ed999 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 26
14 marca 2010 o 16:33
Zgłoś do moderacji
"Mądrujesz się" Ty, dziecko 🙂 I jak to dziecko zapewne masz 5 kont. Ja mam jedno 🙂
Edytowano 14 marca 2010 o 16:39.
artalice kobieta, 46
Olsztyn / Pfalzgrafenweiler
Nagrań: 63, Postów: 253
14 marca 2010 o 16:35
Zgłoś do moderacji
ed999 pisze:
artalice pisze: FAKTY O LICZBIE UCZESTNIKÓW:w WARSZAWIE d 1 do 450 zarejestrowanych NUMERKÓW w GDAŃSKU od 479 do 808 zarejestrowanych NUMERKÓW pamietam z filmu (ja bylam dosc blisko i dostalam 614 a 808 wystapil na scenie pamietam go jako jeden z ostatnich sie zapisal)w Krakowie od ponad 800+ dawali kolejne numerki i Ktos tutaj mowill ze mial 1245 NUMEREK czylli trzeba czekac na info jaki numer byl ostani.
Ostatni numer był 1476, czyli było 674 uczestników
czyli jak narazie KARKÓW mial najwiecej bo prawie 700 uczestników
wiecej niz dotychczas w poprzednich miastach ale to i tak wcale nie tak strasznie duzo ... jak myslicie?
<alice>
http://aliceart.pl.tl/
http://www.youtube.com/user/alamaxa
kamilian mężczyzna, 33
Warszawa/Kielce
Nagrań: 0, Postów: 14
Zgłoś do moderacji
POZA TYM pozbierajmy FAKTY O LICZBIE UCZESTNIKÓW:
w WARSZAWIE d 1 do 450 zarejestrowanych NUMERKÓW
w GDAŃSKU od 479 do 808 zarejestrowanych NUMERKÓW pamietam z filmu (ja bylam dosc blisko i dostalam 614 a 808 wystapil na scenie pamietam go jako jeden z ostatnich sie zapisal)
w Krakowie od ponad 800+ dawali kolejne numerki i Ktos tutaj mowill ze mial 1245 NUMEREK czylli trzeba czekac na info jaki numer byl ostani.
Kiedy wychodziłem o 14 leciały numerki 1400, a przed wejściem jeszcze około 200 osób było
🙂
wtf ;x
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
Zgłoś do moderacji
Sam jesteś dziecko, nawet nie potrafisz się ujawnić. Tak jedno konto - dzisiaj założone. Załóż sobie następne, to bedziesz mógł poprzeć swoje zdanie jako jeden z nielicznych tutaj z tego co czytam.
Jesteś mądry przez ekran komputera a twoja gadka jest poniżej krytyki
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
14 marca 2010 o 16:40
Zgłoś do moderacji
klimekona => "bestia666- przeciez te zgłoszenie było identyczne co na necie bo porównywałam z taka dziewczyną, a jak ktoś chciał miec na jednej stronie to mogł sobie edytować w wordize, ilez to roboty, ale poco lepiej robic dodatkowa NIEPOTZREBNA KOLEJKE!! jesli chodzi o tego pajaca fałszujące to wiedzisz ja patrze obiektywnie i wiem co by sie bardziej sprzedało w telewizji, co ludzie kupują. dlatego wolałabym tego pajaca, który byłby napewno puszczony w tv, a reszta ludzi miało by ubaw, niz tych niektoych przecitniakow co i takich nie puszczom bo to było nudne- o tym mowie, anieze zamist kogos z talent milei puscic pajaca, nie. wiesz?"
wiem ale na jednej stronie i wiem ze to samo bo tez porównałem to tylko czysta oszczędnośc pamieru weszła w grę! 😛 poza tym ja miałem wydrukowane.. gdzie ja powiedziałem ze brałem? słowo "nam" oznaczało jako: jako całej masie zgromadzonej rozdawali od 8 z hakiem.. to nie był wsumie problem bo szybko szło.. wiec nie wliczałbym tego jako wielki problem pozatym ktos moze nie miec neta, moze miec skończony toner.. dlatego kazdy miał prawo dostac ta ankiete od organizatora i w NICZYM tu nie naginał swojego prawa.. poza tym najwiecej tu schodziło na rejestracje.. poczytaj post managera.. i zadaj sobie pytanie kiedy tak będzie u nas.. 🙂.. juz dawno powinna byc rejestracja elektroniczna + konkretne godziny... = brak kolejek brak bydła! niestety u nas juz takie przyzwolenie.. teraz nie mozna powiedzieć że było bydło bo sie mówi "przeciez wszędzie tak jest to po co jechałeś jak wiesz" 🙂.. a to nie jest przypadkiem takie społeczne pogodzenie sie z tym bydłem? to tylko taka moja mała refleksja nad tym jak to jest za granica a jak w Polsce 🙂 a drukowanie tekstów.. powiem tak jak ktos pierwszy raz jechał na takie cos mógł miec wielka treme stres.. moze to czynnik psychologiczny w stylu "am tekst to sie pewniej czuje" nie wiem... ja znałem teksty na pamięć i to dla mnie nie problem.. ale wiem co potrafi stres zrobic bo pamietam pierwsze wystepy na scenie moje jeszcze w podstawówce heh.. trzęsące nogi, drgający głos.. a raz zapomniałem na konkursie Wojdaka.. słów do kacaraby która miałem jak by sie mogło wydawać w 1 paluszku.. wiec ja bym tu za teksty nie krytykował 😉..
