Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
teksciarz pisze:
KOCHAM Was🙂 - bo widze zaczyna się powtórka z rozrywki🙂 Pamiętacie jeszcze to ????🙂 ---- przecież to było nie tak dawno, że każdy chciał pisać tekst. A teraz ?? przecież jest IDENTYCZNA SYTUACJA. Decydować o tym kto ma śpiewać solowe partie, a kto w chórkach powinna jedna osoba --- bo inaczej po prostu się nie da. Uwierzcie mi, ja milion razy przechodziłem przez takie sytuacje.A więc - z racji tego, że kompozytorem kawałka jest Zbyszek - to on powinien to wydzielić, podzielić itp -----> dopełnic na full od początku do końca ów tego kawałka zamysł.Dobrym pomyslem jest nagranie tego covera Maryli tez in chórkach i tym mógłby się zająć Sleeper.
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
wisienka29 pisze:
nie wiem co mam zrobić, bo jest mi przykro z zaistniałej sytuacji🙁
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
sleeper1988 pisze:
Ależ Zbyszku proszę Cię bardzo możesz to podzielić na głosy, możesz zrobic wszystko jak bardzo tego pragniesz. Ja z chęcią się tego ciężaru pozbędę... NIe potrzebuję zbierać żadnych laurów....zostawiam tę wątpliwą przyjemność Tobie bez żadnej urazy. Nie zmienia to faktu, że również chcę mieć coś do powiedzenia, ale nie dużo.......Co do trójgłosu to jak najbardziej ale kto powiedział, że każdą zwrotkę muszą śpiewać te same osoby?? Ten utwór można bardzo fajnie zrobić nie dość, że w harmoni to jeszcze tak rozdzielić frazy żeby się głosowo uzupełniały. Trzeba przesłuchać wszystkich uczestników, dopasować głosy i dopiero można powiedzieć, że będzie to zrobione tak jak należy. Bo tak się zastanawiam czym się kierowałeś wybierając 4 osoby?? Wyobraź sobie, że osób jest 27!! tak tak dokładnie tyle.... resztę pozostawiam w domyśle....
Edytowano 26 lutego 2010 o 00:16.
filipzkonopi pisze:
Mozna gdzieś posłuchać tego utworu?
nic nie trwa wiecznie wiec ciesz się chwila i korzystaj z życia ;)
wisienka29 pisze:
Ok, podziałem ról zajmę się osobiście🙂 w sprawach technicznych będę konsultowała się ze Sleeperem i bratemzbyszkiem.
Bracie czekam na podkład i przystępujemy do pracy🙂
Maciek Charachajczuk
sza
wrzosik pisze:
Uważam, że wersów jest wystarczająco dużo, żeby wszyscy mogli zaśpiewać solo!!! Tak będzie sprawiedliwie🙂
Maciek Charachajczuk
danaband pisze:
Witam!
Weszłam na sekundkę!
Maciuś i wszyscy!
Zbyszek celowo, tak jak z nim rozmawiałam, zaśpiewał na końcu refrenu: superstart po polsku,
mając na myślii super start nieznanych. Piosenka jest polska, to po co analogizmy wprowadzać.
To tyle! Baj! Trzymajcie się🙂))
Maciek Charachajczuk
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!