ed999 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 26
14 marca 2010 o 13:58
Zgłoś do moderacji
[cytat=syberia]Ależ oczywiscie ale nie zaprzeczaj czemuś co fizycznie miało miejsce 🙂 nie ma co mówic różowe na zielone tak poprostu było trudno Moze Tobie się podobało okey ale mi i jak widać wielu innym doskwierało to czy tamto i nie musisz nas za to wyśmiewać czy poniżać. Odnosząc się i czepiając konkretnych wypowiedzi nie odpowiadasz na atak lecz sam go prowokujesz :] Sam sobie nadajesz nimi charakter pejoratywny. Bronisz w zaparte okey masz do tego prawo nam sie nie podobało wybacz mamy to prawo takie samo 🙂[/cytat]
Cofnij się do mojego pierwszego wpisu? Kogoś konkretnego się czepiłem? Nie znoszę malkontenctwa, czy wyrażania publicznie frustracji, ale tam gdzie odpowiadam na atak, to jest tylko obrona, nie czepiam sie odpowiedzi, a tylko na nie odpowiadam. Zgodnie np. z prawem prasowym istnieje prawo do repliki 🙂 I odpowiedź moźe byc dwa razy dłuższa od tekstu, na ktory się odpowiada. Może powinienem mieć kontrakt na każde słowo, zamiast na każdy post - to tak żartem w odpowiedzi na te procenty 😜
Zaatakowałaś mnie ciosem poniżej pasa - byłem jednym z tych, ktorzy najgłośniej krzyczeli za przeniesienem tego dziwnego człowieka. No ale cóż... Bywa
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
14 marca 2010 o 14:03
Zgłoś do moderacji
ed999 pisze:
labelle pisze:..Uwazasz,ze szansa na sukces to Zwiazek zbowidowcow?A co?Oni sa poza spoleczenstwem?Im nie wolno spiewac?Zastanow sie co piszesz ,bo moze sie okazac ,ze to ktos czyta.
Ja tylko wyrażam opinię, ze skoro woli inny casting, to droga wolna 🙂
Dzięki za możliwość. Otóż muszę Cię poinformować że byłam na tymże castingu i mimo ze się nie dostałam to była KULTURA. A Jeżeli masz takie zdanie na temat osób niepełnosprawnych (że są gorsi) to powodzenia w życiu...
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
ed999 mężczyzna
14 marca 2010 o 14:10
Zgłoś do moderacji
Nie chodzi o to, ze są lepsi czy gorsi a o formułę programu. Nie porównywałbym tego, tak jak nie porównywałbym castingów do nich.
syberia kobieta, 34
Tarnowskie Góry
Nagrań: 2, Postów: 13
14 marca 2010 o 14:13
Zgłoś do moderacji
Ależ możesz sie odnosić do tego co ktos napisał ale moze w jakis nie obrażliwy dla danej osoby sposób 🙂 Ty nie lubisz malkontenctwa ja nie lubie hamstwa . My narzekamy bo zle nas potraktowano w naszym mniemaniu Tobie sie podobało w twoim mniemaniu i przeszkadza Ci nasze marudzenie . Dlatego MY mamy milczeć . Być moze tego nie zmienimy ale nie mówienie o tym jest cichym przyzwoleniem na to co w tym wypadku nam sie nie podobało. Myslenie ze tak musi być bo tego i tak nie zmienimy albo bo tak jest na castingach jest błedne bo wystarczy zobaczyc jak tego typu "imprezy" sa rozgrywane za granica( tu w domyśle choćby Niemcy ). Oni mogą a my nie ? Jakby wszyscy potakiwali i zgadzali się na to co nam Z ŁASKI DANO - to do dziś zapewne i Ty siedział byś na drzewie.
jolxxx kobieta, 32
Stopnica
Nagrań: 0, Postów: 14
14 marca 2010 o 14:14
Zgłoś do moderacji
ej mam propozycjie 😉 nie narzekajcie juz bo to sie robi takie nudne ze masakra😕 lepiej podejdzcie do wszystkiego na luzieee a nie to bylo zle a to dobrze a to jest beznadziejne😉 kazdy casting jest taki sam tak juz jest 😉
a szansa na sukces wcale nie odbiega daleko od ktoregokolwiek 😉 bo tam ludzie tez sie by zabili o numerki 😉
smutne i ten temat sie robi coraz bardziej smutny 😉)
xxJolxx
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
14 marca 2010 o 14:16
Zgłoś do moderacji
ed999 pisze:
Nie chodzi o to, ze są lepsi czy gorsi a o formułę programu. Nie porównywałbym tego, tak jak nie porównywałbym castingów do nich.
To w takim razie podałeś beznadziejny przykład.
Mogę Ci wypisać różnice między tymi dwoma castingami (do SnS i ŚiW). Myślę że różnice są na tyle przekonywujące że każdy przyzna że ŚiW to w porównianiu do SnS totalny niewypał.
klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
14 marca 2010 o 14:16
Zgłoś do moderacji
zaraz Wam napisze ralacje z castingu w Krakowie, ale najpierw prosze mi powiedzieć czy po występie tego Juliusza, który spiewał czerwony jak cegła( tego w chustce) był werdykt czy któś jeszcze spiewał albo był wywołany?????????
jolxxx kobieta, 32
Stopnica
Nagrań: 0, Postów: 14
14 marca 2010 o 14:18
Zgłoś do moderacji
ja tez na forum odezwe sie za tydzien po castingu we wroclawiu 😉 to Wam zdam relacjie 😉)
pozdr.
xxJolxx
ed999 mężczyzna
14 marca 2010 o 14:21
Zgłoś do moderacji
[cytat=taktaktak]...Mogę Ci wypisać różnice między tymi dwoma castingami (do SnS i ŚiW). Myślę że różnice są na tyle przekonywujące że każdy przyzna że ŚiW to w porównianiu do SnS totalny niewypał.[/cytat]
No jak napisałem i podtrzymuję - idź do Szansy na Sukces zamiast narzekać. Jedno miejsce w opolskich debiutach, będzie pochodzić z tamtego programu. Każdy ma szansę (nomen omen). No ale pewnie teraz się wypłaczesz i ponarzekasz, ale do Wrocławia i tak pojedziesz spróbować szcześcia. Może się zobaczymy 😜
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
14 marca 2010 o 14:24
Zgłoś do moderacji
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
14 marca 2010 o 14:28
Zgłoś do moderacji
ed999 pisze:
taktaktak pisze:...Mogę Ci wypisać różnice między tymi dwoma castingami (do SnS i ŚiW). Myślę że różnice są na tyle przekonywujące że każdy przyzna że ŚiW to w porównianiu do SnS totalny niewypał.
No jak napisałem i podtrzymuję - idź do Szansy na Sukces zamiast narzekać. Jedno miejsce w opolskich debiutach, będzie pochodzić z tamtego programu. Każdy ma szansę (nomen omen). No ale pewnie teraz się wypłaczesz i ponarzekasz, ale do Wrocławia i tak pojedziesz spróbować szcześcia. Może się zobaczymy 😜
Haha jesteś śmieszny
😃
Nigdzie nie pojadę, wystarczy mi to co czytam. Jakbym chciała iść na ten casting to bym poszła do Gdańska bo mam godzinę pociągiem. Więc muszę Cię pocieszyć bo mnie nie spotkasz we Wrocławiu. Czemu wciaż powtarzasz żebym szła do Szansy jeśli piszę Ci wyraźnie że byłam? Masz prawo iść na casting do ŚiW a ja mam prawo wypowiedzieć się na ten temat, wiec mów co chcesz, a ja swojego zdania nie zmienię. Tylko powodzenia Ci życzę. Może zajmiesz to 1 miejsce w debiutach xDD
ed999 mężczyzna
14 marca 2010 o 14:33
Zgłoś do moderacji
[cytat=taktaktak]ed999 pisze:taktaktak pisze:...Mogę Ci wypisać różnice między tymi dwoma castingami (do SnS i ŚiW). Myślę że różnice są na tyle przekonywujące że każdy przyzna że ŚiW to w porównianiu do SnS totalny niewypał.No jak napisałem i podtrzymuję - idź do Szansy na Sukces zamiast narzekać. Jedno miejsce w opolskich debiutach, będzie pochodzić z tamtego programu. Każdy ma szansę (nomen omen). No ale pewnie teraz się wypłaczesz i ponarzekasz, ale do Wrocławia i tak pojedziesz spróbować szcześcia. Może się zobaczymy 😜Haha jesteś śmieszny 😃Nigdzie nie pojadę, wystarczy mi to co czytam. Jakbym chciała iść na ten casting to bym poszła do Gdańska bo mam godzinę pociągiem. Więc muszę Cię pocieszyć bo mnie nie spotkasz we Wrocławiu. Czemu wciaż powtarzasz żebym szła do Szansy jeśli piszę Ci wyraźnie że byłam? Masz prawo iść na casting do ŚiW a ja mam prawo wypowiedzieć się na ten temat, wiec mów co chcesz, a ja swojego zdania nie zmienię. Tylko powodzenia Ci życzę. Może zajmiesz to 1 miejsce w debiutach xDD[/cytat]
Dwa wnioski: 1) Nie czytasz lub czytasz bez zrozumienia - nie startowalem i nie startuje w castingu, 2) chcesz porównywać castin SnS do SiW a nie byłaś na tym drugim. WYPAS !! A nawet FULL WYPAS. Dzięki. Mam dość tego forum, a raczej niektórych ludzi wypowiadających się tu. Gadać ze ślepym o kolorach. Nie ma co ;] I kto tu jest śmieszny, żałośnie śmieszny.
Edytowano 14 marca 2010 o 14:34.
ewik344 kobieta, 43
Miasto Cudów
Nagrań: 203, Postów: 49
14 marca 2010 o 14:33
Zgłoś do moderacji
Ja zastanawiam sie czy wybrac sie do Wrocławia...mieszkam zaledwie 60km od niego.Nie przestraszyły mnie ani wasze wypowiedzi ani te biadolenie.
Jesli ktos naprawde pragnie śpiewac i to jest jego najwieksze w życiu marzenie,to jest w stanie zrobic dla muzyki wszystko,tak jak dla najwiekszej życiowej miłości.
Tu jest potrzebna siła i determinacja.Jesli dla kogos taki casting to zbyt wiele wysiłku,to moim zdaniem ta branża nie dla niego.
Pomyślcie co dalej...?Próby...koncerty...sesje zdjęciowe...to dopiero się zaczyna praca,ciężka praca,jadnak dla kogos kto kocha to robic jest to praca z której czerpie sie siłę,a nie staje sie bezsilnym.
Pozdrawiam wszystkich i życzę i Wam i sobie duzo siły!
"Gdy odważnie szukamy miłości, ona sama się objawia, a my przyciągamy jeszcze więcej miłości. Gdy chce nas jedna osoba, chcą nas wszyscy."
~ Paulo Coelho