Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ciociagruba pisze:
no szlag by to trail byla powtorka o 13 hahaha ja nie wierze chyba nie dane mi jest obejrzec to 🙂
xxJolxx
xxJolxx
miusicant pisze:
artalice chyba pojechała do Krakowa bo nie widać jej dziś na forum 😃
Evip
kajkuska pisze:
Ale w Krakowie lipa!!!
Jestem z tego miasta i miałam iść dziś na "casting". Po poczytaniu wczoraj wieczorem forum, stwierdziłam, że nie warto. I nie myliłam się. Mój kolega z zespołem jest teraz na "castingu" i co jakiś czas dzwoni i relacjonuje mi co tam się dzieje. Masakra.
Była akcja z policją - bo organizatorzy programu kompletnie nie potrafią zorganizować tych tłumów (tam jest spokojnie ponad tysiąc osób) Przed chwilą dzwonił i powiedział, że atmosfera trochę się uspokoiła - chodziło o osoby nieletnie. TVP przetrzymuje kandydatów i do ostatniej chwili nie mówi o wynikach, bo chce mieć statystów na widowni za free. Pogotowie też miało robotę, bo z powodu absolutnego chaosu jaki panuje przy Nowohuckiej, ludzie nie wytrzymują (jest tam trochę osób starszych)
Kolega powiedział, że jest na "castingu" do programu pierwszy i ostatni raz w życiu.
Przed jury stanęło dopiero 20 wykonawców. Ciekawe o której się to wszystko skończy.
Jest mi bardzo przykro, że polska telewizja schodzi na psy totalne!
Czy kiedykolwiek w naszym kraju pojawi się program, który NA PRAWDĘ będzie dawał szansę UTALENTOWANYM ludziom??
Społeczeństwo karmi się teraz masową, ogłupiającą rozrywką.
Po castingu do Szansy na sukces w Warszawie stwierdzam, że właśnie ludzi umiejących zrobić z siebie przed kamerą kretyna tvp poszukuje najbardziej. Szkoda.
xxJolxx
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej