogę powiedzieć o jakimkolwiek hm... doświadczeniu <?>. 😃
Cóż,... zamierzałam wybrać się na eliminacje do Gdańska (do którego mam ok. 120 km), ale po przeczytaniu ostatnich postów obrazujących [dez]organizację całego projektu, szczerze zastanawiam się nad decyzją o wzięciu w nim udziału.
Jednak mam jedno zasadnicze pytanie - jak wygląda rejestracja? Tzn. mam na myśli bardziej to, czy o godzinie 9 zaczynają się już castingi, czy dopiero przyjmowanie zgłoszeń i nadawanie numerów każdemu uczestnikowi.
Korzystając z okazji chciałabym jeszcze zapytać, czy w przypadku pierwszej tury castingu, uczestnicy mają dowolność w wyborze przedstawianego utworu, czy musi to być utwór z tych pięciu wybranych.?
Ah! I jeszcze jedno: mianowicie: z wypowiedzi osób, które były na castingu w W-wie, wnioskuję, że dopiero przed jury (tzn. w drugiej turze eliminacji) występuje się z podkładami, czyż nie? ;> 😃
Pozdrawiam i trzymam kciuki za każdego, kto zdecyduje się na wzięcie udziału w tym programie. 😉)
Edytowano 28 lutego 2010 o 11:22.
FeelJoy ^^
FeelJoy ^^
kochamkunie pisze:
Pozdrowienia dla Ciebie muzyk😃😃 Jesteś super gość 😃😛🙂 Zrobiłeś tam niezłe show😃😃 Szkoda ze nie zrobiłem sobie z Tobą zdjęcia😃😃
marcin1979 pisze:
muzykk pisze:spoko..możesz tak mówić..masz do tego prawo...... ale jak się kierujesz prowizorycznymi nagraniami to spoko......trzeba bylo tylko posłuchać osób,które przeszły do 30 to byś sie za głowę złapał.....pozdro
Nie musi być profesjonalne nagranie, żeby usłyszeć pewne rzeczy. Podjazdy na dźwięk, śpiewanie na gardle, dusisz dźwięki - tak jakbyś je chciał docisnąć siłowo gdy już powietrze wyszło całe, nie rytmicznie, a końcówka przed solówką -" Nie powrócą już... "- strach takie coś puszczać w necie...
marcin1979 pisze:
muzykk pisze😛ic na wodę....osoby,które na prawdę umiały śpiewać,nie mogły się pokazać....... ;|Przesłuchałem nagrania z wrzuty i szału nie robisz... Nie dziw że nie wybrano Ciebie...
marcin1979 pisze:
muzykk pisze:spoko..możesz tak mówić..masz do tego prawo...... ale jak się kierujesz prowizorycznymi nagraniami to spoko......trzeba bylo tylko posłuchać osób,które przeszły do 30 to byś sie za głowę złapał.....pozdro
Nie musi być profesjonalne nagranie, żeby usłyszeć pewne rzeczy. Podjazdy na dźwięk, śpiewanie na gardle, dusisz dźwięki - tak jakbyś je chciał docisnąć siłowo gdy już powietrze wyszło całe, nie rytmicznie, a końcówka przed solówką -" Nie powrócą już... "- strach takie coś puszczać w necie...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Jako odskocznię od świątecznego klimatu w nowościach do zaśpiewania prezentujemy nową wersję jednego z największych hitów Maryli Rodowicz, energetyczny duet ROSE i Bruno Marsa oraz wielki hit grupy The Kolors.
Zobacz więcej