obiektywnie.. hmm a spiewałaś moze na głównej scenie? czy tylko oglądałaś? obiektywnie rzecz biora cna scenie jest miejsce dla NAJLEPSZYCH skoro to ma byc droga do Opola.. a nie tylko show i wygłupy.. widzialas jaka burze wywołały wystepy pajaców w pierwszych odcinkach?.. i ukrócili ewidentnie ten proceder i przyznasz ze tym razem wiekrzośc spiewała swietnie! ;] biorąc pod uwage to ze to jeszcze nie zawodowcy oraz ich młody wiek.. to naprawde dobrze rokuje na przyszłość polskiej muzyki choć wiemy jak cięzko się wybić!
a co sądzicie o pozakonkursowym spiewie dziewczyny w rózowych rajstopach na wielkich obcasach? bo mi odrazu rutowicz sie nasunela na myśl heh ze nie powiem o tym leszczy z refrenem mezo czy kogos tam co miał zawładnąć naszymi sercami a wywołał tylko "buuu uuuuuuuuuu" 😛 no i jeszcze ten kolo jeden co chwalił sie ze w szansie na sukces spiewął itp.. i spiewał jakies przyspiewki góralskie hehe ładny bzik! lol i chodził na bosaka..
Edytowano 15 marca 2010 o 00:44.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..
martiwin kobieta, 33
Kraków
Nagrań: 10, Postów: 426
14 marca 2010 o 16:48
Zgłoś do moderacji
ten program to totalne nieporozumienie.. Tyle moge napisac.
Sh.
kamilian mężczyzna, 33
Warszawa/Kielce
14 marca 2010 o 16:49
Zgłoś do moderacji
rockmanka pisze:
klimekona pisze:
rockamanka- ta dziewczyna o ktorej przed chwilą pisałas co psiewała testosetron to ona tez spiewała niech zyje bal??? akie długie blond krecone włosy to ta???
A może ta laska co sie dostałą, której nie pamietasz to małgorztaa nakonieczna??
Ja byłam ubrana w czarnej spódniczce i miałam taką zielona bluzkę z frędzlami, blondynka, którtkie włosy, ale ja ciebie tez nie kojaze heheh
tak, to ta, co również śpiewała "niech żyje bal", o ile mnie pamięć nie zwodzi
I całkiem możliwe, że to właśnie Małgosia Nakonieczna 😉
To byla Gosia Główka.
Gosia Nakonieczna się nie dostała.
wtf ;x
artalice kobieta, 46
14 marca 2010 o 16:49
Zgłoś do moderacji
artalice pisze:
POZA TYM pozbierajmy FAKTY O LICZBIE UCZESTNIKÓW:
w WARSZAWIE d 1 do 450 zarejestrowanych NUMERKÓW
w GDAŃSKU od 479 do 808 zarejestrowanych NUMERKÓW pamietam z filmu (ja bylam dosc blisko i dostalam 614 a 808 wystapil na scenie pamietam go jako jeden z ostatnich sie zapisal)
w Krakowie od ponad 800+ dawali kolejne numerki i Ktos tutaj mowill ze mial 1245 NUMEREK czylli trzeba czekac na info jaki numer byl ostani.
[cytat=kamilian]
Kiedy wychodziłem o 14 leciały numerki 1400, a przed wejściem jeszcze około 200 osób było 🙂
\
RANY !!! To co oni do 16-17 godz. robili zapisy ???? Potem podkomisje czyli takie "
minicastingi" I JESZCZE TEGO SAMEGO DNIA NAGRYWALI !!!!?????
POWINNI PODZIELIC CASTING NA II etapy !!!!
I etap - sobota PODKOMISJE (wylonienie 50 uczestnikow +
PUBLICZNOSC DLA CHETNYCH) kaxdy by sie zglosil aby sie pokazac w TV - po co tak kombinowac i przeciagac wyniki i narazac sie opinii publicznej itp
II etap - niedziela NAGRYWANIE przed JURY (to juz moze byc jako ćwierćfinal Przeciez jak sie okazuje to i tak ogromne wyroznienie)
moze byloby to bardziej porzadkowane ...?
Edytowano 14 marca 2010 o 17:24.
<alice>
artalice kobieta, 46
14 marca 2010 o 16:55
Zgłoś do moderacji
tak sobei mysle ZE TO ZASZCZYT ZASIĄŚĆ NA PUBLICZNOSCI I UCZESTNICZYC W PRODUKCJI TELEWIZYJNEJ.
Organizatorzy mogliby poprzez PODKOMISJE zbierac zapisy na CHĘĆ UDZIALU W NAGRANIACH
nawet jesli ktos sie nie dostanie. Mysle ze i tak mieliby KOMPLET PUBLIKI.
<alice>
kamilian mężczyzna, 33
Warszawa/Kielce
14 marca 2010 o 16:56
Zgłoś do moderacji
angiepin pisze:
Sorry ale już się we wszystkim tracę
Co do zgłoszeń to mają być na dwóch kartkach (tak jak w dokumencie zamieszczonym na stronie?)
czy można przerobić (tak jak już ktoś pisał) i mieć na jednej
i czy ewentualnie można nabyć na miejscu (na castingu)
Co do artalice to się zgadzam, było by o wiele lepiej 🙂
mozesz wydrukowac, niewazne czy 1 czy 2 strony, bo tu wazna jest tresc. a i tak beda rozdawac na miejscu.
wtf ;x