Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 14 marca 2010 o 13:22.
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
jest kompletną bzdurą!! No ,ale idźmy dalej...ed999 pisze:
nieprawdą jest natomiast, że do 16 się zgłaszali chętni, bo wtedy casting nie zakończyłby się nigdy
"Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza..."
Paul Claudel
kondik19 pisze:
Najśmieszniejsze było to, jak powiedziano, że mamy zmienić repertuar na mocny, gdyż reżyser nie chce już słuchać smętów...
😕
Paul Claudel
ed999 pisze:
taktaktak pisze:ed999 pisze:Skończcie swoje żale i przyjmijcie - tak wyglądają castingi, na które przychodzą tysiace ludzi, nie tylko muzyczne castingi. Trzeba się z tym pogodzić i przystać na to decydując się na start. Inaczej lepiej sobie darować. Przymusu nie ma. Nikt nikogo do udziału nie zmusza !Jak pójdziesz na casting chociażby do Szansy na Sukces (program odziwo też z TVP) to pogadamy... Otóż castingi nie muszą wcale tak wyglądać i ten program jest tego doskonałym przykładem. Przynajmniej obowiązuje lista i nie ma takiego czegoś jak w ŚiW że ludzie się "zabijają" o numerek.
To idź do Szansy na sukces 🙂 Masz większe szanse wygrać z emerytami ;] Tylko pamietaj, ci z grupa inwalidzką mają pierszeństwo w kolejce po numerek 😃
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
ed999 pisze:
Drodzy Państwo.
Nachodzi mnie wiele refleksji jako widza. Nie byłem tam ani jako uczestnik, ani jako osoba towarzysząca uczestnikowi. Byłem tam prywatnie. Byłem tam, żeby się BAWIĆ i nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że większość bawiła się dobrze i nie uważała, że została wpuszczona jako tłuszcza do klaskania.
Paul Claudel
Edytowano 14 marca 2010 o 13:37.
wtf ;x
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej