Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
maargooo pisze:
Ale co z tymi podkładami?? Oni mają przygotowane, tak??My nie musimy nic przywozic??Ja sie chyba jednak zdecyduje na ten casting... Bo jak nie pojade to bede zalowac😉
![]()
muzykk pisze:
dziękuje Ci za kilka dobrych,ciepłych słów.............. pozdrawiam😃
😊 musimy się wszyscy kiedyś spotkać w takim miłym,fantastycznym gronie
😃
😊
![]()
robertas19 pisze:
Najlepiej to już więcej tutaj nie polemizować, tylko wziąć nogi za pas i pojechać na przesłuchania, a tam Wam prawdę o Waszym głosie na pewno powiedzą xD
emiXD
![]()
maargooo pisze:
Może będe żałować jak wróce, ale zawsze warto spróbować..Nie mówie, że nie macie racje, nie bylo mnie tam, ale wole wszystko sama ocenić... Zawsze na castingach jest zamieszanie, to jest normalne... Zawsze jest szansa, że ktoś cie zauważy😉
emilicious pisze:
siema😃
tak sobie czytam to forum i czytam.. i jestem załamana.. kurcze! nie mysłałam,ze taki chaos tam panował. naprawde zero organizacji? tvp dopuscilo do tego? omfg,załosne..
jestem z bydgoszczy..chciałam jechac do gdańska. uwielbiam spiewac i myslalam,ze to bd szansa na wybicie sie,chociaz wiem,ze ludzi z pieknym głosem jest hoho,a moze i wiecej.. co robic? sprobowac?
pozdrawiam😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Moni
emiXD
Moni
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej