witex mężczyzna, 36
Leeds
Nagrań: 1, Postów: 82
27 lutego 2010 o 23:13
Zgłoś do moderacji
jeśli mam tam sterczeć ponad 12 h to mam sobie wnosić coś do przekąszenia czy można wyjść na chwilę cos do żarcia kupic? czy tam jest jak w więzieniu, że jeżeli wyjdę to odpadam ??
daniel1989 mężczyzna, 35
Giżycko/Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 71
27 lutego 2010 o 23:23
Zgłoś do moderacji
to jest prawie jak więzienie. wyjść możesz, ale nie wiadomo co będzie się działo i kiedy. dlatego praktycznie trzeba być od samego początku do końca. nie ma sensu, ale jak chcecie. opiszcie swoje doświadczenia. ja w pełni wq... zdenerwowany idę spać. jutro czeka mnie praca od 8 do 24 🙂
27 lutego 2010 o 23:23
Zgłoś do moderacji
[cytat=daniel1989]tak. podkład w oryginalnej tonacji. utwór wybiera się samemu, ale komisja czasem woli usłyszeć jakiś inny i prosi wyraźnie o to.[/cytat]
Witaj Daniel! Daleko miałeś na casting, ze się tak zdenerwowałeś?
witex mężczyzna, 36
Leeds
27 lutego 2010 o 23:32
Zgłoś do moderacji
Wypoczywaj przyjacielu bo to na pewno był męczący i pokręcony dzień dla Ciebie i wielu innych 😉
damian5017 mężczyzna, 31
Wrocław
Nagrań: 6, Postów: 294
maargooo kobieta, 31
Piotrków
Nagrań: 0, Postów: 10
27 lutego 2010 o 23:44
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich 😉
Powiem, że kolega mnie nieźle przestraszył tym, że przyjmowali tylko tych co zrobili z siebie debili... jestem w lekkim szoku...
Sama wybieram sie do Krakowa.. Byłam już tam na eliminacjach do 'szansy na sukces'... też trwały długo, wiadomo, dużo chętnych i teraz też jestem całkowicie świadoma, że również wszystko się troche przeciągnie i do domu wróce późno...
Więc tak.. mam pytanie co do tych podkładów... z tego co rozumiem oni mają oryginalne podkłady więc na mojej głowie jest tylko kwestia przygotowania tych 5 utworów, tak?
27 lutego 2010 o 23:45
Zgłoś do moderacji
Byłem na tym castingu do końca. Wygrali tacy, którzy naprawdę potrafią spiewać - warto było zobaczyć, ale ja mam blisko do domu, wiec zostałem.
Podobno w następnych castingach ma się znacznie poprawić organizacja, ten był pierwszy i nie wszystko się udało jak słyszałem przewidzieć.
Jury jest profesjonalne, doradza i podpowiada, ale nie głaszcze po głowie.
witex mężczyzna, 36
Leeds
27 lutego 2010 o 23:45
Zgłoś do moderacji
zobaczymy jak takie przesłuchanko wygląda formalnie w TVP w piątek... najgorzej to jest iść na pierwszy ognień bo nie wiadomo co nas czeka a teraz możemy się przygotować psychycznie i fizycznie na taki casting żeby przetrwać do końca 😃
PS: jeśli ktoś by dał radę mnie odebrać w krakowie kolo 8 i podprowadzić mnie na Łęg byłbym wdzięczny 🙂
kingaxyz kobieta, 34
Pabianice
Nagrań: 49, Postów: 122
27 lutego 2010 o 23:48
Zgłoś do moderacji
juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc to w tv, mam nadzieje ze przedstawiony material rozwieje wszystkie moje watpliwosci i juz bede wiedziala jaka decyzje podjac
🙂
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
maargooo kobieta, 31
Piotrków
Nagrań: 0, Postów: 10
27 lutego 2010 o 23:48
Zgłoś do moderacji
Byłam tam raz, ale nie mam pojecia jak tam trafić... wystarczy ze nawigacja wie 😛
witex mężczyzna, 36
Leeds
27 lutego 2010 o 23:52
Zgłoś do moderacji
jeszcze się okaże, że po emisji programu w Piątek na kolejnych castingach zabraknie chętnych 😃
muzykk mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 15
27 lutego 2010 o 23:55
Zgłoś do moderacji
Pic na wodę....osoby,które na prawdę umiały śpiewać,nie mogły się pokazać....... ;|
muzykk mężczyzna
28 lutego 2010 o 00:04
Zgłoś do moderacji
Mogę powiedzieć,że jedynie spotkania z nowymi znajomymi dały mi odrobinę radości......Sluchajcie!!!!! kto siedział Dziś na castingu W Wawie ze mną na scenie?????? pisać,bo nie zapoamiętałem Was, a fajnie by bylo utrzymać jakieś kontakty.......... Poznałem duż ofajnych osób,które na serio umieją spiewać a nawet nie wystapily przed jury.......sam tez sie zawiodłem ,,,,,,wogole 10 osób które zostały wybrane razem z inymi 25 to wogole totalna klapa,,,nie umieli spiewac,,,,,,,to jakiś cyrk był...masakra.....rozmawiałem z Jury i wogole Z Markem Kościkiewiczem i Panem Ze Szwecji można porozmawiać całkiem sympatycznie,,,wręcz przeciwnie z tym trzecim jurorem K.P. ..........casting był wogole absurdem...............
muzykk mężczyzna
28 lutego 2010 o 00:05
Zgłoś do moderacji
Trzeba mieć duuuuużo szczęscia,,,,,nawet nie talentu,żeby wogole zaprezentować sie Jury............... normalnie nie chce sie gadać.