emilicious kobieta, 30
Bydgoszcz
Nagrań: 0, Postów: 2
28 lutego 2010 o 13:39
Zgłoś do moderacji
siema 😃
tak sobie czytam to forum i czytam.. i jestem załamana.. kurcze! nie mysłałam,ze taki chaos tam panował. naprawde zero organizacji? tvp dopuscilo do tego? omfg,załosne..
jestem z bydgoszczy..chciałam jechac do gdańska. uwielbiam spiewac i myslalam,ze to bd szansa na wybicie sie,chociaz wiem,ze ludzi z pieknym głosem jest hoho,a moze i wiecej.. co robic? sprobowac?
pozdrawiam 😉
emiXD
maargooo kobieta, 31
Piotrków
Nagrań: 0, Postów: 10
28 lutego 2010 o 13:56
Zgłoś do moderacji
Może będe żałować jak wróce, ale zawsze warto spróbować..
Nie mówie, że nie macie racje, nie bylo mnie tam, ale wole wszystko sama ocenić... Zawsze na castingach jest zamieszanie, to jest normalne... Zawsze jest szansa, że ktoś cie zauważy 😉
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
28 lutego 2010 o 14:12
Zgłoś do moderacji
emilicious pisze:
siema 😃
tak sobie czytam to forum i czytam.. i jestem załamana.. kurcze! nie mysłałam,ze taki chaos tam panował. naprawde zero organizacji? tvp dopuscilo do tego? omfg,załosne..
jestem z bydgoszczy..chciałam jechac do gdańska. uwielbiam spiewac i myslalam,ze to bd szansa na wybicie sie,chociaz wiem,ze ludzi z pieknym głosem jest hoho,a moze i wiecej.. co robic? sprobowac?
pozdrawiam 😉
nikt Ci tego nie powie, czy masz spróbować, bo każdy powinien wiedzieć co chce robić w życiu i każdy powinien już decydować samemu, a nie za pomocą innych osób xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
28 lutego 2010 o 14:14
Zgłoś do moderacji
Dołączam się do pytania poprzedniczki...
A nie pamiętacie może kto przeszedł dalej? Jakieś nazwiska?
Chciałabym sobie ich gdzieś posłuchać na necie...
A przy okazji... znalazłam kawałek castingu w wiadomościach: http://www.tvp.info/wiadomosci/wideo/27022010-1930
(około 19 min.)
🙂
monii177 kobieta, 33
Nagrań: 4, Postów: 2
28 lutego 2010 o 14:55
Zgłoś do moderacji
hahahaha program śpiewaj i walcz .. żałosny program na przesłuchaniu do programu zrobili z nas statystów nie uczestników.. cały dzień siedzieliśmy jak idioci czekając na rozpoczęcie a zamiast dla jury np Prońko śpiewaliśmy najpierw przed jakimiś ludzmi którzy mieli z nas wyłonić tych którzy zaśpiewają przed głównym jury
w kilku słowach większość osób które przyjechały do warszawy byli oburzeni !!!!
program bedzie tak samo żałosny jak i przesłuchania do niego!!!
Moni
emilicious kobieta, 30
Bydgoszcz
Nagrań: 0, Postów: 2
28 lutego 2010 o 14:56
Zgłoś do moderacji
myslicie,ze kolejne castingi bd..ze tak powiem bardziej "ogarniete"?
emiXD
monii177 kobieta, 33
Nagrań: 4, Postów: 2
28 lutego 2010 o 15:03
Zgłoś do moderacji
zgadzam się w 100% to żałosny program byłam i nie polecam !! straciliśmy swój czas na liście byłam 2 a listy wogóle nie wzięto pod uwagę !!! nie polecam tam jechać !!!
Moni
witex mężczyzna, 36
Leeds
Nagrań: 1, Postów: 82
28 lutego 2010 o 15:10
Zgłoś do moderacji
o ja pier***e 😕 czy ten koleś w wiadomościach z numerkiem 1 to ten sam o którym pisaliście że dostał się do 2 etapu ??... DNO za samo przebranie powinni go skreślić a o głosie nie wspomnę pfffff haha
28 lutego 2010 o 15:14
Zgłoś do moderacji
Wiadomo, że wezmą do programu też debili, bo ludzie przecież muszą się pośmiać 😕